Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłłośniczka

Ja i moje duze cycuszki :)

Polecane posty

Gość och te złośliwości...
a co sie dzieje, kiedy probuja zagadac?.. :O

Nazywasz TO cycuszkami?? To są DOJE, obleśne, obwisłe, noszone przez niezadbaną okularnicę. Jasne, że patrzą - za takim dziwadłem, to i ja bym się obejrzała. Szkoda, że nie ma tu emota pokazującego rzyg:o

Gość ladaco
lubie duze tzytzki

Gość fskkkooowwwwww
jaki to rozmiar??

Gość lucylou
Jak widać na załączonym obrazku- duże piersi nie równa się ładne piersi. Dodatkowo właścicielka odpychająca :P

Gość lucylou
Dodatkowo prawa pierś sporo większa od lewej.

Gość lucylou
mogłabyś o siebie trochę zadbać :P

Gość joooolta
jak Ci dziewczyno nie wstyd takie zdjecia dawac ?? ani te cycki ladne ani Ty ladna...twarz bys chociaz wyciela z tego zdjecia...no i te majty babcine :o...

Gość naprawde myslicie
ze ONA dodala te foty.? to na pewno jej były... A tak wgl to fuuuuuj......... rzygam.....

Gość miłłośniczka
zazdrościcie, co ? A wiecie jakie wielkie mój facet ma jaja? :P

Gość fskkkooowwwwww
ona wygląda jakby wąhała czy jej z pod pachy nie wali :( fuj

Gość miłłośniczka
Faceci walą mnie w kolejarza. Codziennie co najmniej 10. Daje każdemu kto zechce. Przecież takimi cycami trzeba się chwalić, nie? ;)

Gość flfmerfrfrfrf
ma jaja jak byk

Gość joooolta
a czego mamy zazdroscic ???? dziewczyno powinnas sie leczyc !!!!chociaz takiej glupoty chyba nie da sie wyleczyc ...

Gość naprawde myslicie
Cycki cyckami ale twarz masz brzydka i jestes zaniedbana.

zazdrościcie, co ? A wiecie jakie wielkie mój facet ma jaja? :P - to był podszyw nie?:D to musiał być podszyw, bo nie wiem kto jest na tyle głupi żeby najpierw takie świńskie zdjęcia wstawiać a potem rzucić takim tekstem:O

dzięki za to zdj, bo pokazałam je mojemu facetowi i ..... 1. stwierdził że masz niewydepilowane pachy, i tak jakby czuł smród jak na nie patrzył 2. stwierdził że twoje brodawki są wielkości grejfruta, w brzydkim kolorze i rozlane 3. stwierdził że wiszą prawie do pasa i na bank jest ci niewygodnie w większości pozycji( np jak jesteś na pieska to jak cie chłopak puka, to musisz uważać aby cycka nie przywaliła Cię w głowę, i to jest odrażające) 4. stwierdził że 1 jest o wiele większa od drógiej 5. masz 2 brodę 6. nieciekawą tważ 7. grube uda 8. jakiegoś zylaka na cycce Ci wyczaił, i powiedział że to ewidentnie mu się z krowa kojazy ja stwierdziłam że masz ładny brzuszek ,a on że niczego sobie, ale to pewnie jest kontrastem spowodowane, bo cyce sa jak z czarnobyla, dodał że za te majtki to mozna by cię ukatrupić po tych oględzinach zajął się moimi, i chwali je pod niebiosa, dziekując na głos bogu za ich mały rozmiar, piękny kształt, kolor i wrażliwość brodawek teraz siedzę na jego kolankach i pisze a on zastępuje mi staniczek, i mówi do uszka że po takiej traumie musi się upewnić że mi nie rosna do krowich rozmiarów, chyba przez jakieś 3 godz mnie nie wypuści :))

czyli jednym słowem wszystkim się podoba czuc zazdrosc mnie też sie podobają

o jaaaaa,czegos takiego nie widzialam w zyciu ,to juz wole swoje male cycuszki ,ide je teraz przeprosic bo zawsze na nie narzekam ze sa za male ,a Tobie radze abys troche sie opalila bo nie ma nic gorszego niz blada kobieta ,,,a swoja droga to ciekawa jestem dlaczego ludzie sie na Ciebie patrza, moze ze wspolczucia....

Gość mili212121
choojowe cyce tak jak twarz i majty babcine

Gość Artek31...
o kurwa, jakby mojej lasce takie urosły to normalnie bym ją rzucił