Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna82

Wykrywanie raka - jaki lekarz

Polecane posty

Gość zuzanna82

Hej dziewczynki, mam taki problem, podejrzewam że mogę mieć raka, prawdopodobnie nic nie mam ale jestem od 10 lat hipochondryczką i myśl ta nie daje mi spokoju. Ostatnio dziwnie pobolewa mnie głowa i chyba sie zdecyduje iść do lekarza tylko teraz pytanie do którego. Mieszkam w małej miejscowości i tak nie za bardzo sie orientuje gdzie mam iść, co powiedzieć. Jakie badania powinni mi zrobić. Czy badania które robią obejmują cały organizm czy tylko np jakąś część. Chciałabym zrobić takie badania już na wszystkie potencjalnie narażone miejsca. Poradźcie coś bo po pierwsze trochę się boję po drugie jestem całkowicie zdezorientowana w tej sprawie.

Gość zuzanna82

Gość ....finka
Profilaktyka i leczenie raka ---temat tu na forum.........................

Gość azsxdefrtgy6hu7
musisz isc do swojego lekarza, ktory da ci skierowanie do specjalisty i sam powie jakie badania musisz zrobic. inaczej nie dostaniesz sie. na sama onkologie mozesz zglosic sie bez skierowania jezeli juz kiedys chorowalas na choroby nowotworowe badz (ale tego nie ejstem na 100% pewna) w twojej rodzinie z prostej linii wystapila choroba nowotworowa i masz wszelkie objawy ze moze byc i u ciebie.

Gość zrob markery
chociaz one nie daja 100%

Gość ONA ODPOWIADA
Witam Po pierwsze spokój..nie nakręcaj się. Po drugie jeżeli boli Cię głowa zalecane jest zrobienie TK głowy (tomografia komputerowa) lub NMR (rezonans magnetyczny)poproś o wysokopolowy ma 1.5 tesli. Możesz również otrzymać skierowanie na EEG Pozdrawiam

Gość ognis
Szukałam podobnej informacji na różnych forach i ktoś polecał tam stronę http://tojefura.com - można tam znaleźć wiele przydatnych informacji. Jest też wiele o nowej metodzie wykrywania raka. Polecam.

Gość gość
Najlepiej wykonać badania histopatologiczne.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Gliwicach lub okolicy to polecam wam udać się do placówki www.histamed.pl Pracują tam świetni lekarze, którzy specjalizują się w wykrywaniu nowotworów. Przeprowadzają tam badania histopatologiczne.