Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prolko kolka

OCET JABLKOWY? moja twarz wyglada jak popekane stopy!!!

Polecane posty

Gość prolko kolka

Mam problem i nie znam przyczyny.Kiedys uzywalam Propolis (lek z kitu pszczelego) na bol dziasla.Nie wiedzialam ze jestem uczulona.Dostalam goraczki dwudniowej.Potem jakis czas temu znow uzylam Propolisu bo bol zebow nie do wytrzymania,nic mi nie bylo po tym. Pare dni temu chcialam wprowadzic ocet jablkowy do mojego codziennego menu.3 lyzeczki octu na szklanke letniej wody.Tego samego dnia znowu uzylam Propolisu bo ZNOW BOL ZEBA ;/ nie ze jakis chlew mam w buzi.Wyrzynaja mi sie zeby madrosci ;/ Pod wieczor na calym ciele dziwna wysypka,cos jakby skora poparzona.Na nastepny dzien goraczka 37.7 przez 4 dni,bole kosci.A wczoraj moja twarz zrobila sie jak tarka! Zawsze byla gladziutka jak u niemowlaka.I dziwne 4 plamki na niej.Tluste kremy nic nie pomagaja.Jedyne co to na lydkach mialam problemy w kazda zime,bo skora pekala i mnie pieklo strasznie.Nastepny news jest taki ze od sierpnia 2009 mieszkam w Grecji.Ale zawsze mimo to unikalam slonca,wole bladosc.Nie wiem czy to od octu jablkowego,propolisu czy moze zmiana klimatu. No ale tak z nienacka mi to wyskoczylo.Na necie czytalam i nie ma nic o skutkach ubocznych octu jablkowego.Moze wy wiecie cos o tym occie?

Gość prolko kolka
;/