Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jestem głupia

Mój mąż jest maminsynkiem

Polecane posty

Gość jaka jestem głupia

Wiem,że ten temat często się powtarza,ale opisze Wam swoją historię!! Jestem mężatką 1.5 roku a jesteśmy ze sobą 8 lat! Przez te 8 lat miałam cały czas problemy z teściową,kocha obgadywać i to od samego początku naszej znajomości,jeszcze mnie nie znała a już mnie obgadywała i moich rodziców,mówili nam to obcy ludzie! Ja głupia wierzyłam,że po ślubie się wszystko zmieni i mój mąż postawi się za mną,ale niestety tak nie jest,wczoraj mieliśmy kłótnię,ponieważ sąsiedzi zaczepili mnie i powiedzieli,że moja teściowa tak mnie i moich rodziców obgaduje,że nie mogą tego słuchać,nie jest to pierwszy raz! No to ja znowu mówię mężowi,że tak było to on mi na to,że ona taka już jest i nic nie może zrobić,nie powiesi jej!! Jak mój mąż jej mów,żeby nie gadała na mój temat głupot to mówi,że ona nic nie mówi na mnie,że to ja zmyślam i ze mną jest coś nie tak!! Co mam dalej robić,nie chce aby psuła mi opinię i moim rodzicom,bo na to nie zasłużyłam!!!!!

Gość jaka jestem głupia
pale skręty z gołębich kup :classic_cool:

Gość i tak bedzie dalej
sytuacja patowa albo gosciu sie ogarnie albo tesciówka rozwali ci malzenstwo

Gość rosół z makaronem
mieszkacie razem??

Gość jaka jestem głupia
Tak mieszkamy razem,na szczęście teściowa ma wstęp wzbroniony do naszego domu,ja również do niej nie jeźdzę!!

Gość rosół z makaronem
Tak mieszkamy razem,na szczęście teściowa ma wstęp wzbroniony do naszego domu,ja również do niej nie jeźdzę!! to chyba nie mieszkacie razem tak wynika z tego co powiedziałaś...

Gość jaka jestem głupia
Z teściową na szczęście nie mieszkamy!!

Gość jaka jestem głupia
Jedno dobre,że mój mąż zabronił jej do nas przyjeźdzać,ale że nic nie robi w tej sprawie,że jest dwulicowa to mnie martwi,jak byliśmy ostatnio na weselu,to przy ludziach mówi do mnie jak ona mnie bardzo lubi,a goście powiedzieli jej wprost,że ma nie kłamać bo cały czas gada na mnie złe rzeczy,to się zmieszała!A mąż oczywiście nic...

Gość rosół z makaronem
A co edług Ciebie ma zrobić ? Rozmowy, trłumaczenia, awantura nie pomogą. nawet jakby jej w zęby dał to nie pomoże. TACY LUDZIE JAK TWOJA TEŚCIOWA MIE ZMIENIAJĄ SIĘ ŻEBYŚ NAWET NA GŁOWIE STANEŁA!!!!! Jedyne wyjscie to odseparowac sie i nie dzwonić, nie rozmawiać. Ani święta ani nic. I wybór dla Twojego męza. Albo Ty albo mamuśka. I nie piszcie, że to nie jest proste. Bo jest!!

Gość jaka jestem głupia
Tak mój mąż właśnie mówi jak Ty! Ale powiedział,że z matką chce rozmawić,dzwonić i że rozmawia z nią tylko na temat zdrowia jak się czuje i to wszystko,mów,że ja nie muszę do niej jeździć ale on sam będzie! Chyba tego nie mogą mu zabronić?!

nie możesz, to jego matka. A To, że jej nie zmieni to inna sprawa... na takie osoby nie pomagają ani prośby ani groźby. A skoro zabronił jej do Was jezdzić to znowu nie taki maminysynek z tego Twojego męża :):)

Gość jaka jestem głupia
Rosół z makaronem Dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś,troszkę się uspokoiłam:-))) Pozdrawiam