Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielegniareczka

znaleziony telefon

Polecane posty

Gość Lidiaaa
to ona ma udowodnic ze znalazla a nie ukradła takie jest u nas głupie prawo

Gość pielegniareczka
jak mam isć z nim na policje i jeszcze się spowiadać skągo mam itp itd to wole go do kosza wrzucić.

Gość Johny Canada
i tak zrób wywal spal albo utop ten telefon po co ci zablokowany tel przeciez to atrapa tylko jest

Gość pielegniareczka
ale mam go sprzedac tak z blokadą?w sumie to nawet nie wiem na ilo on jest sprawny itp.wygląda nieźle..ale..nie wiem trochę się boję że właśnie jak komuś sprzedam to mogę miec przez to kłopoty.

ja tam się nie znam, ale na twoim miejscu poszłabym do kogoś znajomego, kto sie na tym zna, niech ściągnie blokade i sprzedaj go. dla mnie kasa lepsza niż wypaśny tel.

Gość pielegniareczka
czyli z ta blokada już nic się nie da zrobić?

Gość Johny Canada
ciekawe jak i kto ci oblokuje ten tel

Gość pielegniareczka
ale to nie jest wypaśny telefon..to jakiś samsung-chyba J700

Gość Nor-bert.
daj se spokoj z tym tel. szkoda czasu i fatygi i zachodu zysk nie wielki a klopotow co nie miara

Bliźniaczki? Kciuckiem, zaciążyłaś? :D "Hej zaraz zaraz, po co ten pośpiech? Nie zawsze "szybko" znaczy "dobrze". Daj mi odetchnąć - a zobaczysz Co to jest Seks i co to znaczy!" "Hej zaraz zaraz, po co ten pośpiech? Nie zawsze "szybko" znaczy "dobrze". Daj mi odetchnąć - a zobaczysz Co to jest Seks i co to znaczy!"

Gość głupia babo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moj kolega kiedys znalazl telefon na parkingu, postanowił go zatrzymac....pewnego pieknego dnia zostal zatrzymany przez policie do kontroli drogowej i przy okazji sprawdzili mu owy telefon....okazalo sie ze wlasciciel tego telefonu zostal zamordowany i przy okazji zabrali mu telefon, ktory znalazl moj kolega....co sie działo pozniej nie musze mowic?????????????? ja kiedys znalazlem od razu zadzwonilem do brata wlasciciela telefonu ktory znalazlem, i dostalem od niego wiecej kasy za znalezne niz wynosila wartosc telefonu, bo mial jakies wazne telefonyw nim.... przemysl teraz czy go zatzrymac?????????????????? pozdrawiam///:classic_cool:

Gość pielegniareczka
już wiem, sąsiad zna takiego jednego, co skupuje wszystko i nie pyta skąd, sprzedam mu za 50 zł i sobie kupię Samsunga Omnię HD

sprzedaj albo postaraj sie znalezc kogos kto sciaga takie blokady.ja kiedys sie tym zajmowalem ale to mało dochodowy interes.nie oddawaj na policje,te geje wszystko sobie przywlaszcza

Gość nie moge................
jacy jestescie popierdoleni czy nie ma juz uczciwych ludzi????????????????????????

Gość pielegniareczka
już wiem, sąsiad zna takiego jednego, co skupuje wszystko i nie pyta skąd, sprzedam mu za 50 zł i sobie kupię Samsunga Omnię HD-TO NIE JEST MÓJ POST!!!!!!!!nie możesz sobie wymysleć swojego pseudonimu tylko sie pod kogos podszywasz?

Gość pielegniareczka
a może ktoś by chciał kupić?;))

Gość Naaamah
Zdjęcie tej blokady w komisie kosztuje 40zł...tylko nie wiem czy Ci się to opłaca przy takim telefonie.

Gość pielegniareczka
oj..to raczej nie..40zł-to pewnie wartość tego tel...

Gość Anzelm Jaroszy
Do znalezionego telefonu ZAWSZE kupuje się nowy starter.

Gość ah tak mi źle dzisiejszej nocy
samsung j700 mimo wszystko warty jest więcej niż 40 zł.. :O tacy uczciwi, a pozniej psioczą, że jak zgubią to dobra dusza nie przyniesie :O a chuj! nie przyniesie! bo wy sami nie przyniesiecie!

Ja znalazłam zayebistą nokię i oddałam... za dziękuję i 20 zł znaleźnego, do dziś żałuję, bo zgubiła go pewna rozpuszczona jak dziadowsi bicz małolata typu "ale jsem piękna i mondra" więc lepiej zostaw sobie telefon, kup startówkę i nie myśl kto go zgubił, bo pewnie już mamusia z tatusiem kupili nowy telefonik...

Gość ah tak mi źle dzisiejszej nocy
samsung typu j700 czy j600 to nie są telefony rozpuszczonych gówniarzy, przypuszczam, że jak ktoś nadal używa takiego telefonu, który - nie oszukujmy się - jest słaby w porównaniu do tych aktualnie dostępnych, to do zbyt zamożnych osób nie nalezy zapewne.

Gość a od kiedy
oddaje się znalezione telefony??:D ja jeden zgubiłam, potem inny znalazłam, taki obieg:D

Gość fajnie ja tez kiedys
dostalam znaleziony i super

byl odjazdowy ale go rozp....w zyciu bym nie oddala bo wokol same chamy wiec ja sie powoli ucze:)

szkoda ze krasc nie bede,jak wiekszosc...jakos nie moge