Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafrsf

Syn siostry uderzył mnie w twarz!!!!

Polecane posty

Gość wyzywacie go w jego własnym
domu i się kurwa dziwisz że cię uderzył? Ja bym jeszcze poprawiła a twojej córuni tez po pysku bym wlała za takie odzywki. Dwie kurwy z was.

Gość dafrsf
A co miałam zrobić, jak widziałam agresje siostrzeńca jak bił drugiego chłopaka. W nerwach mówi się różne rzeczy, ale napewno się nikogo nie bije po twarzy. Moja siostra dzisiaj pokazała że wogóle nie uczy syna szacunku do drugiego człowieka, ani nawet do kobiety. Jeszcze na jego oczach uderzyła moją córke. I my mamy mówić przepraszam za agresja jakiej doświadczyłyśmy. Ja mam 42 lata, ale z takim chamstwem jeszcze się nie spotkałam.

Gość sama pisałaś że to bratanek
i twoja córka suka zwyzywali go od śmieci itp. więc się kurwo nie dziw że wam wpierdolił. Sama bym wam na jego miejscu wpierdoliła i zadzwoniła na policję ze mnie wyywacie na mojej posesji. Kurwo pierdolona

Gość jgfd
''nie uczy syna szacunku do drugiego człowieka'' ty też swoje dziecko tego nie nauczyłaś twoja córka przecież wyzwała go od debili

Gość dafrsf
Nazwała go debilem, ale wcześniej moja córka widziała jak on mnie uderzył. To niby jak miała określić takiego chłopaka który nie dość że w stosunku do kuzyna zachowuje się jak psychol, później pokazuje to że jest damskim bokserem,wyzywa kobiety od szmat to to było najprawdziwsze określenie dlatego chłopaka. Ja tam przyszłam do swojego siostry z córką i bratankiem w gości, ale po czymś takim już nigdy nie mam zamiaru jej odwiedzać. Brat i rodzice też powiedzieli że dopóki oni do nas nie wyciągną ręki na zgode, również nie chcą mieć z moją siostrą nic wspólnego.

Gość nie pierdol kobieto
bo wcześniej napisałaś że wpieprzył tamtym bo zacęli go wyzywać, a dopiero potem nazwałaś go skurwielem wiec i tobie wpierdolił, słusznie zresztą.

Gość dafrsf
Moja córka była pod czas bitki kzynów. Debilem nazwała go przy mojej siostrze, po czym moja siostra pokazała również swoją agresje. A skurwielem nazwałam go bo widziałam jak brutalnie bił bratanka, każdy by się zdenerwował, widząc coś takiego.

Skoro Twoja córka ma prawo nazywać Go debilem, to On ma prawo pierdolnąć Ci w ten krzywy ryj. Jakieś pytania ? Kompromitujesz się kobieto.

Gość upssss
trza było wezwać policje spałowaliby was i założyli żółte karty

Gość dafrsf
Czyli wy uważacie że to w porządku? by 17letni chłopak podnosił ręke na kobietą 2 razy starszą od niego. By wyzywał ciotke i kuzynke od dziwek. By za kilka słów rzucał się na kuzyna, bo nie potrafi stosować słownych argumentów. To ten chłopak wprowadził w naszej rodzinie patologie, nie my!.

A czy Ty uważasz, że normalne jest, aby: -Rodzina, która wie, że dzieciak ma ciężką przeszłość traktowała Go jak czarną owcę ? -Jakaś zasmęcona suka (Twój dzieciak) wyzywała Go od debili ? -Własna ciotka powiedziała na terenie jego domu do niego "skurwysynu" ? Zastanów się kto tu jest patologiczny.

Gość PROWOKACJA i to glupia
hej niewidzicie ze to prowokacja jest tak glupia ze tez bym ci trzasnela w gębę

Gość dafrsf
A czy wy nie widzicie czegoś innego? że moja siostra powinna powiedzieć coś synowi do słuchu, jak widzi że ten podnosi ręke na jej siostre. Jestem od niego dwa razy stara, jestem siostrą jego matki, a przede wszystkim jestem kobietą i szacunek chociaż z tych 3 powodów mi się należy. Moja córka to jeszcze dziecko, bratanek również. Różne rzeczy mówi się w tym wieku. Sama kiedyś miałam tylko samo lat co oni, więc wiem jak to jest. Ale nikogo nie należy bić.

Gość na miejscu tego chłopaka
jeszcze bym ci mocniej wjebała

Jeśli to nie PROWOKACJA, jesteś droga autorko na pierwszym miejscu w moim prywtnym rankingu kafeteryjnych debili :O Mi się wydaje, że wy chlopaka nie lubicie przez pryzmat jego ojca tyrana. Chłopak sie dobrze uczy czyli debilem nie jest. Pewnie Twoja córeczka to jakas dyskotekowa blacha i zazdrości kuzynowi osiągnięć w szkole i sporcie. Do tego chłopak uczęszcza na zajęcia dodatkowe, czyli do dupy mu Twój bratanek z córeczką nie dosięgają. Druga kwestia ale z Ciebie pusta chamka. jak można powiedzieć do swojego siostrzeńca Ty skurwysynie???? Ubliżyłaś jego matce to wlanięcie w pysk było uzasadnione. Bratanek kolejny debil przychodzi w gościne i udowadnia gospodarzowi, że ten nic nie znaczy. (pewnie dlatego, że siostrzeniec ma ojca tyrana) Reasumując Ty, Twój bratanek debil i cham, córka blacha jesteście debilami do kwadratu :O

Może ma powody do takiego zachowania, co ? Z tego co widzę to ma. On też jest dzieckiem. Nie wiedziałaś o co poszło mu i Twojemu bratankowi, więc nie powinnaś Go wyzywać od "skurwysynów". Może to bratanek właśnie zaczął ? Sama naucz swoją córcie szacunku do rówieśników.

Gość chłopak dobrze zrobił
ma charakter :) mam nadzieje że następnym razem dostaniesz większy wpierdol :)

Gość dafrsf
najgorsze jest to, ze bratanek prosto w twarz przypomnial mi ze bylam kiedys puszczalska suka, chyba jego matka a moja siostra musiala mu o tym powiedziec :/ no byl rzeczywiscie taki czas ze co noc mialam innego faceta, ale jak on smial mi to powiedziec w twarz ....

Gość wieśkaaa
Prowokacja. już kiedyś był podobny bliźniaczo do tego temat :O komuś tutaj najwyrażniej się nudzi

Gość ja bym się zabiła na miejscu

Gość patologieee
pierwsi zaczeliście to oberwaliście:classic_cool:

syn mojego brata i siostry bili się przed domem on z całej siły uderzył mnie w twarz Moja córka powiedziała ciotce że ma syna debila to ta idiotka strzeliła ją w twarz Widzę, że komunikacja w waszej rodzinie działa niezawodnie... Jaka patologia, każdy z każdym się leje..... :O

Gość gość
No za takie słowa to ja się nie dziwię. Żeby ciocia tak nazwała siostrzeńca?! Chociaż cioci też się nie bije. Chłop jest z patologicznej rodziny to są takie skutki. Mamusia też nie lepsza jak widać