Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopciaraa

MArcin i ja ;D

Polecane posty

Gość chlopciaraa

No i znów było ognisko... i ta ruda! Znów weszła w drogę. Podeszła do MArcina: -Marcin, pozwól na słówko -... -To tylko przyjaciółka z klasy -... Podchodzi do mnie... -ahhh jaka ja jestem szczęśliwa, chodź ze mną siku. Ahh... zakochałam się, ahh jaki on jest cudowny, ahhh... -Kto? -Ahhh Marcin No kurrka wodna. Myślałam że ją tam przeoram martensami. Spryskał jej twarz piwem. -ah.. przypomniałam sobie że piwo dobrze działa na włosy, ahh Marcin dziękuje za darmową odżywkę, teraz muszę sobie rozczesać włoski hi hi I ten jej fałszywy chichot. Marcin mi ostatnio powiedział że ona się liże jak pies. Jak już wspomniałam, dostałam bilet od Marcina na koncert. 2 dni temu byłam z nim u koleżanki która przyjechała z Anglii i jej chłopaka. Na noc. Spałam z nim w łóżku. No ale tak.. nic więcej. Obudziłam się tylko w nocy, obudziło mnie jego chrapanie, i jego głowa na moich rękach. Wstaliśmy o 6 rano i ruszyliśmy do szkoły. A dziś było śmiesznie ;D W sumie nie smiesznie, ale tak jakos, yyy...?! Miło? No można tak powiedzieć ;) Na polskim ;) z końca klasy spojrzał się na mnie, ja na niego, uśmiechnął się, więc ja też, podniósł jedną brew do góry i znów się uśmiechnął, speszyłam się troszkę, i spuściłam wzrok. Aaa.. i spojrzał się jeszcze pod moją ławkę na moją wode smakową-truskawkową. Potem wydarł się na całą klasę... KTO MA COŚ DO PICIA? ;D Znów się spojrzałam, on na mnie, uśmiechnął się... Dasz mi się napić? :D Łał, to było takie fajne ;) Albo na gastronomi... -No to idziemy na ten koncert w piątek, co nie? Każdy się spojrzał, pytają na jaki koncert, co gdzie jak... Ahh ;D Zapytałam się czy chce wogóle iść ze mna.. odpowiedział że on mi nie zadał pytania tylko to było bardziej stwierdzenie i nie ma mowy zebym nie poszła... Jutro praktyki. Z nim ;D A jakk Baaj.

Gość chlopciaraa
No co.. bo taka prawda :P