Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasdkfjlajd

Jaki zabieg na blizny ?

Polecane posty

Gość lasdkfjlajd

Chodzi mi o jakieś sprawdzone zabiegi u kosmetyczki ktore wyrównaja koloryt skóry . Mam gdzieniehdzie czerwone ślady po tradziku ktore goją sie juz chyba z pół roku..ciągle nie znikaja :/ POMÓŻCIE !!

peeling kawitacyjny i kriopeeling. dziś właśnie idę na drugi kriopeeling (pierwszy miałam tydzień temu).jestem bardzo zadowolona bo nie mam już ani jednego pryszcza a przebarwienia i blizny znikają...ja widzę ogromną różnicę!!!polecam.

Gość Achasta
Dośku21, a z jakiego jesteś miasta i ile płaciłaś za kriopeeling? 2 lata temu lekarz wyleczył mi na kilka miesięcy moja paskudną twarz z pryszczy, ale sęk w tym, że to było 10 zabiegów refundowanych przez NFZ, a teraz szukam prywatnego dermatologa, który wykonuje taki zabieg, ale jak patrzyłam po cenach to się przeraziłam...150 zł za zabieg O_o Pozdrawiam

Gość zbichoc
mysle ze kwas hialuronowy, moze odwiedz jakiegos dobreog lekarza, np dr Zdzitowieckiego..

Gość do dermatologa
peeling kawitacyjny nic nie da, predzej mikrodermabrazja ale to musisz zrobic sporo zabiegow bo 1 nic nie da, najlpeij kwasy u dermatologa