Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamara668

cos sie popsulo... ale co?!?!

Polecane posty

Gość Tamara668

to nie byl zwiazewk to byla przyjazn, czesto sie spotykalisimy i spedzalismy duzo czasu, duzo do mnie pisal i wciaz chcial sie widywac, adorowal mnie i podziwial, przytal mnie i chcial dotykal, czasem bylo nawet namietnie, nigdy nie mial z tego byc zwiazek, bo nie pasujemy do siebie dlatego zawsze staqwialam pewne graniceostatnio poznal jakas dziewczyne, zauroczyl sie. pisze do niej ja podziwia. nagle ja spadlam z piedestalu. nie podoba mi sie to. nie pisze tak jak kiedys, nie nalega na spotkania. moze sie mna przejadl? co zrobic by odzyskac zainteresowanie??

Gość Tamara668
ale ja chce znow zeby to mna sie interesowal.

Z Tobą chciał czegoś więcej, nie doczekał się, poszukał gdzie indziej... Czasem trzeba wyczuć odpowiedni moment...

Gość Tamara668
ale on teraz mowi mi o niej w takich superlatywach, ze jest przeurocza ze nigdy sie tak nie czul... a ja sie czuje pokonana i przykro jest mi z tego powodu ze ktoras zawrocila mu bardziej niz ja.

Gość Tamara668
napisal mi, ze nie zapomni o takiej znajomem jak ja... poczulam sie zrownana z ziemia!

Gość pokaż mu pipkę

Gość Tamara668
nie nie chce. kiedys potrafil pisacc sms za smsem, teraz czesto pozostawia moje bez odp. nie wierze ze udawalby