Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

a ja też tu zaglądam, bo jakoś nie mam nastroju do biesiadowania i na dobre mi to zaglądanie wyszło bo dostałam od Bonitki piękne zdjęcia. Bonitko na tych zdjęciach aż tryskasz szczęściem, wyglądasz ślicznie i mam wrażenie że jakoś młodziej, chyba ubyło Ci lat a może to rozpierające szczęście sprawiło że wyglądasz jak młoda dziewczyna, zresztą Wesołek napisała prawdę, kwiaty przy Tobie bledną 👄 Wesołku, oj nie prowokuj mnie :P hihihi :D chciałoby się pokowboić a tu trzeba krowy doić :D:P nie ma co marzyć o produkowaniu dzieci ani o innych czynnościach wykonywanych na tym przyrządzie to ma tylko służyć do spania :D Pszczółko, jeszcze może załapię się na naleśniczka👄 Bondi , przykro mi że źle się czujesz i serduszko boli, dlaczego ? czyżby z tego przepracowania przy kwiatkach ? Podaję kropelki na uspokojenie, może ból przejdzie. Teraz zacznę się szykować na wyjście, wszyscy goście już tam balują a ja wejdę jako ostatni gość i pewnie jako pierwszy wyjdę :D Trzymajcie się cieplutko, miłego wieczoru 👄👄

wczesno-wieczorne Tokina czyli dzisiaj inauguracja na nowym spanku:) hmmm ciekawe dlaczego tak się wzdrygasz na wspomnienie brykania na nim;):P Bonita domyślam się, że ten wspaniały bukiet to rocznicowy - spisał się małżyk spisał:) uwielbiam Cię z tym uśmiechem na buziaku:D rano pisałam o wczorajszym koncercie, odnalazłam jednego tartystę i słucham jego grania z przyjemnością, posłuchajcie i Wy http://www.youtube.com/watch?v=RUNkeT1Ayig&feature=related

O raju co tu tak cichutko?! Mój komp strasznie muli bo oczywiście łącze obciążone ale chyba to nie powód do takiej ciszy?! Tokina na imprezie,Marijka pluska w morzu a co z resztą?!,Terterek gania gajowego po lesie ja się pytam gdzie reszta dziewczynek? Zuuzik była więc nie do niej moje pytanie ale gdzie reszta syrenek? Oj lenią się dziewczynki,lenią. Mnie straszliwie ruszył się nerw dzisiaj wieczorkiem można powiedzieć przed chwileczką,ale nawet pisać nie mogę,wsio się we mnie telepie.Głupota ludzka nie zna granic,powiedziała kiedyś Bożena Dykiel w jednaj ze swoich ról,ja dzisiaj pójdę w jej ślady.Dzisiaj przekonałam się że można przekroczyć wszelkie granice debilizmu,;O Pożegnam się po kto wie jak to wszystko jeszcze może się skończyć?:( Dobranoc👄

Dziewczyny maliny choć za oknem szaro buro i deszcz w serduchach mam nadzieję słonecznie Na stół ląduje mocna kawa dla kawoszek i herbatka dla pozostałych ewentualnie soczek z truskawek. A na śniadanko pizzerka,wczoraj upieczona dzisiaj odgrzana w piekarniku i o dziwo jeszcze smaczniejsza. Pogoda nie zachęca do spacerów więc u mnie cały dzień nudy,oby tylko Miałam nieprzespana noc i dzień będzie ciężki:( Mimo wszystko udanej niedzieli i niech słoneczko wyjrzy zza chmur👄❤️

Dzień dobry wszystkim Wesołku ależ miła niespodziewanka , kawusia zapodana przez Ciebie, no takiej okazji przegapić przecież nie mogę, zasiadam i delektuję się smakiem, dziękuję bardzo, do kawusi dorzucę serniczek i szreka. Wczoraj nie balowałam długo ale u mnie zawsze coś jest nie tak jak nie urok to ...przemarsz wojsk:( i to w sensie dosłownym te wojska przechodziły przez moje jelita :( Normalnie pojęcia nie mam co mi zaszkodziło, wszyscy zdrowi, nic nikomu a ja na kibelku większą część nocy a od świtu na nowo:(😭 Na zewnątrz jak w listopadzie :( pada, wieje i zimno jak diabli, syn zapalił w piecu, bo nie tylko mała została na noc ale też inni goście z dzieckiem więc lepiej by nikt nie zmarzł. Teraz kiedy taka pogoda to mam nadzieję że więcej tu zaglądnie, bo ostatnio jakoś frekwencja kiepska :( Martwię się trochę o Tereterka bo na Kasprowym spadł śnieg i raczej hasać po lesie za gajowym nie będzie, no ale znając jej przebojową naturę, zapewne znajdzie coś by się dobrze bawić. Życzę wszystkim mimo takiej pogody, pięknego dnia.

Tokina witaj🖐️ Oj cosik mało nas na posterunku:( No i ja zobaczyłam śnieg na Kasprowym ale nie wiedziałam że na tej górze,hi,hi był zlot czarownic:p:) No a gonitwa za gajowym tym bardziej wskazana,trzeba coś robić by się rozgrzać.To oczywiście żarcik mam nadzieję że dziewczynom udał się wypad na łono natury i nasza Terterek tym razem czuła się lepiej jak ostatnio,czyli jak najbardziej na miejscu a dogoniony leśnik okazał się piękny,młody i chętny:):) Ja mimo żartów mam nastrój do pupy,przewala się nad moją głową kolejny natłok kłopotów i zmartwień.

widzę że tu nadal cisza, jedynie Wesołek zakukała na moment. Wesołku, jeśli na kasprowym śnieg to w całej okolicy zimno i to zimno nawet do mnie dociera :( a co dopiero tam gdzie baluje Tereterek. Dziewczynki, u mnie dzień drugi parapetówki, czyli gości nadal przybywa, dobrze że już czuję się lepiej i powoli wojsko odmaszerowało :P Personalna , dzięki za przesyłkę, ojcostwo to rewelacja, uśmiałam się jak norka:D:D Nie wiem, na obiad chyba za późno , nasza Beti zrobiła strajk więc będzie niedziela na głodno ale za to zapraszam na cappuccino waniliowe, kieliszek Porto, lub likieru wiśniowego Y Y Y Y Y Y Y Y Na razie macham łapką i uciekam do gości

Hallo dziewczynki U mnie tez pad i zimno. Dopa z wycieczki, a wszystko bylo juz zaplanowane :O Ale co tam, popoludnie w domku na kanapie tez jesat fajne. Moze przynajmniej Marijka nad morzem ma lepsza pogode. My pojedziemy jutro bo podobno ma byc ladniej 🖐️

witam 🖐️ dziewczynki bardzo bardzo przepraszam ze nie podałam obiadku ale dopiero była, w domu o 15,30 nie było mnie od wczoraj i dlatego nie podałam obiadu a od 15 sierpnia mam urlop i wyjezdzam 17 sierpnia jadę na wesele wesele jest 20 sierpnia ale jedziemy wcześniej pozdrawiam Was serdecznie❤️👄 a wesele jest w Milczu

Eeee tam zartowalismy Beti, nic sie nie stalo. Ciesze sie ze bedziesz miala urlop i nareszcie bedziesz mogla sobie odpoczac. Tylko troche dlugo trzeba jeszcze czekac:( Ale zleci jak nic!

Beti nas pragnie odchudzić:);) Beti życzę udanego weseliska i równie udanego urlopu. Tokina imprezowała na sedesiku,wypisz wymaluj zwykle moje perypetie:p:) Pogoda mnie wykończy kompletnie Ja chcę słońca,ja chcę ciepełka😭😭

Nie moge sie zdecydowac:O Ubrac golfik czy wlaczyc ogrzewanie. U mnie zimno jak "w psiarni"

Bonita trzymam kciuki za to aby pogoda jutro dopisała i wycieczka mogła się odbyć.Twoja dobra zabawa gwarantuje i moje miłe wrażenia,jak wiesz liczę na fotorelację:). Narka🖐️

dziewczynki was nie ale ja bym musiała jeszcze troszkę zrzucic kilogramów a urlop bym mogła wziąść wczesniej ale biore w sierpniu bo jade na to wesele ale nie z rodzicami

W czasie deszczu dzieci sie nudza:) nawet takie duze jak ja:P Chyba bede szukac w internecie jakiegos miejsca do urlopowania:O Powinno byc nie za drogie, nie za tanie, w sam raz akurat dla mnie:o Tylko kiedy planowac ten urlop? Czy ja w ogole moge cos planowac?

Pomacham Wam łapka kochane . U mnie nic nowego. Dużo mam zajęć w pracy, ostatnio nie wyrabiam, a co drugi tydzień na wyjeździe, więc też dodatkowo w domu przybywa mi zajęć. Ale....nie narzekam. Tylko mi troszkę głupio, że za Wami nie nadążam :(. Tokinko...spanko gitarrrrrra 👄. Całuski wszystkim, nie dajcie się zimnu dziewczyny :)

wpadłam pomachać u mnie dziś już się ociepliło i można było chodzić w krótkim rękawku, jutro też ma być jakieś 23 stopnie, więc jest ok:) Tokina wpółczuję dolegliwości jak za ścianą zabawa była przednia Bonita a brałaś kiedyś pod uwagę Bułgarię? Wesołku jednym słowem lać i patrzeć czy równo puchnie, mam na myśli tę chodzącą "głupotę":P Beti no no to się urwałaś mamie ze smyczy;) i tak trzymaj

Witam wieczorem🖐️ W dzień trudno znaleźć mi trochę czasu, chyba mało zorganizowana jestem. Dzisiaj już czuję się trochę lepiej. Cały dzień nie padało i było dosyć ciepło, Byliśmy z małym na moto-pikniku, na lotnisku. Mało że obejrzał wyścigi samochodowe i motorowe, to także samoloty. Wróciliśmy o 19 zmęczeni ale zadowoleni. Jutro może mi się uda zapisać na holtera, bo mam słabe tętno około 60. Tokina dzięki za fotki. Przyrząd bardzo ładny, jak przeszedł test? Zuuzik dzięki za matmę, mały miał zajęcie sprawdzał czy to naprawdę się zgadza. Przepisał do zeszytu żeby pochwalić się w szkole:D Jeszcze odbyłam wycieczkę z Bonitą po Monachium, dzięki. I oglądałam błyskotki:D niektóre bardzo ładne. Gdzie się podziewa Banderasek, czy może pojechał gdzieś na urlop? Dobrej nocki 🖐️

Hej🖐️ W padłam chociaż pomachać łapką na dobranoc :) dzień mi jakoś szybko zleciał :( Nasza Marijka wypoczywa sobie nad morzem z najmłodszym wnusiem :) A ja w internecie oglądałam Bonitki strony ;) i miejscowości Papierza, bo marzy mi się kiedyś odwiedzić te miejsca - są bardzo piękne . No teraz lecę już na podusię ;) :) pa, pa 🖐️ śpijcie dobrze👄

Dziewczynki poniedziałkowo. Zapraszam na mocną kawę,chyba potrzebna bo na dworze dalej posępnie,mokro ,zimno W taka pogodę to chyba nic sie nie chce ale co zrobioć ,ponoc nadaja ciepełko juz w tym tygodniu. Miłego dnia.

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Małgosiu dzięki za kawę👄 stawia na nogi Terterku za śniadanie, owsiankę👄 Nowy tydzień zaczyna się pochmurno, a muszę wyjść po zakupy:( Roberta tak bardzo zajęta jesteś sprzątaniem, że możesz pomachać łapką? Miłego dnia wszystkim🖐️

Witajcie dziewczynki👄👄 Terterek wróciła,cała zdrowa i widać kuperek jej nie odmarzł:):) U mnie pogoda ciągle do d u p y pada,pada i nie widać końca. Poetko nie da się tej głupoty lać po pupie za stara jest:( Narka i miłego dnia Chętnym deszcz oddam za darmo,ziąb dorzucam gratis:p:)

Dzień dobry w pierwszy dzień nowego letniego tygodnia za oknem prawie jesień ale kartka w kalendarzu wskazuje że to pełnia lata. Dziś ciśnienie idzie lekko w górę więc mam nadzieję że i słoneczko odważnie pokaże twarz, póki co chmury i chłodek, ale nie pada. Sięgam po kawusię Małgorzatki i owsiankę Tereterka 👄 U mnie nadal mała króluje :D spanko przetestowane i wreszcie na mnie nie poleguje :D , nawet mało kopie :D i ogólnie spanko bardzo wygodne, twarde ale równocześnie poddające się , jest super, nawet sny mam fajne :D :P Bonitko , bardzo dziękuję za spacer po pięknym mieście a te świecidełka to rewelacja:D Mam nadzieję że u Ciebie dziś piękna pogoda i zaplanowana wycieczka dojdzie do skutku. Wesołku jak Twoje dzieciaczki ? czy była już sesja wycinanek ? Moja właśnie wycina piękne serwetki dla tatusia, który wczoraj miał mały upadek u mnie na schodach. Przeżyliśmy chwilę zgrozy kiedy oczom naszym ukazał się mały palec lewej ręki wygięty jak duże S. Na szczęście okazało się, że tylko był wybity i po nastawieniu został usztywniony , ale na szczęście nie złamany. Za to dziś mała chce dla taty zrobić jakieś miłe niespodziewanki, rekompensujące wczorajszy ból i stres. Tereterku, mam nadzieję że po powrocie z pracy opiszesz nam swój pobyt w górach 👄 Roberto, kurcze, czyżbyś się zabrała już do przemalowania całego domu ? i dlatego nie masz czasu? Banderasku, hop,hop ! Kosmitko, a Ty gdzie się podziałaś ? Przecież Małżyk wyjechał więc kim czym jesteś tak zajęta ? Bondi , do kiedy wnuk będzie u Ciebie ? jakie jeszcze masz plany na czas pobytu? , może coś odmałpuję od Ciebie :) Poetko, a ja myślałam że od kiedy masz pracę w ludzkich godzinach to czas tak Cię nie goni a tu widzę niewiele się zmieniło. Beti, przestań z tym odchudzaniem bo za chwilę będziesz przeźroczysta :( fajnie że pojedziesz na wesele, wreszcie się trochę rozerwiesz. Małgorzatko, jak kicia ? czy już lepiej ? Napisz co z tymi wynikami i do jakiej szkoły syn się wybiera ? Pszczółko, czy dziś coś specjalnego na obiad ? Jakie decyzje córki co do szkoły? Zuuzik, mam nadzieję że podeślesz do mnie trochę tego ciepła👄 Personalna,nadal nie dotrzymujesz słowa:( czy mebelki dojechały? kiedy będą fotki? Rowerzystko czy już podzieliłaś kasę ? mam nadzieję że nie zapomniałaś przydzielić cuś dla każdej z nas :D Marijko odpoczywaj, łap energię i wracaj pełna sił 👄

Bechemootku, czy sprawy urzędowe już pozałatwiane ? Zapraszam na rogaliki z konfiturą z róży @@@@@@@@@@@@@@@@@@ do tego cappuccino czekoladowe i życzę wszystkim miłego dnia👄