Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przystojny i fajny

Szukam ZONY ...!

Polecane posty

Gość Przystojny i farjny
proszę napisać jakie macie pipy bo nie lubię dżungli, lubie małe i ciasne z paseczkiem po środku lubie młode , najlepiej do 23 roku życia bo chce żeby dobrze sie pukała za michę jedzenia a później potrzebuję minimum dwójkę dzieci

Gość Przystojny i farjny
na pierwszej randce jak dobrze połknie dostanie obiad z deserem w barze także dziewczynki starać się ;)

Gość bambiiii
podaj gg

przystojny i frajny - jeśli to ty ladaco - bo widzialam na Twoim topiku że dostałes ten temat do zniszczenia - to nie wiem czy jesteś taki dobry w tym podszywaniu sie i niszczeniu. tak to każdy potrafi! Taki podszyw to oceniłabym gdzies na 0,0001/10. jak nie umiecie się mądrze podszyć, to nie robcie tego, bo co to za podszyw, skoro wszyscy wiedzą, że to nie autor :P

Gość Przystojny i farjny
kokardka - zawiąż mi kokardke na kutasie :)

Gość aaaaaaaaaaaw
kokardka ale ty jestes głupia, wpadłas kiedys tym swoim jednotorowym umysłem, ze nie zawsze w podszywach chodzi o to, by sie skutecznie podszyc pod autora tak zeby nikt nie wiedzial??

masz racje.. fajnie być DOBRZE podszywnietym ;) a w tym przypadku, do poziomu "dobrze" jeszcze trochę daleko :) a czy jestem wolna... hmm.. no w sumie to jestem :P ale.. nie szukam męża.. jeszcze ;) a Ty nie myslałes o tym, żeby sobie poszukać żony na jakis niemieckich portalach, skoro tam zyjesz? czy koniecznie chcesz, żeby to była Polka?:)

Gość aaaaaaaaaaaw
kurwa kolejna idiotka, ktora oswiadcza wszystkim, cos co doskonale wszyscy widzą. tyle, ze ci pozostali sa inteligentni i wiedza ze chodzi o cos innego

wpadłam :P uwierz ze wpadłam.. ale podszywy maja to do celu, zeby były albo śmieszne, albo zeby nabrał się czytający, że to autor.. a te akurat są żałosne.

Gość aaaaaaaaaaaw
ty też jestes załosna no i co w ziwazku z tym?

Gość Przystojny i farjny
która z was jest wolna ? proszę...piszcie .Każdą obcenię ...potrzebuje szczególnie takich bez mózgu jak kokardka podniecają mnie bardzo :) bezmózgie kobiety z pustą czaszką szybciej trałlują główką podczas loda

Gość aaaaaaaaaaaw
znasz w ogole definicje inteligencji? hahah to sie nie osmieszaj

Gość kokartka .......
jestem mondrom inteligętną kobietom i chciałabym wszystkim oświadczyć że podszywy które tutaj piszom nie są autorami oryginału :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaw
a ty kolejne dziecko, bo nadal tu siedzi i sie wdaje w konwersacje hahah

Gość kokartka .......
wiem o tym że podszywy które piszom udają tylko że som osobom piszącom pod takim nikiem tylko czarnego koloru dziękuję za uwagę :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaw
ja pierdole, malo ci? sory, ale tego typu eliminacje uwłaczają godnosci kobiecie i je poniżasz w tym momencie drogi kolego!!!!!

Gość aaaaaaaaaaaw
no po kiego chcesz pisac z tyloma? mailujesz sobie z dwiema i jeszcze ci mało? w dodatku jakies "musialem pozostale odrzucic" wybierzesz sobie jedna, a pozostalym kazesz spierdalac czym je np zranisz, albo obnizysz im poczucie wlasnej wartosci, bo będą gorsze od którejs tam? myslisz troche czlowieku?