Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczta polska

Szmaciarze

Polecane posty

Gość Poczta polska

Wszystko kradną,nie ma nad nimi kontroli.Złodzieje zajebane.

Gość Maradona12123
a co sie stało ?

Gość Poczta polska
Czy komuś coś zginęło na poczcie?ppaczka ,list od rodziny?co robic,oni są bezkarni

Gość Poczta polska
Siostra mi wysłała paczkę i ślad po niej zaginął,jak kamera tam była.nie chcialam pisac,bo zaraz posypią się komentarze,ze siostra glupia,bo wysyła.dodam,że paczka była ubezpieczona,ale chodzi o sam fakt.listy tez nie wszystkie dochodzą do mnie

Gość ktos napisał o
jak ubezpieczona to idz na poczte i niech płaca

Gość Maradona12123
Jeżeli mam być szczera to nie uda Ci się nic zrobić,bo te gnojki i tak mają to w dupie. Polskie Urzędy są do dupy.

Gość ktos napisał o
ale to prawda ,ze złodziei tam pełno

Gość Poczta polska
Ale tak nie powinno byc,jestesmy w europie.pani mi powiedziala,ze siostra mogła nie wysyłac to nie miałaby problemu.Już chyba czas cos z tym zrobic.unia europejska?do dupy ta polska

Gość fdfsdffddfsdfsfd
Kieeeeeedyś, będąc w Anglii wysłałam Cioci kartkę (taką w kształce głowy Diany, bo ją bardzo lubiła :D). Kartka oczywiście nie doszła, było mi strasznie przykro

Gość fdfsdffddfsdfsfd
"pani mi powiedziala,ze siostra mogła nie wysyłac to nie miałaby problemu." Co za cipy, no nie mogę :O

Gość wiki>>>
lepiej nie wysyłać pocztą wartościowych przedmiotów, mojej znajomej pewien koleś oferował sprzedaż cennych łupów z paczek

Gość Poczta polska
Bardzo wielu polaków ma rodziny,przyjaciół za granicą.tyle rzeczy czytam o zmywakach itp.a teraz sama myślę,że nie ma co tu siedziec w tym kraju.#Wpisujcie się jesli wam lub komuś z waszego otoczenia też coś zginęło

Gość ktos napisał o
o tych zmywakach to bujda :-D Pewnie ktos pracuje , ale nie 1 mln Polaków którzy wyjechalli Brakło by zmywaków :-D Swoja drogą za granicą paczki nie giną , a tu w Polsce same złodzieje i na dodatek bezkarni

Ja mam akurat dobre wspomnienia związane z Pocztą. Zawsze wszystko na czas - choc trzeba przyznać, że korzystam z ich usług sporadycznie. Kilka lat temu nawet dostałem przez pomyłkę list, który był przeznaczony do kogoś innego a w srodku było 300 zł :D

Gość Poczta polska
A może trzeba gdzies to zgłosic?ukrucic tę bezkarnośc

Gość ca ly ne cz ka
na przyszlosc: wysylajcie wszystko pleconym. wtedy bedzie mozna sprawdzic w ktorym miejscu paczka lub lust nagle zaginely...

Gość Poczta polska
SIOSTRA WYSŁAŁA POLECONYM Z POTWIERDZENIEM PODPISU,SPRAWDZAŁYŚMY W PARCEL,ALE TO JEST NA ZACHODZIE I JEST OK.A JAK W POLSCE SPRAWDZIC GDZIE TA PACZKA JEST?JESTEM BEZNADZIEJN IE ZDRUZGOTANA

Gość ktos napisał o
moze dojdzie jeszcze , jakis opóznienia związane ze swiętami Ale jesli poleconym to powinno się to jakoś sprawdzić i pociągnąć do odpowiedzialności

Gość Poczta polska
Dziękuję ci KTOŚ,wszystkie inne paczki z pierdolami doszly (do rodzicow i cioci)tylko do mnie nie doszło

Gość Poczta polska
Nie wiem gdzie można się zgłosic z czyms takim,do kogo?w koncu trzeba coś z tym zrobic.dslaczego nikt nie porusza tego tematu.w końcu wielu z nas ma rodzinę i przyjaciół za granicą

Gość ja kiedyś jako dziecko
dostawałam kartki na urodziny od rodziny z zagranicy i KAŻDA przychodziła pozaklejana w foliowej torebce z adnotacją że "przesyłka przyszła w stanie uszkodzonym". Gnojki myśleli że pewnie jak twarda kartka urodzinowa, czy świąteczna to zaraz dolce czy marki muszą być.... Żenada! Złodzieje!!!!

Gość dokito
Ja juz dawno zamiast z poczty korzystam z kurierów. Niewiele drożej a szybciej i bez problemów.

Gość Poczta polska
Czyli nie jestem odosobniona.czuję się jak debil po rozmowie z panią na poczcie

Gość Poczta polska
Byłam u Pani Naczelnik,a ona ,że nigdzie nie ma śladu po tych przesyłkach.Pierdolone szmaciarze polacy

Gość Poczta polska
Jak wy ludzie pozawalacie.aby takie złodziejstwo było w polsce