Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może przyszła Grochola:D

Pomóżcie biednej zagubinej autorce.

Polecane posty

Mam prośbę, gdyby każdy z was napisał w jednym zdaniu z czym kojarzy Wam się ślub. Taka pierwsza myśl, która przychodzi wam do głowy:) Proszę o podpowiedzi bo chcę napisać opowiadanie na konkurs a nie mogę zebrać myśli! Dziękuje!

Gość maturks4
"Czy to naprawdę właściwa decyzja?". Z tym pytaniem obudziła się wczesnym rankiem...

Gość zulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
P..rzejebane hehe obowiązki obowiązki obowiązki i uwiązanie... Masakra ale to też zależy w jakim wieku ?

:D:D:D dobre ale nie sądze abym zaczęła od wulgaryzmów i negatywnego spojrzenia na ślub z góry wtedy byłaby skazana na przegraną ale mimo wszystko dzięki!

Gość Strata kasy
i pijani goście. No chyba, że nie o samą imprezę chodzi a o małżeństwo. Bo jeśli tak to mam pozytywniejsze skojarzenia :P

Gość maturks4
Dziewczyna niosąca zastawioną tacę delikatnie zapukała do drzwi i weszła do dużego, jasnego pokoju. Rozejrzawszy się ciekawie, zobaczyła wysoki sufit ze stiukową dekoracją, dwa wysokie, weneckie okna, których surowość łagodziły białe muślinowe falbanki, wyglądające spod różowych draperii. Ściany, wyklejone papierem bladoróżowym w srebrne arabeski, zastosowane były widocznie do tkaniny pokrywającej meble z dębu czarnego, naśladującego heban.

Gość ślub to stres
kasa a raczej jej wydanie no a przede wszystkim zapierdalanie na te wesele zeby cuś zarobić a ja nie chce isc jeszcze do roboty...dobrze mi siedziec i nic nie robic:D

czy nie ma tutaj żadnych romantyków? Dlaczego na Boga jesteście tak negatywnie nastawieni do instytucji małżeństwa? Przecież to podobno najpiękniejszy dzień w życiu:P

Gość Strata kasy
Małżeństwo jest o,k, od lat jestem mężatką i dobrze mi z tym. Ja mówię o samej imprezie. Zero pozytywnych skojarzeń z tym mam. Romantyczność i miłość nie ma dla mnie nic wspólnego z kościołem/urzędem/weselem. To co dzieje się między mną a moim mężem to osobna sprawa, biała kiecka do tego nie potrzebna :)

Gość aha i ach
ślub - błąd życiowy

Ślub - chwilka szczęścia całą ceremonią itd a potem nadchodzi weryfikacja w postaci - życie rodzinne