Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korreo

Przyłapałem moją żonę...

Polecane posty

co to znaczy na poziomie cielesnym??? dla mnie zdradą już jest jak mój facet całowałby sie z jakas laską a o seksie nawet nie wspomnę

Zdrada odbywa się na poziomie cielesnym i emocjonalnym. Choć sam poziom cielesny również jest ciężki do przeżycia, ale z tym można sobie poradzić.

Zdrada cielesna bzykanie zdrada emocjonalna deptanie emocji drugiej osoby, jej przekonań może dziwnych, ale zawsze...

Zdrada to zaniedbanie dwojga ludzi. Potrzeb, emocji i myśli drugij osoby. Zanim coś się stanie w myślach stanie się w życiu.

Fakt, że do zdrady czasem przyczyniają się dwie osoby, poprzez zaniedbanie i w jakiś sposób się z tym zgadzam. Ale np co jeśli dochodzi do zdrady, krótko po urodzeniu się dziecka ?

Zdrada to zaniedbanie dwojga ludzi. Potrzeb, emocji i myśli drugij osoby. zaraz , zaraz nie posuwajmy sie tak daleko z tą zdrada

No właśnie od myśli do czynów daleka droga. Czasem nie ma czego ratować i lepiej odejść nie zdradzając niż bzykać się z kimś na boku ( zdrada cielesna ) i udawać, że wszystko jest w porządku.

Zdrada to jest to co może zranić emocje człowieka. Ja nie jestem zazdrosny, może to wada, ale to nie znaczy, że nie można mnie zdradzić. Jak? Może nie będę tego rozgłaszał?

diabliczka78 No niestety - życie. Czego się nie robi dla dobra dziecka, szczególnie gdy jest ono chore. A jego zdrada dopadła mnie w momencie, gdy moje dziecko było bardzo chore. Nie kochałam mojego męża, on mnie też nie, więc nie dziwię się, że mnie później zdradził emocjonalnie i cieleśnie. Ale lepiej było się rozstać - tak uważam niż ciągnąć tą farsę dalej. Przynajmniej ja go nie zdradziłam i czuję się w porządku.

...wiesz co? Gdybym kochał kobietę naprawdę wolałbym, żeby bzykała się na boku i była szczęśliwsza, niż gdyby odeszła... To zwyczajnie nie jest dla mne zdradą.

Mała M... ...baby nie mają pojęcia jak bardzo może facet kochać kobietę i nie mają pojęcia jak bardzo mogą go zranić myśląc, że nic złego nie robią :O Dobranoc