Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja naprawde nic nie wiem2

Jak wygladaja wesela? co tam sie robi?

Polecane posty

Nigdy nie bylam na slubie i weselu... Jakos tak sie zlozylo. Za 4 mce zeni sie moj brat.... Powiedzcie, jak to wszystko wyglada. Serio tylko picie i disco polo? :O Dorosli, starzy bawia sie z "mlodzieza"? Nie znam jego kolegow, nie mamy kuzynow ktoryz by przyszli, co ja 20 latka bede robic z jakimis obcymi znajomymi, rodzica przyszlej szwagierki ktorej w ogole nie znam? Nigdy nie imprezowalam z rodzicami:O Jak to wszystko wyglada??? Przyjecie ma byc na 100 osob w hotelu w duzym miescie.

oglądałaś film Wesele ? to mniej więcej to samo masz na każdy weselu... zapijaczone i spocone towarzystwo, prostackie zabawy itd.

matko kochana ale masz dziewczyno problem ślub jak ślub w kościele ksiądz ich pobłogosławi a później pojedziecie na bibę ....jedzenie picie i tańce i nawet się nie obejrzysz jak będzie po wszystkim :D strzel sobie setkę na dobry humorek i ok 24 nawet taniec ze starym wujkiem Ci nie będzie przeszkadzał :D

polskie wesela to szczyt wiochy... zapiaczeni faceci i jeszcze te kobiety w kreacjach z ostatniego sylwestra i obowiązkowo prosto od fryzjerki :-o

to wesele jest w mieście...jak czytacie:/ nie bedzie pań prosto od fryzjerek i picia piwa :D

Jest piwo prawie na każdym weselu. z reguły nie stoi na stołach, ale na w kąciku na osobnym stoliku. Polskie wesela są :classic_cool:

No i co ,że w mieście?? Myslisz ,że będzie wielka róznica? No może, więcej sztywniaków typu "ą ę pierdę"

drzewiecki chodzi na slamsy rżnie sie sztachetami i pije samogon :D

osra jeśli to do mnie...ja odpowiedziałam na post drzewieckiego- to on pisze o fryzjerkach

Gość korzystają z okazji i ruchają
się wszyscy w krzakach. albo w stodole.

ej wy sie smiejecie a ja sie boje ! :O moi rodzice sa sztywni, spokojni, nie maja znajomych, nie zapraszaja, nie ma imprez rodzinnych, zupelnie nie znam strony przeciwnej - rodzicow dziewczyny brata, nawet tej dziew. za bardzo nie znam... nie mam pomyslu co ubrac, nie wyobrazam sobie pic z ojcem i przyjaciolkami przyszlej szwagierki :O rodzice nie wiedza nawet ze ja pije alkohol!!

oj to temat dla mnie, również w lipcu mam wesele brata, a na weselu jeszcze w ogóle w życiu nie byłam, jedno to wiem, że jest zabawa i jest alkohol, a więcej to nie wiem, ale ja i tak pić nie będę, bo będę robić za kierowcę :-)

Gość wesela dobra sprawa
jak jak baba pijana, to du.pa sprzedana, może wreszcie ktoś cie szturnie penisem po pipce.....okazja...

1.Kościół i msza. 2.Życzenia dla młodych pod Kościołem. 3.Przyjazd na salę, gdzie młodych witają rodzice. 4.Pierwszy posiłek, często pierwsze sto lat, pierwszy kieliszek. 5.Pierwszy taniec młodych 9młodzi w kółku tanczą w środku goście dookoła 6.potem hula dusza co chcesz 7.o północy oczepiny

Gość behemłucik
no co tam można robić hm....... pić i czy coś jeszcze hm ............:D

nie lubie i nie umem tanczyc, nosic sukienek ;( CO ja mam w ogole ubrac!!!?? jejku masakraaa

Gość co da czytanie teorii
^

Gość dawna furiatka
popros zeby ktos ci film z fesela puścił