Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprośna lesba

Jak poderwać dziewczynę?

Polecane posty

Gość sprośna lesba

Chyba jestem biseksualna, podoba mi się bardzo moja koleżanka i czuję w jej obecności podniecenie chciała bym z nią zasmakować lesbijskiego seksu ale nie wiem jak ją uwieść? Gdyby była facetem no to sprawa była by w sumie bym sobie jakoś radę dała ale kompletnie nie wiem jak mam się zabrać z dziewczynę. Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z kobietami? Jak ja mam się zabrać za swoją koleżankę?

Gość podbijchomika
na tej stronie znajdziesz wiele e-booków dotyczących podrywania dziewczyn i nie tylko : ) http://tnij.org/f7go

Gość sprośna lesba
Dodam że to pierwsza taka sytuacja w moim młodym życiu żeby podobała mi się dziewczyna i nie miałam nigdy żadnych doświadczeń z kobietami w tym w uwodzeniu ich.

Gość pudel z quadelupy
ożesz koorva!

Gość jgfd
o kurcze po prostu powiedz jej że jesteś bi jak nie ucieknie od ciebie zacznij ją normalnie podrywać

Gość wredna lesba
a ile masz lat kotku?

Gość sprośna lesba
Ale tak normalnie jakbym sama była podrywana przez faceta? Kurcze to trochę głupie :(

Gość sprośna lesba
mam 20 +/- 2 lat

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heh nie rób lepiej tego bo wyjdziesz na idiotkę(mam taką dziewczynę w klasie która do wszystkich dziewczyn wysyłała sms że jej się podobają itd. teraz każdy jakoś się na nią dziwnie patrzy) na początku delikatnie wybadaj grunt tzn. spytaj się koleżanki co myśli o osobach biseksualnych , czy kiedyś całowała się z kobietą czy jej się podobało itd.