Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkatotalna

Po ślubie okazało sie ze zona nie umie gotowac

Polecane posty

Gość załamkatotalna

po co kłamała?

Gość ech naiwny facet jesteś
a po co jej nie sprawdziłeś przed ofiaro losu?? ja tez nie umiem i zoną być nie zamierzam :)

Gość ale to juz bylo
to sie sam naucz :P trzeba bylo sobie wziac kucharke na zone

Gość załamkatotalna
nie chodzi o kucharke tylko mnie oszukała ze potrafi gotowac ze zajmie sie domem skoro tak to powinna choc podstawy znac gotowania a tu nic

Gość załamkatotalna
dzis rano dostałem na śniadanie kawe z mlekiem,sok marchwiowo -selerowy,1,5 grahamki z serem złótym i ogórkiem

Gość kwoka sroka
i nigdy wcześniej nic Ci nie przygotowała? Brawo dla niej, znalazła jelenia :)

Gość Ewa z eNKeja
to zamawiajcie kebab, pizzę, golonkę lub chińszczyznę albo sushi

Gość ale to juz bylo
ale nic nie potrafi zrobic?? nie pracuje??

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nauczy sie, ja tez nie umiałąm i sie nauczyłąm, bez przesady

Gość załamkatotalna
czlowieku ona nie pracuje sama chciałą zajac sie domem wiec chyba powinna cos umiec przygotowac ja juz lepeij radze sobie w kuchni ale nie mam czasu bo pracuje jedynie kolacje moge robic

Nauczy się ale widzę że śniadanko dobre i zdrowe powinno zrobić a może ty zacznij gotować chyba nie żeniłeś się żeby mieć w domu kucharkę i sprzątaczkę?

Gość załamkatotalna
seks był jedynie fajny ale po 2 miesiacach.Wczesniej przed nią miałem tylko 3 krókie znajomosci i jeden dłuzszy zwiazek 4 lata miałem 4 partnerki seksualne ona mi odpowiedała .Poprzednia chciała wyjsc za maz wczesniej ale ja nie byłem gotowy ona potrafiła swietnie gotowac.

Gość załamkatotalna
nie żeniłem sie po to aby mi ktos prał sprzatał i gotował ale poczucie przyzwoitosci mówi chyba ze kazdy powinien miec jakies obowiązki pomagac sobie wspólnie skoro ja pracuje(ona nie chce) ona tez powinna jakos mi pomóc przygotowac posiłek zrobic zakupy

Gość Ewa z eNKeja
a ziemniaki umie smażyć na oliwie? albo szczawiu narwać i z jajeczkiem kurzym gotowanym kwasy zneutralizować? grzyby zbiera? ogórki hoduje? kolby kukurydzy przyrządza gotowane z masełkiem? kaszankę czarną jaką kupuje? długą i grubą po 30 cm w pętach odcinanych? kabaczki, cukinię w cieście przyrządza? węgorza umie uwędzić? kiełbasę przyGRILLować musi też potrafić, serdelki kupuje, parówki czy palcówkę?

Gość załamkatotalna
ona nie ma zadnych obowiazków jej dzien wyglada tak: 10-11 wstaje ,pózniej ćwiczy przed lustrem,słucha muzyki,idzie na solarium,segreguje godzinami ubrania,gra na komputerze do póżnej nocy

Gość ALE Z CIBIE FRAJER
GRATULUJE TEJ LASCE:d:d:d:d:d MA UTRZYMYWACZA HURAAA

Gość to zacznij zarabiac tyle
aby wystarczylo na pania do pomocy.

Gość ja powiem tak......
ja pitole " ona nie ma zadnych obowiazków jej dzien wyglada tak: 10-11 wstaje ,pózniej ćwiczy przed lustrem,słucha muzyki,idzie na solarium,segreguje godzinami ubrania,gra na komputerze do póżnej nocy " człowieku i Ty od kogoś takiego wymagasz żeby stała się kurą domową no śmiech na sali masz dwa wyjścia : albo poważnie z królewną porozmawiasz i przedstawisz jej swój punkt widzenia i ona zmieni swoje nastawienie a jeśli nie to odejdź od niej albo pogodzisz się z tym że masz w domu kogoś takiego kto tylko leży i pachnie no ewentualnie pójdzie na solarium :D

Gość załamkatotalna
ona nic nie potrafi ugotowac oprócz ziemniaków z kwasnym mlekiem,jajecznicy,zupa z torebki z ziemniakami

Gość ale to juz bylo
Autorze topik mnie rozbawil:-D teraz sie zastanow co wazniejsze:-D dziwne, ze wczesniej tego nie zauwazyles dlugo sie znaliscie przed slubem??

Gość ja powiem tak......
możesz jeszcze odciąć ją od kom nie dawać kasy na solarium ciuchy kosmetyki itd....jestem ciekawa co wtedy zrobi ?

Gość Ewa z eNKeja
wyślij ją na kurs gotowania!