Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plasterekk

Co sądzicie o palstrach do depilacji? Jakie są najlepsze?

Polecane posty

Gość Plasterekk

jak wyżej :) czekam na wypowiedzi.. :)

Gość jiuplo
bezpaskowe , nakładasz ciepły wosk i odrywasz - Te najlepsze i najdokładniejsze

Gość Plasterekk
bezpaskowe ? tzn?

Gość Plasterekk
prosze o odpowiedz :(

Gość jiuplo
ja kupiłam NAIR , ale sa tez innych firm ( np na allegro) Wbij " wosk bezpaskowy" , podgrzewasz w mikrofali lub w wrzatku i jak ma odpowiednią temp nakładasz ( NAIR ma specjalny patyk , który zmienia kolor jak jest za gorący) Ja robie w mikrofali , tak jak pisza ok 2 min , jak ma odpowiednią temp , nie moze byc za goracy , ani za zimny , nakładasz sam wosk, chwile czekasz i odrywasz Nie potrzeba zadnych pasków do tego Wosk bezpaskowy MEGA REWELACJA jak dla mnie Dokładny i łatwiejszy

Gość Plasterekk
ok, wiec czym to odrywasz jak nie plastrem ? :)

Gość kicia :***
Bezpaskowy wosk polecam osoba ktore juz cos wiedza na temat depilacji Trzeba miec troszke wprawy by rowno roprowadzic wosk . Moim zdaniem najłatwiej depilowac sie zwyklym woskiem z paskami

Gość jiuplo
ten wosk zastyga i go odrywasz On się robi taki twardawy NP nakładasz pas wosku , on stygnie i go odrywasz tak jak normalny pasek Nie zgodze się ,ze potrzba więcej wprawy , wydaje mi sie ,ze paskowe wymagaja większego doświadczenia , a poza tym nie są takie dokładne

Gość mysle ze to boli!!!
nie mysle, ja to wiem! z autopsji :classic_cool:

Gość kicia :***
jiuplo jestem kosmetyczką no ale moze sie nie znam :) Widać mądrala wie lepiej :)

Gość jiuplo
nie jestem mądralą :-) wiesz ja sobie lepiej radze z bezpaskowym i naprawde wyrywa bardzo dokładnie Nakładam normalnie , a potem poprawiam jesli gdzies przeoczyłam lub zostało Paskowy wcale nie gwarantuje ,ze dokładnie wydepiluje, tez zostają włosy Moim zdaniem paskowe sa do doopy , słabe i niedokładne Ja sobie chwale bezpaskowe i lepiej mi z nimi idzie Zresztą widze jak nakładać jesli w któryms miejscu jest więcej to nic nie szkodzi , liczy sie efekt , a efekt jest lepszy Nie jestem kosmetyczką ,ale z własnego doświadczenia wole bezpaskowe

Ja używam paskowych VEET, jestem zadowolona. Trzeba je tylko dobrze rozgrzać - pocierając w rękach. One są produkcji podajże izraelskiej.