Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żeli papą86

navigator, ja Ciebie też kocham :)

Polecane posty

connecting people - jesli ma pic, byc wandalem czy palic to lepiej zeby siedzial sobie na kafe :p

Pewnie ze sa, jednak nie dla wszystkich sa atrakcyjne lub nie maja wystarczajaco ambicji aby sie nimi zajac. Wciaz uwazam ze z dwojga zlego lepiej siedziec na kafe :)

Myślę, że w realu nie bardzo mu to wychodzi...dlatego tutaj tak szaleje :P

raczej spac bo jutro do szkoly isc musi przeciez. Ok, juz nie zasmiecam. Dobrej.

lena- powiedzmy że próbuje...no a wychodzi mu to różnie ;) Szejku- chwila, jesteś jeszcze?

Gość szejku rozeznaje
zwyczaje na enkeju:)

Lena - Nastroj mam dobry, ale mam problemy ze soba, staram sie "naprawic", naprowadzic na dobra droge..jak kolwiek by to nazwac. Mintaja - jestem ale nie chce tuleji zasmiecac tematu.

E tam, tu Leja poczuł się przez chwilę gwiazdą i wystarczy :P Wcale nie zaśmiecasz: ) ... a problem z samym sobą najtrudniej rozwiązać ...wiem coś na ten temat ;/

przecież on już poszedł, no to...poza tym to nie on założył topik ;) ja też mam dziś okropny nastrój, pomimo że po mnie razczej tego nie widac :(

Gość szejku co sie dzieje

oj Lencia dochodze do wniosku, ze ludzie to jednak okropni są :( connecting people- wiem wiem, to dziękuje to taka ironia była :P

Mintaja, to troszkę późno na to wpadłaś...;) Niestety ale człowiek, człowiekowi wilkiem...

connecting people -no ok :) a Ty dziś nic nie smutasz? :( Lena- późno? nie sądzę, ja to zawsze wiedziałam, tylko pewne zdarzenia po prostu bardziej mnie w tym przekonaniu utwierdzają. Może trochę źle się wcześniej wyraziłam :( :)

takich pocieszycieli jak Ty brakuje :( takich szczerych i bezinteresownych. Mam nadzieję że jesteś taką osobą:)

wiadomo ze czasem kazdego poniesie i wpada sie w zlosc, wyszczekana tez jestem jak trzeba i do tych do ktorych trzeba, ci co mnie znaja wiedza jaka jestem, jedno jest pewne, nie zalezne od mojego nastroju zawsze moga na mnie liczyc

no brakuje Takich :( dobra, ja spadam myć głowę i do lekcji :P papa 🖐️ 🌻;)