Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anthonina19

Kocha I ZDRADZA...

Polecane posty

laleczko wlasnie tak postanowilam bylam u niego tydzien czasu i wczoraj jak mial jechac do pracy mowi mi ale pisz do mnie esy a sam nie pisze(albo zadko) wiec ja mowie ze mnie bede troche go znam i czuje zeby zalowal gdyby mnie stracil caly czas powtarza ze mnie kocha nie ukrywa nie chowa sie pokazuje ze kocha dba itd ale te gumki daly mi do myslenia mysle za duzo mam wrazenie ze ktoregos dnia nie dam rady ale po cholere sobie wmawiac ze kocha..po co mi jego milosc kiedy mnie oklamuje dla mnie to bylo jasne ale z czasem zaslepiam sie by nie widziec prawdy kochamy za bardzo nie chcemy widziec prawdy a po kilku latach okazuje sie ze klamal a my zmarnowalysmy najlepsze lata naszego zycia

Gość zuzul
Nie każdy facet zdradza. Wkręcajcie sobie dalej taką korbę to w życiu nikomu nie zaufacie. pomyślcie o tym. uważasz że każdy facet zdradza + nie akceptujesz zdrady + szukasz faceta/masz faceta = jesteś debilką

Gość jezeli brakuje
zuzul moze ciebie tez zdradzil a ty naiwnie myslisz ze walił gruche w gumowy worek na sperme?

Gość zuzul
"drzewiecki to tobie się tylko wydaje, że on tak robił " Jebnij się w łeb. Pajacować idź do cyrku clownie. Widać, że mężczyzn w ogóle nie znasz. Gównem jesteś, a nie facetem. Może jakiś argumencik pałko durna? Myślisz, że znasz mojego byłego lepiej ode mnie? Tak go w chuja zrobiłam, że wszystko mi w twarz wykrzyczał. Gdyby mnie kiedykolwiek zdradził to byłoby pierwsze co usłyszałabym wtedy. Ale Ty wiesz lepiej, nie? Idź teraz za pokute do swojego klubu GoGo na klęczkach. Niech Ci jakaś da, bo zachowujesz się jak baba i ktoś Ci powinien przypomnieć po co masz jaja.

Gość jezeli brakuje
zuzul Ty za to jestes fest inteligent i naprawde :o wychowanie i kultura poszła sie jebac razem z mysleniem.

Gość zuzul
"jezeli brakuje zuzul moze ciebie tez zdradzil a ty naiwnie myslisz ze walił gruche w gumowy worek na sperme? " Przez skype gadaliśmy, rozkręciło się, zrobiło się gorąco i se nałożył gumke. Brecht mialam, ale po waszych wypowiedziach to może nie powinnam sie smiac bo on tam mógł mieć niewidzialną babe na tym chuju, a ja do teraz głupia myśle, że on se walił na moich oczach przed kamerką. Niektóre to mają tutaj najebane xD Nic tylko kopa w dupe innej albo nóż w plecy. Jaracie się tym jak ktoś jest nieszczęśliwy, nie? Pewnie się modlicie żeby ją jednak zdradzał?

Gość jezeli brakuje
zuzul kobieto nawiedzona.co tak wybuchasz? jakies problemy emocjonalne? moze cie cos zabolalo ?

ufalam ale czmu mam byc zaslepiona cale zycie i dalej wierzyc ze jest ok kiedy chce tylko czerpac ze mnie faceci zostaja przy dobrych kobietkach bo maja czyste skarpeteczki majteczki ciuszki cale serce oddane z milosci obiadki domek czysty i pachnacy dzieci pod opieka a oni moga latac i szukac wrazen

Gość zuzul
Ja spokojna jestem :P Piję sobie herbatkę, oglądam filmik. Idiotom się należy kubeł zimnej wody na łeb czasem. Ciebie nie wkurwia jak spotkasz Pana/Panią "Ja-zawsze-wiem-lepiej"? Nawet o twoim życiu o którym gówno wiedzą. Mnie ciężko wkurwić, ale za to łatwo w ryj dostać.

zuzul wiem ze nie kazdy facet zdradza temu ufalam w 200 procentach czulam sie akceptowana chociaz nie lubi chudosci a ja chorowalam na anoreksje z ktorej nigdy sie nie wychodzi choc waze 47/160 zawsze powtarzal ze kocha moje cialo nie chce bym schudla i kazal jesc! wiem i czuje ze mnie kocha ale kto potrafi nic nie mowic kiedy zdradza?ma mi wystarczyc ze kocha?wam to wystarcza? nie czujecie sie zle? niektore kobietki zyja ze swiadomoscia ze ich facet je zdradza ale trwaja w zwiazku z milosci...

Gość a dlaczego nie
zapytalas wprost, dziewczyno nie siedz tu i nienarzekaj tylko dzialaj bo sie wykonczysz newrowo moze ci patrzyc w oczy ale jaka jest prawda to tylko on wie !!!!!