Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Bonita jak dobrze, że czujesz się już lepiej:D myślę, że niekoniecznie o kolor kotków tu chodzi, tylko w ogóle:o ludzie, którzy nie mają kotów, boją się je wziąć, a ci co mają, już mają i nie chcą więcej:o końcówka bo ja wiem?;) brązowo ruda? albo brązowa cholera nie znam się na kolorach:P

Bechemootku a może byś z tydzień urlopu wzięła, po tych wszystkich sytuacjach stresujących, odpocząć, odreagować Bonita 🖐️ Jak teraz sonie pozwolisz na pieczone, smażone, to później będzie gorzej przestawić się na dietetyczne:O Ja bardzo lubię chleb pieczony w jajku albo bez jajka taki chrupiący. Mimo że mi nie wolno, przynajmniej raz w miesiącu sobie pozwalam.

ano kotki na włościach tak mają, chociaż łatwiej im ewentualnie zaakceptować kota niż kolejną kotkę:o pazurki na chwilkę wrzucę do garnka, zobaczycie jaki kolor, bo sama nie wiem;)

Dziewczynki pożegnam się już. Dziś bardzo długo byłam na działce i trochę kości mnie bolą Dobrej nocki🖐️

Bondi, mam urlop w drugiej połowie września. Ale jestesmy z M tak zmęczeni, ze nawet nie rozmawiamy o wyjeździe. Tzn. m mówi, ze gdzieś jedziemy ale nikt nie wie gdzie ....

A u nas w telewizorni boja sie ze stadiony w Polsce nie beda gotowe na EM:P Ale obciach! A autostrady tez nie beda gotowe.

Bechemotku jeszcze macie troszkę czasu na zorganizowanie się i urlopowy wypad

Boni może masz rację, że to kolor starego złota, albo brązowo złoty:o

Ladne wypielegnowane pazurki Zuziku. A u mnie nieszczescie. Dzisiaj akurat zlamal mi sie maly paznokiec:( Przytne wszystkie krotko i na sportowo:P

Eeeee tam, Bonitko. Stadiony będą, już właściwie prawie są. Z drogami gorzej ale wszędzie się budują. Najgorzej jest z koleją. I byłoby w miarę, gdyby tiry nas nie rozjeżdżały - większość tego towaru powinna jeździć pociągami

Pokazuja wlasnie ze wszystko jeszcze "rozpirzone" Mecz towarzyski ktory mial byc rozgrywany w stolicy na nowm stadionie bedzie w Gdansku:O Pewnie zrobia szybko i prowizorycznie:O I tak juz zostanie:O

dzięki dziewczyny, ale to zasługa pani od paznokci;) a nasycone Bechemotku miałam przez odtatnie trzy tygodnie, taki intensywny róż, szkoda, że nie fotnęłam:o

Ty masz zawsze ladnie polakierowane pazurki Bondi. A ja mam polakierowane lakierem bezbarwnym:P Sama polakierowalam sobie. Maly paznokiec ulamany:( Dla takiej elegantki jak ja wystarczy:P

Bechemootek a widzialas te jeziorka? Zastanawiam sie jakie buty tam sa potrzebne. Chyba wystarcza zwykle bo trasy sa bardzo komercyjne.

Mój kolorek to "sable rose" czyli różowy piasek (rózany) a moze "róża piaskowa" :-p - na fotce wyglada miedziano ale kolor jest jakby do kakao dodac różu, chyba tak :-p

Bonitko, widziałam i chodziłam :-). Dawno już, co prawda ale tam się chodzi w zasadzie po płaskim i są kładki nad wodą. Teraz widziałam na zdjeciach, że jest jeszcze lepiej zagospodarowane. Miejscami może być ślisko.

Szukalam Bondi pazurkow w garnku:O Nie jestem spakowana. Nie wiem co zabrac i jeszcze pewnie jutro zrobie przepierke. Wyjezdzam w poniedzialek raniutko:( i wroce w niedziele wieczorem. Ciesze sie Bechemootku na te jeziora chociaz to jest chyba ze 200 kilometrow. Ale podobno warto to zobaczyc. Kolanisko jakby mniej boli. Zrobie sobie tam wycieczke.

Podobno pomadki w kolorach us dzieci najbardziej odmladzaja i takie powinno sie kupowac. Przynajmniej panie po 50-tce jak ja:( Moje ulubione kolory pomadek to tez stary i brudny roz:)