Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heterebenataka

sciemnia czy kocha naprawde

Polecane posty

Gość heterebenataka

moja przyjaciołka związała się z wdowcem z dzieckiem straszym od niej o 10lat, on wdowcem nie jest nawet jeszcze rok czasu a z jej po niespełna 2miesiecznym związku wyznaje milosc planuje wspolna przyszłość imowi ze cieszy sie ze pojawila sie w jego zyciu ona tez czuje sie szczesliwa tez sie ciesze jej szczesciem choc no w glebi serca boje sie bo cos mi tu nie pasuje nie wiem moze jestem malo romzantyczna ale no jakos to wszytko ponad moje wyobrazenia i dlatego mam obawy

Gość heterebenataka
on jest przed 40

Gość Ona w ciżemkach
no to wie co mówi.

Wiesz... moze on nie czul sie kochany przez eks zone i dlatego teraz tak szybko wyznal milosc twojej kolezankce, bo wreszcie poczul to cos... A mzoe to zwykly ...:O Ale to juz zycie pokaze. Ty tak czy inaczej nie powinnas sie wtracac do ich zwiazku. Kazdy ma prawo byc szczesliwy:)

Gość heterebenataka
aha czyli tylko wiek swiadczy o tym ze mowi powaznie - jakos to mnie nie przekonuje

wiek? nie mowie ze wiek. chodzi mi o to ze mlodzi to laza ze soba trzymaja za reke godzinami itd itd- pozniej to juz nie ma takiego znaczenia. czlowiek jest dojrzalszy i ma tez swiadomosc ze nie ma z czym zwlekac. doswiadczony wie czym to smakuje. co oczywiscie jak zwykle nie jest regula

Gość heterebenataka
ja sie nie twtracam wlasnie wbrew przeciwnie ciesze sie razem z nia a o swoich obawach nic nie mowie, jak powiedzialm an poczatku ich zwiazku cos to wybuchla na mnie i teraz tylko pozostaje mi sie cieszyc jej szczesciem a swoje obawy musze poprostu gdzies rozwiać:) wiem ze to moze zly sposob ale nie chce sie do niej wtracac a boje sie bo poprostu wiem ze jest ona bardzo wrazliwa osoba

Gość Ona w ciżemkach
dziewczyna dobrze mówi. tu chodzi o doświadczenie życiowe. nie tyle wiek

Gość heterebenataka
ale ona go kocha bez zadnych doswiadczen zyciowych a on ja bo ma doswiadczenia wiec wie ze po co zwlekac to troche egoizmem zajerzdza jestem sam juz w konkretnym wieku mam dziecko trafila sie fajna dziecczyna z ktora mi dobrze akceptuje mnie ikoila moj boj po stracie zony to na co czekac?? jezeli tym jest doswiadczenie zyciowe to mam nadzieje ze nigdy nim nie bede sie kierowac bo tylko innym mozna krzywde zrobic

Gość Ona w ciżemkach
ale nie wiesz czym ona sie kieruje moze tez: fajny, mamy juz dziecko, na co czekac:)?hm

Gość heterebenataka
znam ja i ona jest romantycka wierzy w milosc mowi takie slodkie rzeczy o tym co do niego czuje ze masakra, jest naprawde uczuciowa i wiem ze kieduje sie czystymi bobudkami

Gość Ona w ciżemkach
niekoniecznie:) moze to jakas niespłeniona pisarka:D;) no to ładnie pisze i mówi:P:D