Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrażaGraża

penis - ładna czy nie część ciała?

Polecane posty

Gość andziołka19
myślę że tak jak cipka pen nie jest specjalnie ładny, ale za to bardzo podniecający i na tym polega jego atrakcyjnosc wizualna. gdy widze penisa ojego faceta czy to stojacego czy w zwisie to robi mi sie tak bosko ze jestem w stanie uznac go za najpiekniejsza rzecz nie tylko czesc ciala, jaka kiedykolwiek widzialam

Gość poświąteczna nl
na pewno bardzo potrzebna ;)piękności specjalnej nie dostrzegam;)

Gość ElaElaEla
ja myślę że ładna. To że podniecająca to oczywiste. Ale jednak ładna. Liczy się jednak kilka szczegółów przynajmniej dla mnie. lubie jak głęwka jest grubsza od trzonu, jak jest w zwisie odsłonięta. nie lubię długich napletków. wiem ze to niepopularne, ale nie lubie i już. nie chodzi o obrzezanie ale zeby wystawała z napletka. lubię poza tym jak jest żylasty i szablasto wygięty :)

Gość asztarte23
dla mnie ładna choć rzeczywiście jak pisze ela są ładniejsze i mniej ładne. ja też lubię takie gdzie widać czubek główki, ale napletek musi być tylko krótki

Gość ewka17stka
no według mnie nie bardzo ładna choć strasznie nakręcająca. nie ładna bo ta pomarszczona skórka jest poprostu ochydna. obrzezanego albo z krótką skorką nie widziałam więc nie wiem. wydaje mi się za nasze cipki są dużoła dniejsze. są przedsewszusytkim schowane w w ładną kopertkę tak że mało co wideać. nawet pokazać się nago z takim schowanym i dyskretnuym sprzecikiem nie jest głupio

Gość naturysta
W czasie ostatniego urlopu zrobilem sobie pare zdjec mojego penisa. Wyszly calkie ladnie, mojej kolezance sie podobaly.

dla mnie penis mojego faceta jest piekny,kocham go,i caly jest dla mnie piekny,wiec penis tez musi taki byc:) logiczne.

Gość strejlał
To zależy od egzemplarza. Cipki też są niektóre sine i wyeksploatowane, a pomarszczonymi warami - brzydkie, jak i istnieją piękne, różowiutkie, na ładnym wzgórku łonowym.

Gość ewrtfert
a ja jej nie widzialam ponad 5 lat!!!!

Gość gość
jako Lekarz Dermatolog z 24-letnim stażem , widziałam mnóstwo penisów, generalnie jak facet wysoki to ma też sporego, z reguły przy badaniu faceta występuje wzwód, czasami trudno im ściągnąć napletek z żołędzi abym mogła dokładnie obejrzeć wędzidełko, mówię im wtedy żeby się rozluźnili ale mało to pomaga (jestem dość atrakcyjną babką), więc używam oliwki kosmetycznej, kilka razy w roku zdarza się że facet tryśnie, strasznie sie wtedy wstydzą , ja z uśmiechem mówię że to się zdarza, zwłaszcza jak jest współżycie nieregularne, zresztą wypytuję ich o kontakty, jak facet oświadcza że długo nie miał, to bezszczelnie pytam jak często się onanizuje, i czy bardzo gwałtownie ,żeby się dowiedzieć czy sam sobie nie naderwał napletka ! Pieką wtedy strasznego raka, a ja mam niebywałą satysfakcję !! A i proszę Was Panowie, depilujcie się na codzień, to swiadczy ohigienie, a poza tym sama bardzo lubię jak facet ma na gładko mosznę, jadra sa wtedy takie aksamitne w dotyku

Gość gość
Ani wzrost nie ma nic wspólnego z wielkością ani depilacja z higieną, jaśnie pani doktor :p też z racji na wykonywaną pracę wiele już widziałam ale nie podchodzę do tego w ten sposób, w sumie to współczuję Twoim pacjentom, jeśli rzeczywiście jesteś lekarką :o x A co do tematu, jeśli mam być obiektywna, penis to najbrzydsza część ciała faceta. Przyjemności też specjalnej z niego nie ma :p biorąc pod uwagę tylko jego funkcję. Ale jeśli kocham faceta, to akceptuję go całego wraz z "klejnotami" ;)

Gość gość
sa penisy ladne i brzydkie , te brzydkie to najczesciej male kluski albo faceci z malymi jajkami fuj

Gość Didaskalia
Brzydkie i Brzydsze :)

Gość gość
Czep sie czego innego nie małych jajek

Gość gość
Chodząc do sauny przyzwyczaiłam się do widoku różnych penisów.Czy są ładne to nie jestem w stanie się wypowiedzieć, najważniejsze aby dobrze działały i dawały przyjemność.

Gość ogolony h
To znaczy wyglad nie jest dla ciebie istotny. Wyglad, mam na mysli dlugi, gruby, ogolony itp itd

Gość gość
Najważniejsze że daje dużo satysfakcji, poprawia humor i uzupełnia poziom hormonów szczęścia, rozluźnia i odstresowuje. Jest najlepszym lekiem na zimowa chandrę. Warto uprawiać seks jak najczęściej.