Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chihotka

potrzebuje pomocy..nie wiem co to jest...

Polecane posty

Gość chihotka

niedugo bede miala zakladany aparat a do tego potrzebabylo wyrwac 4 czworki.. i zrobilam to teraz czekam na aparat... ale mam problem po prawej stronie na dole po wyrwaniu na dziasle(doklandie w miejscu gdzie byl zab) zrobil mi sie babel... ale nie zwykl ropniak..tylko miekki jak poduszka nie bolacy nic a nic babel... co to jest??? jak mam to wyleczyc??? nie beda mogli mi przez to zalozyc aparatu (tak mysle) a ja chce ten aparat... ;/ nie wiem co z tym ztobic.. i czy to jest grozne... wiem ze tego nsie nie przebija bo to nic nie daje... wiec jak mam to wyleczyc albo sie tego pozbyc??? blagam..prosze o pomoc albo link do stronki w ktorej jest naisne co to jest.. bo ja sama nie wiem ;((

Gość chihotka
wiem..mam zamiar ale napierw wolalabym sie dowiedziec co to jest..albo chociaz nazwe.. :(

dziewczyno, no pomyśl chwilkę, kto na kafe będzie wiedział, co to jest.

Gość katt
wiesz dziwne mi jak 2 lata temu zakładali aparat musiałam usunac jedna czwórke i po usunieciu tez wykształtowało sie mi cos twardego ale to raczej było wklęsłe... z tym że przeszło wszystko... możesz isć zeby sie upewnic ale mysle ze to chwilowe jest...

Gość katt
czemu musicie miec usuwane az tyle zebow?

Gość chihotka
jolkaza dziewczyno, no pomyśl chwilkę, kto na kafe będzie wiedział, co to jest. _______________________________________________________ hm..no nie wiem..moze ktos kto mial taki sam problem.. ;/ katt.. moja mama tez mowila ze pewnie zejdzie ale wedlug mnie to sie robi coraz wieksze.. a usuneli mi 4 zeby bo mam strasznie krzywe zwlasza te na dole..a i mam dopiero 15 lat wiec beda mi pewnie ejeszcze rosly zeby i jak zdejma mi aparat i potem urosna kolejne moze znowu nie byc miejsca..

Gość chihotka
[zgłoś do usunięcia]przerwa miedzy palcami 90 to dlaczego nie zrobilo sie tak na reszcie dzior?? bo mam ich az 4.. :( Zolw Stefan no mi juz wyrwali..szczee nie ejst tak zle.. tylko bokiem widac szparki..

Gość chihotka
tak wgl. dziekuje wam za pomoc ;**

Gość katt
to na pewno nic powaznego :) więcej bedzie cie kosztowało wytrzymanie min 2 lata w aparacie... ja po 2 latach juz nie moge a konca nie widac ;p takze zycze powodzenia ;)