Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatat

Lubelski bocian - wątek zastępczy :)

Polecane posty

Gość monikus1
NATASZA na szczęście gorączki nie miała, ani biegunki, wiec wygląda ze to jednak niestrawność była, ale rożne rzeczy już mi po głowie chodziły. Dziś już wszystko jakby nigdy nic :)

Gość agatat
NATASZA MONIKUS u kardiologa bylismy na chodźki (łaszcz) i mieliśmy od razu echo serca, a trafiliśmy tam bo nasza pediatra wyczuła szmer nad sercem i jak to powiedziała kardiolog - to mistrzostwo świata że usłyszała bo dzisiaj kardiolog nie usłyszała ale wyszło na echu że ma taką jakąś strunę i krew w nią wali i słychać szmer. w ogóle jestem bardzo zadowolona że było echo bo dzięki temu powychodziły te wszystkie wady. najgorsze sa te zwiększone przepływy w aorcie... trochę o nich poczytałam i chyba nie będe już czytać :( MONIKUS bidulko może to rzeczywiście po sosie z torebki, dobrze że szybko minęło a do tego mi tak skoczyło ciśnienie przed wyjściem do tego kardiologa że myślałam że nie dojadę, w życiu mnie tak głowa nie bolała a ciśnienie miałam prawie 150/100

AGATAT ALE CO POWIEDZIAŁA kardiolog na te przepływy? no niby nic się po tej szczepionce nie dzieje tylko dlaczego mu cieknie piana z buzi chyba go na wsciekliznę nie szczepili

Gość guzia
hej Klekotki ja to chyba w tym stuleciu nie urodzę :( skurcze mam ale bardzo rzadko i słabe, zero plamienia, no i muszę czekać :(

Gość monikus1
GUZIA odpoczywaj w miarę możliwości, a my cały czas zielone zaciskamy :) AGATAT to rzeczywiście dodry pediatra, najważniejsze to jak najwcześniejsza disgnoza, a w internecie nie szperaj, sama wiesz jak to jest, jakby ktoś poczytał o tych na przykład lekach cośmy je tonami w ciąży łykały to by osiwiał :) NATASZA ja szczepiłam 6w1 + rotawirusy i prawdę mówiąc żadniuśkich objawów nie było po żadnej z dawek

Gość Kajulka0610
Agatat...no właśnie, a co powiedział kardiolog na te przepływy, związane są z jakims zwężeniem aorty? Monikus...jest tak dokładnie jak myslisz, czasami alergia pokarmowa, skaza, nie tylko objawia się wysypką, to też dolegliwości przewodu pokarmowego ostatnio jak byłam po odbiór recepty M. to porozmawiałam chwilę z moim rodzinnym,coby umówić się na 4D, za głowę się złapał chłopina jak usłyszał o moim zestawie i dawkach, a na encorton i estrofem tak zareagował,że sama się wystraszyłam... ale na chwilę, bo bardziej ufam lolkowi....

Gość monikus1
KAJULKA "zwykłym" lekarzom to ja się nie przyznawałam nawet co łykam :)

MONIKUS miód na moje serce, ja tak przeżywam te szczepionki jak stonka wykopki bo się ich boję naczytałam się o skutkach ubocznych itd. a teraz patrzę cz mu coś nie jest ale na razie śpi i tyle GUZIA czekamy z niecierpliwością na rozwój sytuacji

Gość balbina777
natasza wysłałam ci emalie :) AGATAT bidna ta Zofija, mam nadzieję że wsio będzie dobrze już na następnej wizycie

o mnie w szpitalu mówili że biorę litanię leków a i tak niektóre brałam w tajemnicy przed nimi

Gość agatat
w czerwcu idziemy na powtórkę echa i wtedy będziemy ewentualnie rozmawiać o tym co z tymi przepływami, na razie nei chciała poruszać tematu bo zofia jest teraz za mała na diagnozę w tym kierunku i zobaczymy w czerwcu

Gość agatat
balbina po niej nie widac że coś z nią źle ;-) no i waży....................................................................6700g :D pulpecioch jeden!

no to waga ciężka Mateusz już jej nigdy nie dogoni a ona przecież nie będzie chciała takiego męża kurdupla no a skoro jest za mała na diagnozy i dr nic nie chciała z tym robić to chyba nie jest tak źle? ucha do góry

AGATAT ale z wagi się chyba ucieszyłaś co? bo aż miło jak tak ładnie dzieci rosną ;)

Gość balbina777
NATASZA emalia

BALBINA emalia ;) dziewczynki nie to że my jakieś tajemnice mamy ale o "budowlance" korespondencję prowadzimy

Gość agatat
no właśnie miałam pisac co to a tajemnice???!!! ja to tak zbaraniałam na tej wizycie i gdyby M nie pytał to ja bym gęby nie otworzyła ze zdenerwowania

Gość zuza2408
Heyka Natasza nie martw się tak tym szczepieniem ja wierzę,ze Mati będzie zdrów jak rydz! na pewno :) Agatat ale o tych przepływach to grożnie brzmi, ale moze Zosia z tego "wyrośnie " Guzia trzymam zielone :) A ja dziś się wizyt w łazience boję bo chlusta ze mnie :(

mogą to być strzały albo może to wtym samoloce coś jeszcze strzelać a ten pan chyba nie mówi nic kulturalnego a może strzelali w powietreze żebyv ludzie tam nie podchodzili zapytam jutro M czy to strzały powinien być bardziej w temacie dziwnie piszę bo mam jednego delikwenta na rękach

Gość zuza2408
nie wiem leci, płynie czerwony płyn ... ale we wtorek wzięłam ostatni zastrzyk clexane więc raczej tak być może

Gość zuza2408
bo jak wymiana sprzętu higienicznego jest wymagana co godzinę to raczej nie jest normalna @ hmmm :(

Gość balbina777
w morde...... dziwne te strzały ZUZA ty już kiedyś miałaś taki potop z tego co kojarzę czy coś poplątałam

a jeszcze dziwniejsze komentarze do tego filmu na tamtej stronie AGATAT ale nam filmik zapodałaś ty to zawsze coś wymyślisz a moja pierwsza @ po porodzie pzyszła i już poszła raptem 4 dni ja to nawet @ przyzwoitej nie mam poporodowej

Gość Misia1977
Ja w zimie smarowałam Nivea na każdą pogodę, ale dzieci miały takie rumiane lekko szorstkie poliki, to zaczęłam szukać innego, kupiłam Hipp a potem zamówiłam Medelę Cold coś tam. No i w międzyczasie byłam u neonatolog i ona te poliki zobaczyła na nich się też takie krosteczki pojawiają i kazała nie smarować niczym najwyżej maścią witaminową. No i ja nie smaruję. Tylko że moje dzieci nadal głównie śpią na spacerach i mają budki postawione. I wydaje mi się że gdzieś czytałam że filtrów do roku nie.

Gość balbie
Misia1977 sory to ja Balbie-blondynka pisałam do ciebie.

Gość Ag4a
hej dziewczyny czy którejś z was mówią coś nazwiska Jacek Tomaszewski, Krzysztof Postawski lub Jerzy Jakowicki? To są ginekolodzy-endokrynolodzy z Luxmedu, może któraś była u któregos z nich? Swoją droga umówiłam się do Swatowskiego na USG, ten to ma ale kolejki :D dopiero na 26tego dało radę :D