Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatat

Lubelski bocian - wątek zastępczy :)

Polecane posty

Gość agatat
rzeczywiscie zocha to waga ciężka - po tatusiu - tatuś jak miał 4 miesiące to wazył 8 kilosów ZUZA bidulko moze do lolka przedzwon bo zmiana "opatrunku" co godzinę to już lekka przesada ze strony @ NATASZA strasznie krótka ta twoja @ - ze mnie lało się tydzień ciurkiem a co do filmu to podobno jest o nim mowa już ze 3 dni, ale my dopiero mieliśmy czas z M zeby go znaleźć i obejrzeć... całą noc myślałam o nim....:-( a mnie mój wczorajszy ból głowy wcale nie przeszedł...boli mnie dalej i to tak że łeb mi rozsadza

Gość agatat
AGA Postawski to bardzo fajny lekarz, Jakowicki chyba też a Tomaszewski to chyba mniej fajny

cześć :-) AGATAT - mam nadzieję, ze u Zosi wszystko z serduszkiem samo skończy się dobrze. Współczuję przejść. Troszkę zazdroszczę małego łakomczuszka :-D Możesz napisać jaki to ten dobry pediatra ?? Gdzie chodzicie do pediatry ?? ZUZA lepiej to krwawienie zgłoś lekarzowi moze powinnaś wziąć coś przeciw krwotocznego. odnośnie budowlanki to na ja potrzebuję namiarów na wszelkich fachowców godnych polecenia. Pomożecie ?? joasik516@wp.pl

Gość agatat
JOASIK chodzimy do wompu na nałęczowska do dr Mielnik

kurcze po tych badaniach okresowych to mi się WOMP kiepsko kojarzył z kolejkami raczej, a tu proszę pozytywy takie... my jesteśmy w esculapie na weteranów (nie narzekam) a na początku familia za Leclerkiem (z polecenia, ale tragicznie tam jest).

Gość balbie
Tomaszewski przystojny tyle pamiętam z jednej wizyty dawno temu w Luxmedzie. A ze szmerami w serduszku bywa tak że czasem są słyszalne czasem nie. My z serduszkami też mamy już nawet nie pamiętam dobrze co, i niedomykalność i jakieś przecieki i nie zamknięty przewód botala, ale jako że lekarze mówią że to rozwojowe to się nie martwię. Wizytę mamy teraz w czerwcu. Agatat a ta doktor u której byliście nazywa się chyba Łuszcz :) bardzo ją tam chwalą. My chodzimy do Kościeszy też fajny doktor od razu zrobił nam też echo.

ja tak kontrolnie chodzę do dr Pachuty a tak po recepty to siebie do przychodni z tym że ta Pachuta jest też neonatologiem no i skoro uratowała Mateusza to pewnie głupia nie jest, ona właśnie wymyśliła te szczepionki to stanowcza i konkretna kobieta

a do kardiologa to my chodzimy do dr Kaczorowskiej na Kraśnickie bo tam mi kazali po urodzeniu

Gość zuza2408
hey u mnie trochę mniej cieknie :) Agatat dziś czyba też kiepska aura także dołączam do Ciebie jeśli chodzi o ból głowy :) ale jak tak długo Cie boli to moze coś sobie zapodaj hę? Dr Postawski operował moją teściową jak trafiła do szpitala, tylko wtedy usuwali torbiel a jeszcze nie wiedzieli że w jelitach jest guz :( ale wspomina go bardzo dobrze

Gość balbie
Może bociana otworzyli.

Gość balbina777
ojoj a co was tak zamurowało? jak tam GUZIA?

Gość balbina777
NATASZA pytałaś eMa co to za strzały?

Gość balbina777
aaa już wiem.... masowa owulacja ;)

nie pytałam bo rano był w pracy a teraz jest podobno na pracowej imprezie a ja siędzę sama z dzieckiem i mogę gadać jedynie aaaa eeeeee buuuuu uuuuu i wychwalać - ale ładnie niunio prutnął :( i chyba się na masową owulację spóźnię w dodatku na forum cisza a bocian jeszcze zamknięty bo sprawdzałam :o

Gość balbina777
ciekawe kiedy moja owu będzie bo ona przecież nie moze być jak u normalnych ludzi, chociaż dzisiaj 11 dc więc nie ma tragedii NATASZA to wy już dużo mówicie ;)

Gość Perelka73
Natasza - chodzicie do Kaczorowskiej? Gdzie ona przyjmuje?

PEREŁKA dokładniej Kaczorowska - Gogłoza my chodzimy do szpitala na Kraśnickie na blok dziecięcy BALBINA mówimy jeszcze ejj i ajjj no i od urodzenia ejo ejo ale tylko jak jest humorek

Gość Perelka73
Pytam, bo byla moim lekarzem rodzinnym na Rozy Wiatrow. Bardzo sympatyczna kobieta, dokladna lekarka, wiele mi pomogla po wypadku

Gość Perelka73
Zapytaj kiedys, to Ci sama powie, czy pracowala czy nie... :-)) Zanim zrobila specjalnosc z kardiologii, byla zwyklym rodzinnym lekarzem, pediatra, ja do niej chodzilam po wypadku, z 10 lat temu

Gość Perelka73
no raczej Elzbieta Kaczorowska-Gogłoza w Lublinie jest tylko jedna:-)

Gość guzia
ja tylko z meldunkiem że jeszcze tkwię w domku a Dziecku wybitnie się nie spieszy :/

Gość Kajulka0610
hej.... u mnie weny jakoś brak, dobijają mnie te ostatnie info ,najpierw katastrofa teraz ten pył wulkaniczny, co jeszcze....?

Gość Kajulka0610
kobitki,u kogo i gdzie byłyście na USG genetycznym?

GUZIA tak to niestety bywa a kiedy termin? KAJULKA mi usg geneytczne robił przy okazji w szpitalu Błażukiewicz i ja się z nim dogadywałam, najlepszy sprzęt podobno mają w top medicalu i tam robi Mazurek no i jeszcze chołubek ale powiem wam że robili mi wszyscy z nich i to takie dokładne usg i żaden nie wykrył wady stopy u Małego a taką wadę widać jak byk może nie szukali tego ale żeby nikt nie zauważył? no i robili mi jeszcze usg dr Karwasik dr Brzęk, dr Szafranek, dr Pawłowska dr Gulanowska no i oczywiście dr Wdowiak :)

Kajulko nie wybieraj się raczej do Swatowskiego bo wiem z tajemnych źródeł że on się już wkurza że tyle bab do niego przychodzi "jakby nie było innych lekarzy w luksmedzie" GUZIA to ty molestuj męża żeby przyśpieszyć ten poród zawsze to lepsze niż masaże szyjek i zakładanie cewników, po schodach nie chodź żeby przyśpieszyć bo się ciężko rodzi ze złamanymi nogami ;)

Gość balbie
Kajulka0610 ja u Swacia w Luxmedzie.

Gość Kajulka0610
co do Swacia....to jakoś bardzo się ostatnio rozczarowuję, brzydko potraktował moją koleżankę, odmówił jej skierowania na jakieś tam badanie, a bidulka tez ma problemy... właśnie myślałam o Błażukiewiczu albo o Mazurku w TM