Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ja_reklamowka

co robic?

Polecane posty

Gość Ja_reklamowka

Czesc Wam. Mam nadzieje ze mi troche pomozecie. Aczkolwiek, chodzi o to ze... sylwestra spedzilam z Rafalem, i jego znajomymi. Wczesniej sie kolegowalismy dosc dobrze przez 2 lata. On zwierzał sie mnie, a ja jemu. Nie raz sugerowal ze mu na mnie zalezy. Postanowilismy byc razem. Spedzalismy ze soba czas, mimo tego ze ja nadal sie ucze , a Rafal pracuje na zmiany i z czasem bylo kiepsko. Problem byl ze Rafal malo co mowil jak bylismy razem wsrod jego znajomych. Nie raz dobil za 'sciane'. Pozniej juz sie rozkrecil, ale trzeba bylo pracowac nad tym. Po miesiacy bycia rezem a on ani razu mnie nie pocalowal tak jak nalezy. Pogadalismy razem i pozniej bylo ok. Wkurzalam sie na niego gdy mowil mi ze mam sie z nikim nie umawiac ( z kolezankami) bo sie widzimy a sam pozniej szedl gdziez z kolegami. Zerwal ze mna bo mialam o to pretensje. Po paru dniach odezwal sie ze nadal mu zalezy ze mnie kocha itp. Plakal przez ten czas co nie bylismy razem. Ja tez. Pozniej bylismy razem. Szczesliwi jak nigdy. Lecz po jakims czasie cos mnie podkusilo i zalozylam nowy nr gg i napisalam do niego ze ma ladne zdj na nk, krecilam. Wypytalam sie wszystkiego,napisal mi ze mnie nie kocha [w sensie ze swojej dziewczyny]. Pozniej mielismy sie spotkac , poszlam na umowione miejsce. Rafal przywital sie :** buziak, podal reke i chcial gdzies pojsc, zapytalam go gdzie chce mnie zabrac moj chlopak ktory mnie nie kocha? byl zdziwiony, powiedzial ze kochal mnie jak bylismy ze soba pierwszy raz. A pozniej mielismy 3 dni wolnego, a pozniej znowu powrocilismy do siebie. Teraz pytanie do Was, moi drodzy ... Co mam zrobic by on znow zakochal sie we mnie jak kiedys, bysmy byli razem..?? Prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować