Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina112

kto splaca kedyt hipoteczny?

Polecane posty

Gość Alina112

Moja mąz podżerowal bratu kredyt hipoteczny aby ten mogl go szybciej dostac,na 25 lat.Czy jesli jego brat nie bezie splacac rat to my bedzimey nim obciazeni czy bank zajmie jego dom?Jest to kredyt hipoteczny.

jesli to ktedyt hipoteczny to po co żyant to znaczy ktos czyli twoj maz żyrował popisywał bratu przeciez to nie w tym rzecz jak sie beirze kredyt hiopteczny ni etrzeba żyrantów cos mi tu nie gra

Gość Alina112
Mąż twierdzi ze bank potrzebowal podpisu zyranta zeby szybciej przyznac bratu kredyt,bez zyranta musialby czekac jeszcze kilka m-cy az bedzie przyznany.Ale boje sie ze ze moze maz zbyt pochopnie podjal te decyzje i ze moga byc tego konsekwencje.No bo wiadomo hipoteka to hipoteka ale co jak jest i zyrant.KTo w pierwszej kolejnosc spalaca zyrant i czy bank wchodzi na hipoeke?

ja mam kredyt hopoteczny i jak sama nazwa wskazuje pod hpoteke nie potrzebowałam zadnych zyrantów ba nawet słowem nie wspomnieli o tym lepiej zapytaj meza bo cos chyba sciemnia.... a mąz raczej sam zyrantem nie moze zostac bo jestescie małzenstwm i ty tez musiałabys wyrazic zgode i podpisac....

jak cos to na żyranta bank wejdzie a dla mnie cała ta sytuacja jest dziwna bo ja tez brałam kredyst i zyrantów nie trzeba było bo bo to jest własnie kredyt hipoteczny chyba ze to był jakis inny kredyt po ta sa kredyty hipoteczne ze pod zastaw jest dom cyz mieszkanie w razie niespąłcania a nie żyranci cos podobnego zreszta to jest masa pieniedzy kto o normlanych zmysłach by sie zgodizł mnie podżerowac zreszta ja kogos tez nie a bank swoja droga tez dziwnie sie zachowuje bo jesli nawet twój maz reczył brata to powinnas i ty przytym byc i wyrazic zgode

o to chodiz to samo jak abraja a aj znowu tak długo od złżenia dokuemntow nie czekałam na kredyt moze 2 miesiace a anwet i nie wiec cos kreci ten twoj slubny

Gość Alina112
Jstesmy po ślubie dopiero rok,a maz podpisal ten kredyt wczesniej.

a no tak to ty nie musiałas wtedy zgody podpisywac ale jak cos to on bedzie spąłcał niestety

hmm a wiedziałas o tym/ jesli nie masz postawe do rozwodu poza tym powinien zawiadoic bank a przez jego głupote bedziecie mieli same problemy

Gość cdsxd gmhn
na pewno to nie był hipoteczni i na pewno będzie spłacal jeśli brat nie będzie

niestety dobra i niedobra wprowadzone do majatku po slubue sa wspólne wiec jakby co bedziecie spłacac oboje chyba ze zrobicie oddzielnośc majatkowa bo jak nie spłacicie to dzieci beda spałacały

Gość przepraszam że nie na
temat - abraja ty na tym zdjęciu ważysz 85 kg czy ja coś zle zrozumiałam ?

tylko ja se nadal dziwie o trgo zyranta....czyli ze podpisał hipoteczny na zasadzie ze jak brat nie splaci i wy nie spłacicie to zabira wam mieszkanie? macie własnościowe?

Gość wcale
"no własnie banki nie daja kredytów bez zgody współmałzonka" Kredytów to co niektóre banki nie dają bez zgody,ale można byc żyrantem bez zgody współmałzonka!

ale chyba nie hpoteczne ? bo ja nie rozumiem co mąz zastawił w zamian?

może autorka mnie nie zabije - a ile masz wzrostu ? Bo na tym zdjęciu to ja bym ci dała góra 60 Jak ostatnio się przyznałam znajomej ile waże to powiedziała żebym sobie z niej jaj nie robiła i nigdy w to nie uwierzy , zresztą mnie samej trudno uwierzyc w to że waga pokazuje swoje a jakoś tragicznie to nie wygląda

góra 60 oczywiście wagi nie wzrostu :P

mam 175 cm i bardzo grube kosci hehe i naprawde naprawde waze 85 kilo

Gość cdsxd gmhn
ie rzesz pieprzyć w kółko o tej wadze co za kretynizm!

ktos pyta więc odpowiadam...a co żal dupke sciska ze nie mozesz tyle wazyc ;))

Gość Alina112
Brat bral kredyt na wyremontowanie domu wlasnego.Dom jes jego,tylko musial zrobi dach itp...Staral sie o kredyt hiopteczny ale dostal by go za kilka m-cy a zeby przyspieszyc maz mu podzerowal jako potwierdzenie.Ja juz sama zglupialam co teraz....

to na pewno nie hipoteczny kredyt bo na remont nie daja kredytu hipotecznego tylko na budowe lub zakup mieszkania a na remont a to ilez ten dach kosztowął ze to kredyst na 25 lat?????????? mch to poropstu musiał brac zwykły kredyt tylko przeznaczył na remont i tyle

Ale mąz musiał pokazac w banku jakies potwierdzenie ze cos ma skoro bank pozwolił na przyspieszenie krdytu wiec dlatego pytałam co maz zastawił

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wyglada na to ze Twój maz podzyrował zwykły kredyt, wiec jesli brat go prtzestanie spłacac to Twój maz bedzie musial go spłacac