Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żeli papą86

navigator, ja Ciebie też kocham :)

Polecane posty

mintaja........już jestem ;);) proszę wyślij..widze, zę jesteś dziwnie uprzedona do mnie :/ dlaczego ??

o dlaczego? wiesz, bo wydaje mi się że traktujesz mnie jak zwykłą małolatę, której ktoś powie, że jest ładna i od razu wysyła zdj. być może po niektórych wypowiedziach tak sądzisz, ale ja taka nie jestem

nie uważam cie za małolate ;);) przepraszam za te pierwsze posty gdzie cie tak nazwałem...

nie chodzi mi za małolatę ogólnie, bo nią jestem :classic_cool: ale za taką jaką opisałam :( poza tym Ty chyba za pięknisia się uważasz skoro chwalisz się ile to dziewczyn CI zdj wysłało

sory...niedopisałem ;);) uwierz, że rekordzistą jest blokers i łąwkers ;:) nie chwale się tylko chciałem Ci napisać, żebyś wiedziała ile osób ma do mnie zaufanie i odważyło się wysłać do mnie... ja za pięknisia...? uwierz...nie jestem taki ;) wiem, że nie jesteś taka, jak większość w twoim wieku..to widać po sposobie Twojego pisania... uwierz, zeja tygodniami chodziłem i prosiłem żeby mi tamci wysłali...no i wysłali..zapytasz dlaczego ?? po prostu...chce widzieć, wiedzieć z kim piszę...to odruch psychologiczny ;)

no powiedzmy że jesteś dość przekonywujący.;) no ale pewności co do Twojego mniemania o sobie nie mam :( cóż, to tylko net.

no masz racje...to tylko net i każdy mozę napisać o sobie wszystko...zalety uwypuklić a wady zakryć...coś dodać do charakteru a coś odjąć.. tylko po co ??? nie dziwe się, z enie masz..nie znasz mnie praktycznie, nie śledzisz moich postów...po stylu pisania i charakterze można coś wywnioskować jaka jest ta osoba..mam nadzieje, że po pewnym czasie ten dystans do mnie zniknie ;) jestem szczery i prawdziwy...uwierz ;)

czytam i tak myślę ,na psychologię się wybierasz? :classic_cool: no a tak w ogóle to na tym polega Twój romantyzm? ;)

nie wybieram się na psychologie..chociaż...:) mój romantyzm polega na głębszym przesłaniu i głębszej treści...:) nie będe z tobą pisał romantycznie, bo uznasz, zę cie podrywam...;)

Gość ale te zapewnienia
jestem szcery itd bla bla bla typowe netowe zagrywy,wybacz navi ale lecisz standartem

wiem co dla ciebie romantyczne ;);) dźwięk pianina...skrzypiec...delikatny śpiew kobiety...nieszczęśliwa miłośc, zachód słońca...zapach róży...łzy...tajemnicze spojrzenie...skromność... dobroć...wiersze...spacery w samotności... to jest dla ciebie romantyczne ;)

pomarańczo- zauważyłam :D navigator- otóż pierwsze 3 się zupełnie nie zgadzają :( ale za to następne już tak :) no brawo ! :P

Gość tu Leja znów wciskasz
dziewczynie kit?:(

ja wciskam kit ??? nieeeeeeeeeeeeeeeeee mintaja..no po prostu...czy po tej konwersacji idziemy odreagować do mnie ??:classic_cool:

Gość Mintaja nie jesteś pierwsza i
zapewnie nie ostatnia:) tu Leja to czaruś:)

a nic, zabawne jest to co piszecie :)) Podrywacz z Ciebie, że hoho :p

Gość param param param param paramm
Lena! piekne zdjecie. sliczna jestes

pomarańczo- uwierz że ja od początku zdaję sobie z tego sprawę, ale to tylko net i tu mnie poderwać nie można :P

Gość fajnie sie czyta:)
niech pisza dalej:) navi wysil swoje romantyczne rejony mózgu :))) i nawijaj dalej