Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojraaa

Dlaczego tak nagle naszly mnie wspomnienia o bylym ? a byl zlym czlowiekiem

Polecane posty

Gość alojraaa

mam wspanialego faceta,cudownego..kocha mnie ,szanuje, ja go kocham...przed nim byla w zwiazku z facetem ktory mnie zdradzal, oklamywal.Nie kochalam go tak szalenczo jak obcenego faceta szczerze mowiac, ani on mnie skoro mnie zdradzal..to bylo jakies totalne nieporozumienie.Jednak dyisiaj jakos nasylo mnie wspoemnienie jak bylismy razem nad pieknym jeziorem zagranica i caly dzien siedze smutna...a na 100% brzydze sie exem i nigdy bym do niego nie wrocila

normalne :) Od wieków wiadomo że chamscy faceci mają większe branie niż ciepłe kluchy :) Normalne że tęsknisz za kimś z kim było ci ciekawie i interesująco Pewnie z obecnym facetem jest tak jakoś "flakowato i bez polotu " co nie ?

Gość mały krok do 40 stki
raczej wspominasz sam wyjaz i to jakie miłe tam chwile spędziliście, lecz pamiętaj że to były wakacje a nie szara rzeczywistość - dlatego daj sobie z exem spokoj

Gość alojraaa
moze dlatego wspominam bo kocham podroze, piekne miejsca i on kochal...tamto miejsce zrobilo na mnie ogromne wrazenie i jakos mi smutno..Obecny facet nie jest flakowaty, tez lubi jezdzic, nie jest nudny ..tylko ze jest spokojnym czlowiekiem, nie lubi sie klocic. Moje wszystkie poprzednie zwiazki byly burzliwe.Moze ja jestem nienormalna i kocham problemy?

Gość alojraaa
a z exem dalam sobie spokoj, brzydze sie nim i mijam go na ulicy ze wstretem...kocham mego obecnego

.tylko ze jest spokojnym czlowiekiem, nie lubi sie klocic" no przeciez pisałem o tym :D mało atrakcji masz z nim i tesknisz za czyms ciekawszym czyli : za burzliwym zwiazkiem, za kim kto nie daje ci poczucia stabilizacji , za kims kto moze ci wywinąć numer , za kims kto robi ci adrenaline :)

Gość wiwiiii
ja też tak mam choć nigdy bym do niego nie wróciła

Gość alojraaa
dla mnie to dziwne ze od pol roku nie klocilam sie z moim facetem.Ciesze sie ze jestem w stabilnym zwiazku, z facetem ktory mnie kocha i szanuje ale naprawde 7 lat poprzednich to byly same zwady, fochy i moze za tym tesknie?

Gość alojraaa
ostatnio wydarlam sie na mojego faceta ze nawet nie mamy sie o co poklocic:( nie jestem normalna jak widac

alojraaa strzelam w ciemno :) jestem pewien że ex cię kiedyś zostawił ...

Gość alojraaa
Moi znajomi nie poznaja mnie, mowia ze sie zmienilam, wypogodnialam, tryskam szczesciem i nie kloce sie o byle co a ja mma wrazenie ze czesc mnie gdzies uciekla...bylam kiedys niedojrzala gowniara a teraz w koncu mam dojrzaly zwiazek o jakim marzylam i znowu cos zle?

ostatnio wydarlam sie na mojego faceta ze nawet nie mamy sie o co poklocic nie jestem normalna jak widac " dokładnie jak piszesz Typowa kobieta , sama nie wie czego chce Jedno mówi , drugie myśli a trzecie robi :)

Gość alojraaa
oczywoscie ze mnie zostawil, zdradzil....pozniej bede

bylam kiedys niedojrzala gowniara a teraz w koncu mam dojrzaly zwiazek o jakim marzylam i znowu cos zle?" błąd !!! myślisz że byłaś niedojrzała ? Nadal taka jesteś !!!

oczywoscie ze mnie zostawil, zdradzil....pozniej bede" to widać od pierwszego postu A ja ci mówię że jak byś miała tylko szanse wrócić do tamtego , to nie miała byś skrupułów przed podjęciem takiego kroku :)

Piękne wspomnienie. Twoje życie. Ciesz się dobrymi wspomnieniami. wspomnienie nie oznacza, że zaraz byś chciała do niego wrócić. Nie potępiaj się za wspomnienia. Masz prawo cieszyć się pięknymi chwilami, które przeżyłaś. Na zdrowie.

Ciesz się dobrymi wspomnieniami" gdyby tak było , gdyby tylko wspomnienia pozostawały wspomnieniami , nie było by tego topiku ;)

Gość alojraaa
jest jeszcze coś z byłym, otóż kiedy się z nim kochałam to nawet sąsiedzi wychodzili zapalić, a ten obecny to taki trochę misio do przytulania :classic_cool:

Gość mały krok do 40 stki
ale nie sugerujesz Regres, że każda zostawiona kobieta wróciłaby do ex, gdyby tylko to było możliwe? szczególnie, jeśli on odszedł...:O

regres ma na mysli to ze jej obecny facet jest ciepłą kluchą i ją to nudzi i dlatego mysli o byłym

ale nie sugerujesz Regres, że każda zostawiona kobieta wróciłaby do ex, gdyby tylko to było możliwe? " nie, nie sugeruje , nie każda kobieta ma tendencje do tworzenia toksycznych związków z byłymi ... Niektóre kobiety potrafią zamknąć rozdział życia pt "były" jeszcze inne ładują sie w nowe związki tylko dlatego by zapomnieć o byłym i własnie przykład takiego związku mamy własnie na tym topiku :)

regres ma na mysli to ze jej obecny facet jest ciepłą kluchą i ją to nudzi i dlatego mysli o byłym" dokładnie cream :)

Gość działa prawo pierwszych
połączeń i co tu dużo gadać....aktualny facet wyczuje "pismo nosem" i puści w trąbę, głupiego babsztyla.....

ja ciągle nie wiem kto to jest ciepła klucha w moich oczach ciepła klucha to taki koles : nie ma własnego zdania jest ciągle uległy uzaleznia sie od kobiety nie ma swoich zainteresowań jest poprostu nudny chyba ze sie myle bo bycie osobą spokojną nie musi oznaczac ze sie jest uległym , nudnym itp

cream dobrze myślisz ale wiesz że też sie zaliczasz do ciepłych ...:) Brak własnego zdania robi swoje ;) Do tego " bezpłciowość " którą reprezentujesz tutaj na kafe swoją postawą robi swoje ...

wiesz kafe słuzy mi do pisania i tu moge byc ciepłą kluchą zresztą moge byc byle kim wazne ze w realnym zyciu jestem innym człowiekiem to chy7ba sie bardziej liczy

"Za każdym razem, gdy się z kimś rozstajesz zostawiasz u tego kogoś kawałek swojej duszy." :) To tylko, a moze az, wspomnienia. ;) A analiza obecnej relacji z Twoim facetem robiona tutaj... no coz... do przemyslenia? :P