Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(((((((((((((((((

a mi się nie chce żyć

Polecane posty

Gość ;(((((((((((((((((

a mi się nie chce żyć, z chęcią bym dzisiaj ze sobą skończyła. wszystko mam pod górkę, o wszystko muszę walczyć a i tak większość mi się nie udaje. miałam marzenia, ambicje ale na cholerę mi one? jestem skończonym zerem

Gość Ewela____________
Ile masz lat?

Gość olaaaaaa
a jakieś szczegóły????

Gość dlaczego jesteś zerem ?
mam mały biust? nie masz pracy? zerwałaś z facetem? jesteś gruba?

Mi tez, ale samobojstwo to nie ucieczka, to ostatecznosc. Walcz do konca, dla siebie i dla najblizszych.

Gość ;(((((((((((((((((
mam 29 lat, męża, swoją firmę ale za co się nie wezmę to spierd..ę. zaczynam brzydnąć, ot uroki wieku, mąż mnie denerwuje, a firma zaczyna się sypać. mam tysiące pomysłów, większość z nich już spierdzieliłam, topiąc w tym nie małe pieniądze. nie mam już siły na walkę.

Gość ;(((((((((((((((((
niby próbować można całe życie ale jakim kosztem?

Gość bóka z móminkuf
ja mam 24 lata i jedyne co mam to praca. nie mam przyjaciol, znajomych prawie wcale z mojej winy, mieszkam z rodzicami, rzucilam studia bo mnie nudzily i przegrywam zycie. faceta nie mam od 3 lat, nie moge sie pozbeirac po ostatnich zwiazku. kto ma gorzej.

Gość murwa co jest !!!!!!
wszyscy deprechę mają , już myslałam że tylko ja mam doła .

ja mam podobnie

zerwała z facetem już 3 lata sama się męczę i na razie nic nie wskazuje że coś się pozmienia :(

Cokolwiek się nie napiszę to i tak nie bardzo pomoże... Musisz sobie jakoś z tym poradzić... Każdy ma gorsze dni...a nawet ochotę umrzeć... Ale pamiętaj że PO KAŻDEJ BURZY WYCHODZI SŁOŃCE! :)

pomyśl sobie że takich jak Ty jest sporo, może to słabe pocieszenie ale jak najbardziej szczere

Gość khjskhdjkskgdhkgjkf
ludzie jeszcze tyle zycia macie przed soba, jutro moze sie wszystko zmienic

Gość gvdgvsgbdsfszfxsgfde
a ja pracy nie mam skonczyłam jedne studia drugie skoncze za ponad rok - teraz jestem na zaocznych i chyba sie na dziecko zdecyduje bo ta bezczynnosc mnie dobija a tak bede miała zajecie

Gość bóka z móminkuf
zapomnialam dodac ze jestem kompletnie nieprzystosowana do zycia, mam 25 lat prawie i zatrzymalam sie gdzies w liceum, nie umiem dorosnac i nawet nie chce. mam mase kompleksow, niska samoocene, nie moge nikogo znalezc bo wszystkich skreslam na wejsciu, nie umiem sobie poradzic z porzuceniem przez mojego byłego (po 3 latach...) i ogolnie niezaciekawie. ale ku pokrzepieniu - trzymam sie i umiem sie usmiechac. boje sie tylko, ze wpadne w depresje, to chyba jedyne czego sie boje.

Gość Fruziaw
też mi się nie chce żyć. mam 20 lat. jestem na wymarzonych studiach. mam kochajacego chlopaka, z którym jestem od lat 2, a mieszkamy ze soba ponad rok czasu. wszystko niby ok, ale ja mam dopiero 20 lat a czuje sie jak stara żona. czuje ze trace, a przedewszystkim nie odnajduje sie w roli "żony" i gospodyni domu. :(