Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co terazz

Co jaki czas musicie golić nogi żeby były gładkie?

Polecane posty

Gość i co terazz

Jestem ciekawa.

Gość kicia :***
ha chyba co dzień ;/

Gość trinimini
zwykłą maszynką to co dwa :-( masakra .. no ale nie ma wrastających włosków

Gość loopain
codziennie, a że mi się nie chce to co dwa dni 🖐️

Gość kicia :***
ejj dziewczyny a pacie kropeczki na nogach ??

Gość małpa kapucynka
"zeby byly gladkie to codziennie . Natomiast robie to jak jest potrzeba. W zimę w ogóle nie gole " witaj w klubie, robię to samo. teraz czekam na atak łysych panien, które będą się pieklić jaka to ja obrzydliwa jestem i nie mam za grosz poczucia estetyki! goł, goł, łysole! :classic_cool:

Gość i co terazz
dziękuję za odpowiedzi. ja depilowałam depilatorem, ale prawie wszystkie włosy wrosły. To był istny dramat. nogi niby gładkie, a całe kłujące. Dlatego golę. Wyskakuje mi uczulenie na udach, ale walczę :O tylko zdziwiona byłam, bo zauważyłam, że muszę golić codziennie, w dodatku razem z udami. Cholercia. Myślałam, że jestem ewenementem, że tak szybko. Pozdrawiam. ;)

Gość stara i brzydka...
Codziennie bym musiala. Z powodu swedzenia i wrastajacych wlosow nie moge uzywac depilatora, wiec w ogole ospuscilam sobie usuwanie klakow. Caly rok chodze zarosnieta:classic_cool:

ja tez gole na udach ale tam wolniej rosna depilatora tez uzywam ale to tylko wtedy jak mam czas a niestety to rzadko sie zdarza

Gość i co terazz
u mnie niestety nie rosną wolniej na udach. w ogóle rosną gęsto wg mnie. :( no cóż, jak chce się być gładką, to trzeba się pomęczyć.

no ja jestem brunetka wiec nie ma sie co dziwic polecala bym ci laser ja kiedys jak bede miala kase to pojde

Gość i co terazz
a ja blondynka, a i tak mam problem. laser to dobry pomysł. fajnie, że odpisałaś. ;)

Gość i co terazz
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Ups....................
Depiluje co 2 tygodnie.

Gość i co terazz
dzięki za odpowiedzi, ale pytałam o golenie nóg. ;)

Ja zwykle jak goliłam wieczorem, to rano już miałam taka tarkę, jak faceci na twarzy.... Ostatnio jednak rosną trochę wolniej, że mam tarkę wieczorem nie rano...

Gość HonorataWarszawa
golę tak co 2 dni, często zapominam i golę co 3,nawet 4 :p mąż nie narzeka :D dla mnie ważniejsze są gładkie pachy

Gość i co terazz
pytanie do Was wszystkich, golicie także uda ?

Gość 56567678
Musiałabym to robić codziennie, ale mi się nie chce :O na udach też rosną mi włosy, więc w ogóle masakra :O Jestem brunetką.

Gość trzykolorki
no nie jest łatwo pozbyć się włosów, żeby nogi były gładkie, fakt najłatwiej jest golić nogi maszynką, ale niestety jest to dość uciążliwe, depilator, czy plastry są dość skuteczne, ale też dość bolesne, a co myślicie o depilacji laserem??

codziennie musze cholera;/ oczywiscie nie robie tego tak czesto. co 2, 3 dni, lub rzadziej jak nogi mam zasloniete. w zimie tez sobie pozwalam na tygodnie bez golenia. zawsze to cieplej hehe;d

Gość a jamyślęże
musiałabym codziennie, golę co 2, maksymalnie co 3 dni, zależy od sytuacji (wiadomo, że przed jakimś wyjściem chcę być idealnie gładka, ale jak tylko siedzę w domu to nie popadam w paranoję). i ud wcale nie golę - tylko łydki nad kolana.

Gość bubububbaaa
ja codziennie jak tego nie zrobie czuje sie brudna fujj takze codziennie jade nogi,pachy i miedzy nogami :)

Gość bubububbaaa
jak mozna sie nie golic w zimie?? czulabym sie obrzydliwie i wstyd by mi bylo przed facetem ktory jest zawsze zadbany itd

Gość dreammer
no niestety muszę się z wami zgodzić, że jak się używa maszynki to codziennie. Nie ma rady, ale ja już odkładam kasę na to, żeby pójść do Studia Laser na depilację, mam nadzieję, że już niedługo mnie się to uda.

Gość younggirls
zależy czym się goli, jak maszynką to codziennie, ale lepiej już woskiem czy pastą cukrową wtedy to tak raz na kilka tygodni a jak już się chce na bardzo długo, na lata to laserem najlepiej.