Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlava

moim marzeniem jest być kobietą jeżdżącą na motorze

Polecane posty

Gość ja też jeżdżę
ja na poczatek polecam chopera! ana scigu albo sie zabije albo sie zrazi ;) nawet 600 w wydaniu "plastikowym" to bardzo duzo jak dla początkującego kierowcy! no i na sciga trzeba miec dluzsze nogi jesli czlowiek nie ma doswiadczenia ;)

Gość marlava
dzięki Ostra Siostra wybiorę jakiś dla kobiety

Gość Adrian Jenot NK
dawcy organów katają na motorach,a samochody to trumny na kółkach! ćpuny i pijaki robią rzeźnię na drodze tymi maszynami!

Złotowlosa Widzisz ,z motocyklem jest inaczej, o tym że chcesz jeździć wiesz już dawno,nie wydaje mi się,że mając 9 lat marzyłaś o autobusie ;) Chociaż może się mylę. Poza tym traktujesz to trochę jako pracę (po zrobieniu kursu na przewóz), a motocykl to miłość i pasja ;)

Gość WariatF4i
Utrzyma każdy motocykl , powtarzam motocykl nie motor ! Moja śmigała na yamaszce vr 250 czy jakoś tak . I nawet dobrze szło . Na początek nie trzeba od razu 500 ,600 . Najlepiej zaczynać od mniejszych pojemność żeby później nie katować lepszego (droższego) sprzętu . Bo skrzynia czy sprzęgło łatwo może ulec zniszczeniom ;) No i wiadomo redukcja z miedzygazem , przeciwskręt . Ale pamiętaj o dobrym stroju . Bo wiesz kask TORNADO albo TIGER to nie jest dobry wybór haha . LwG , mało piasku na drogach i ostrych winkli ;)