Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafrsf

Syn siostry uderzył mnie w twarz!!!!

Polecane posty

Gość dafrsf

A siostra jeszcze powiedziała że dobrze mi zrobił, wszyscy wiedzieliśmy że z tego chłopaka nic nie będzie, moi rodzice, nasz brat. Moje dzieci ani dzieci mojego brata nie zadają się nawet z tym chłopakiem. Moja siostra uciekła od męża tyrana, jej syn jest podobny do swojego ojca. Syn mojego brata i siostry bili się przed domem, siostrzeniec uderzył bratanka z pięści, ja podchodze się i pytam się co robisz skurwysynu, a on z całej siły uderzył mnie w twarz i powedział stul pysk suko. A siostra głupia, przed jej domem się wszystko stało powiedziała mi że nic wielkiego się nie stało. Siostra jeszcze wyrzuciła mnie, moją córke i bratanka z domu. I powiedziała że to my zaczeliśmy. Owszem moja córka i bratanek powiedzieli mu troche do słuchu, powiedzieli prawde że chłopak jest nikim a ten zaczął z łapami do nich lecieć. Moja córka powiedziała ciotce że ma syna debila to ta idiotka strzeliła ją w twarz.

Gość i brawo dla nich :D

Gość dafrsf
Bratanek ma 18 lat, syn mojej siostry 17, jest w wieku mojej córki. Moja siostra nigdy nie akceptowała tego że jej syn jest ten najgłupszy w całej rodzinie, próbowała ukryć jego wady tym że uprawia sport i się dobrze uczy. Ale w stosunku do rodziny ten chłopak jest agresywny. Głupi skurwiel.

Gość behemłucik
no to z dynki mu jak legendarny walduś mówił

Gość jgfd
chłopak miał racje co do twojej córki która nie powinna go wyzywać jak ty córkę wychowałaś cipo zasady dobrego wychowania jej nie wpoiłaś sama tych zasad nie masz jak mogłaś dziecko twojej siostry wyzwać powinnaś ich rozdzielić i zorientować o co chodzi a nie od razu wyzywać tylko dlatego że jest czarną owcą w rodzinie

Gość dafrsf
Dla mnie to też jest nie do pomyślenia, siostra powiedziała że nie chce ani mnie ani mojej córki nigdy widzieć w swoim domu, zwyzywała nas od kurew. Ale jej kochanemu synkowi stała się krzywda, godzine temu dzwoniłam do rodziców. Rodzice powiedzieli mi że wiedzieli że ten chłopak wyrośnie na śmiecia, z resztą ten chłopiec nigdy nie był w naszej rodzinie lubiany. A dzisiaj pokazał swoje prawdziwe oblicze.

Gość wiesio z łozic
dobrze ze ci wpierdolił powinien jeszcze z półobrotu z buta ci przywalic

Gość bojacasieeeee
wy wszyscy jestescie jacys patologiczni. twoja corka powiedziala jemu ze jest nikim to chlopak zaczal sie bronic. cos mi sie wydaje ze ten chlopak wcale w glebi serca nie jest taki zly a wy tacy swieci. chlopak sie broni to jest jego poza sposob na zycie moze nie najlepszy ale nikt mu nie chce pomoc wyjsc z tego bagna tylko wszyscy go pograzaja. jak moglas powiedziec to niego skurwysynie?????? trzeba bylo podejsc i zapytac sie o co wogole poszlo. ales koro bratanek i corka nazwali go nikim to nie sa bez winy

Gość jgfd
''z resztą ten chłopiec nigdy nie był w naszej rodzinie lubiany'' ''że ten chłopak wyrośnie na śmiecia'' nie dziwie się dlaczego cię uderzył

Skoro od początku go źle traktowaliście, to czego głupie dziwki oczekujecie ? Ma być dla was miły ? Z jakiej racji ? Dobrze zrobił.Też bym nie miała do takich ludzi szacunku.

Gość dafrsf
Rozdzielić? jak do tego chłopaka nic nie dociera, zostałam zwyzywana przez własną siostre, ona później też nazwała moją córke szmatą. Z resztą córka powiedziała mi jak było, mój bratanek powiedział swojemu kuzynowi prawde a ten się z pięściami na niego rzucił. Jestem jeszcze w szoku.

Gość autorko kochana
a nie sądzisz, że jego zachowanie i to jaki jest może wynikać z traumatycznych przeżyć w dzieciństwie i bycia świadkiem jak tata znęca się nad matką - bo pisałaś, że siostra uciekła od tyrana.... mówisz o nim skurwiel, sukinsyn... jeżeli takich określeń używacie w stosunku do siebie wszyscy to inaczej w waszej rodzinie nie będzie, ciotka ubliża bratankowi ten ją leje w twarz, siostrzenica drugiej ciotce ta ją fru w twarz.... nadajecie się na polską wersję "jerry springera"

Gość bojacasieeeee
dokladnie zrobiliscie z chlopaka czarna owce. sama mowisz nikt go nie lubi jest nikim nikt w niego nie wierzyl. no sory to co ma z niego wyrosnac????? jesli on sie stoczy w zyciu to bedzie to rowniez wasza zasluga

Naprowadzilibyście go na dobrą drogę. A wy szmaty tak się zachowujecie...królewny...

Gość bojacasieeeee
a twoja corunia tezci pewnie nie rax przywali po gebie. poczejaj jeszcze tylko troche. mam nadzieje ze ten temat to prowokacja

Gość jgfd
''nazwała moją córke szmatą'' może jest naprawdę szmatą każdy broni swoich dzieci ty widzisz w córce aniołka a twoja siostra w swoim synu każda matka wierzy dziecku i bierze jegostronę

Gość dafrsf
Co byśmy nie powiedzieli oni nie mieli prawa na nas podnieś ręki, siostra uderzyła moją córke za to że nazwała jej synalka debilem, siostrzeniec pobił mnie i swojego kuzyna. Zostaliśmy zwyzywani. Ciężko jest lubieć kogoś takiego. Bratanek chciał go sprowadzić na ziemie. Moja siostra odszedła od męża który urządzał jej awantury, uderzyć jej nigdy nie uderzył, ale ten chłopak jest jeszcze gorszy od swojego tatusia. Tamten stosował przemoc tylko psychiczną, ten również fizyczną. Siostra zrobiła sobie tylko tyle że nikt się do niej nie odezwie w rodzinie.

Gość agatka_22latka
Wiesz co? Na Twoim miejscu w życiu nie odezwałabym się do siostry! Jak ona syna wychowuje? Co by nie było jesteś kobietą i szacunek ci się należy!

To kurwa pomóżcie dzieciakowi, a nie dupę mu obrabiacie... Zdecydowanie takiej rodziny nie chciałabym mieć. Tobie życzę jak największych problemów wychowawczych ze swoją córeńką.

Gość dafrsf
Ani z moimi dziećmi, ani z dziećmi mojego brata nia ma żadnych problemów wychowawczych. Siostrze się w głowie poprzewracało z kilku powodów. Jej synalek ma wiele zajęć, prywatnych które siostra opłaca. Chodzi na różne kursy, dobrze się uczy, najlepiej w rodzinie. I ona chce nam udowodnić w ten sposób że jej dziecko to bardzo dobry chłopak. Teraz troche podrósł to już zaczął pyskować, ciotkom,wujkom, dziadkom. A teraz jeszcze wyzywa i bije kuzynów. Rozumiecie to i ja i moja córka zostałyśmy spoliczkowane! Siostra zamiast walnąć syneczke po gębie to dostała moja córka to co jej bachorowi się należało.

Gość i jeszcze się dziwi...
to ja też coś powiem -popierdolona suko -głupia dziwko -jebana szamato -tępy kurwiszonie dobrze że dostałaś w ryja!:D jeszcze bym ci poprawił:D

Gość ale popierdoleni jesteście
:o Wszyscy jesteście zaburzeni jak nic. Psycholog miałby kupę roboty, żeby was na ludzi wyprowadzić :o W sumie nie dziwie się siostrzeńcowi. Jak cały czas go gnoicie, to w końcu wybuchnął. Ty też jesteś fajna :P Wcale mu się nie dziwię, ze cię w pysk strzelił po takiej odzywce.

Gość zxxzxzxzzxz
patologia,pewnie jestescie ze sląska

Gość bojacasieeeee
naprawde wszyscy nadajecie sie do psychologa. skoro ty mowisz do siostrzenca ty skurwysynie towja corka do ni9ego ty debilu to o czym to swiadczy??? tez jestescie zaburzeni i to porzadnie. nie umiecie rozwiazywac sytuacji konfliktowych. skoro od poczatku nikt chlopca nie lubil uwazal go za debila to co moglo z niego wyrosnac? chcesz szacunku to zapracuj sobie na to.

Gość dafrsf
Siostra i jej syn powinni nas przeprosić. Po takim zachowaniu z ich strony nie chce mieć z nimi nic wspólnego, dzisiaj ten mały gnojek przeszedł samego siebie. Siostra zagroziła jeszcze nam policją, a najlepsze w tym wszystkim że ten chłopak już szykował telefon. Nie dość że zostaliśmy upokorzeni, pobici to nawet przepraszam nie usłyszeliśmy.

Gość jgfd
dafrsf------------> ty powinnaś przeprosić za wyzwiska a tak w ogóle o co poszło??? dlaczego się bili??

Gość bojacasieeeee
a siostrzeniec uslyszal przepraszam za debila i skurwysyna????