Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

Cześćććć, się przywitać chciałem...

Polecane posty

Gość paulaaaa23
ty na serio jestes tym tu Leja???

aden..no co ?? :/:/:/ po prostu zapomniałem :):):) jestem ten prawdziwy tulej :classic_cool: mozesz śmiało mi się rzucić na szyje :)

to chyba musiałeś dłuzej nie wchodzic na kafe;)? czy tak z dnia na dzien hasła zapomnialeś? :P

Gość paulaaaa23
ale nie wiem czy chce :O po co bylo tyle gadania, ze na zawsze odchodzisz, po co te pozegnania??? oj zelus, oj klarus wybaczcie-odchodze! tylko zeby nie bylo-nic do ciebie nie mam. i calkiem fajnie nam sie kiedys gadalo.

Gość rfwrfw
Ech, niechlujność językowa (umysłowa?) mnie tu przyciągnęła. Zwielokratniać pisaną literę jest sens tylko wówczas gdy rzeczywiście zostałaby dłużej wyartykułowana w mowie (z jakiegoś powodu, który chcemy zaznaczyć). Na przykład sensowne byłoby napisać "czeeść" (gdy chcemy podkreślic zaczepność czy zalotność swojego przywitania) albo nawet "cześść" (może gdyby chciało się przywitać niby szeptem) ale nie "cześććć". Niby jak owe "cześććć" wymówić!? Po cholerę wydziwiasz, autorze tematu, jeśli nie rozumiesz sensu jakiegoś zapisu i go zniekształcasz? Na przyszłość pisz, co chcesz, prościej i będzie prawidłowo.

Gość Siemano Wajcha :D
nie obraź się, ale dla mnie zawsze będziesz Wajchuś :) albo Leją [ nie wspominając...:P ] pozdrowienia dla zgromadzonych tu [jeszcze chciałbym dodać] i miłego dnia życzę , cześć 🖐️ :classic_cool: moje uszanowanie , ban dole :classic_cool: ...i już nie przeszkadzam :) 🖐️

zamek tylko naprawiłem a szyby już nie :/:/ na stan obecny to szyba jest tylko prowizorycznie zamknięta :/:/ w ogóle korbka mi nie działa do puszczania szyby :/:/ echhh cześć ban :P nie gadaj do mnie wajcha :P