Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastam jaaaa

pierwsze objawy ciazy...?

Polecane posty

Gość jakastam jaaaa

Witam :) Jestem w stalym zwiazku, mieszkamy z chlopakiem od 2 lat razem i prowadzimy aktywne zycie seksualne. JAkis czas temu zrobilismy przerwe w pigulkach antykoncepcyjnych (ok pol roku temu) i od tamtego momentu uprawialismy milosc tylko na kondomach... ostatnio bezposrednio po okresie - na dniach plodnych prezerwatywa nam pekla i wszystko zostalo we mnie... oczywiscie wzielam prysznic itd. Teraz jest 16 dzien po spodziewanym okresie... myslalam ze wszystko bedzie ok bo boli mnie brzuch tak jak na okres kazdego poranka... nie mam nudnosci ani innych symptomow ciazy... wczoraj zrobilam test i wyszlo ze nie jestem... Drogie Panie czy ktroras z Was miala moze podobna sytuacje ? Do lekarza umowie sie dopiero na nastepny tyydzien bo w pracy problem z wolnym... Czekam na komentarze

Gość Kafeterianka252
Kochana, prysznic za wiele nie da... Co miało dostać się do środka, to się dostało;) Masz regularne cykle?

Gość jakastam jaaaa
hehe no z tym prysznicem to wiem, ale w=zanim napisalam ten post czytalam inne i tam kobiety pytaly ' a wzielas prysznic?' itd ;) dlatego z gory napisalam wszystko co przyszlo mi do glowy :)) no wlasnie cykle mialam zawsze regularne 26-30 dni... tylko zastanawiam sie czemu test wyszedl tak a nie inaczej... kupilam "lepszy" test ktory tam niby wykrywa ciaze w kazdym stadium , a jesli bylabym w ciazy to juz by byl prawie miesiac... w sumie wiem ze te testy to nie jest sto procent no ale za 2 dni powtorze...

Gość Kafeterianka252
No właśnie powtórz test, i jak dostaniesz wolne to się do gina wybierz;p A "staracie się o dzidzię?"

Gość jakastam jaaaa
No nie jestesmy jeszcze malzenstwem, mieszkamy razem bo zyjemy za granica... Raczej chcielismy zeby poza tym wspolnym mieszkaniem bylo wszystko po koleji tzn najpierw slub a pozniej dziecko :) Wiem, ze organizm kazdej kobiety reaguje inaczej na ciaze no ale naprawde gdyby nie brak okresu wszystko bylo by ok... No i od tygodnia te bole takie jak na okres dzien w dzien o tej samej porze.. bole nie sa jakies mocne .. sa wlasnie takie typowe 'na okres' a wlasnie na forum wyczytalam ze na poczatku ciazy ma sie owe bole... sama juz nie wiem...

Gość Kafeterianka252
Wiesz, ja z mężem staramy się o dzidzie, prawdopodobnie jest 2 tydzień po zapłodnieniu.... Jutro powinnam dostać okres, mam bardo regularne cykle... I wiesz co, od tyg boli mnie brzuch w okolicy jajników, kują... Czułam się jakby mnie czołg przejechał, dzisiaj już ustają bóle, ale mam czasami takie dziwne uczucia, jakbym krzywo włożyła tampona:) hihhi;) Strasznie obolałe piersi... Trzymaj za mnie kciuki... Więc... Możliwe, że jesteś w ciąży... ale dzidzia to nie koniec świata;p

Gość Kafeterianka252
Zapomniałam się zapytać, wcześniej miałaś takie bóle przed okresem??? Bo ja np nigdy, zawsze tylko wahania nastrojów a tu jakieś bóle;)

Gość jakastam jaaaa
Jak najbardziej bede trzymac kciuki :) Wiem, ze dzidzia to nie koniec swiata. Bardzo kocham dzieci, poki co uwaza, ze na moje jeszcze za wczesniej no ale jak juz bedzie to na pewno bede bardzo szczesliwa :) Dziekuje, ze poswiecilas mi swoj czas :) Za jakis czas odezwe sie na tym poscie i dam znac czy zamienie sie w 'balonik' ;) ehhehe Ty rowniez napisz :P:P :) Pozdrawiam :)

Gość Kafeterianka252
OK;) Będę czekać;)

Gość KANIANA
16-ty dzien opóznienia to test napewno juz by wykryl, mysle, ze nie jestes w ciazy, chyba bardzo sie przejmujesz tym peknieciem i dlatego to opóznienie, niestety nasza psychika plata nam figle. Ja na Twoim miejscu jednak powtórzylaby test i bylabym spokojniejsza. Ja mam zawsze regularne ale to bardzo regularne cykle i jak sie staralam o dziecko to okres opoznial mi sie nawet o 2 tyg. a w ciazy nie bylam no i zaraz dzien po zrobieniu testu przychodzil mi okres bo pewnie sie wyluzowywalam.

Gość jakastam jaaaa
No chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie jak jutro poraz 2gi wykonam test, bo wiecie jak to z tymi testami bywa...

Gość jakastam jaaaa
Kaniania :) to nie jest 16 tydzien bez okresu tylko 16 dzien :))

Gość jakastam jaaaa
oops przepraszam dobrze napisalas, to ja nie doczytalam :)