Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama

6 latki same na placu zabaw

Polecane posty

Gość zatroskana mama

czy zostawiacie swoje 6 letnie dzieci same np na placu zabaw,poza domem,podwórkiem?

Gość jajajajaaaa
Jeszcze nie zostawiam córki samej ale właśnie się zastanawiam kiedy będzie można, na razie boję się ją samą zostawić

Gość mnie wypuścili raz jak mialam
6 lat, skonczylo sie otwartym zlamaniem reki, 3 miesiacami w szpitalu , neisprawna reka i 24 latami z zycia wyjetymi do tej pory boje sie ludzi , nikomu nie ufam , to efekt po 3 meisiacach w szpitalu bez odwiedzin , jestem borderem i agrofobem ...

Gość ja czasem zostawiałam
sama moja 5-letnią córkę na podwórku, ale przed blokiem i oczywiście często zaglądałam czy jest wszystko oki

ja mam właśnie to same zmartwienie bo nie wiem czy z syna nie robię odludka.Nie puszczam go samego na osiedle,tak jak robię niektóre moje sąsiadki,tu nawet 4 latki same rowerami jeżdżą:( na ogrodzie i podwórku oczywiście jest sam,ale na plac zabaw odległy 300 m chodzę z nim,boję się że gdzies zwieje mi z tamtąd z kumplami podczas mojej nieobecności i szukaj wiatru w polu:) może jak pódzie teraz do zerówki zyskam więcej odwagi i zaufania do niego

"mnie wypuścili raz jak mialam 6 lat, skonczylo sie otwartym zlamaniem reki, 3 miesiacami w szpitalu" a mnie puszczali samą, kiedy jeszcze nie umialam dobrze po schodach chodzić. Rdzice opowiadają, ze schodziłam bokiem, po jednym schodku trzymnając sie obiema rękami poręczy, a oni wyglądali z okna czy juz zeszłam (III piętro), więc miałam około 3 lat i nic mi się nie stało. Takich dzieci jak ja było na podwórku multum (to było normlane). No ale to były inna czasy, inna dzieci, nie było porwań, handlu narządami itd. Dziś nie wypuściłabym mojej trzylatki samej, sześciolatki ... hmmm, chyba też nie

Gość do klaudka
ja jestem jeszcze starsza od Ciebie jesli te 27 to twoj wiek