Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba wieczna dziewica

Jak myślicie? Zostanę dziewicą do końca swoich dni? Myślę, że na to się zapowiad

Polecane posty

Mam 22 lata. Zawsze byłam zdania, że nie jestem zdolna do seksu. Po pierwsze zawsze to była sfera higieniczna, i jakoś mnie to wszystko raziło. Ten problem mógłby wykluczyć np. stosunek pod prysznicem itd. Ale.... Wstydziłabym się pokazać swoje nagie ciało i nie chciałabym ujawniać komuś swoich kompleksów. Do tego zauważyłam, że np. sam stosunek jako zapłodnienie (wsadzić i wyjąć) bym może jakoś jeszcze zaakceptowała, ale nie zniosłabym, żadnych czułości, gry wstępnej itd. To wydaje mi się straszne. Wstydziłabym się też swojego podniecenia (o ile w ogóle podniecenie w moim przypadku byłoby możliwe) Wiem też, że gdybym np już przestała być dziewicą, to na pewno inaczej bym się już czuła. Czułabym, że coś się zmieniło, że jestem już inna, że coś straciłam. Skończyłoby się na obarczaniu siebie winą i ogólnym złym samopoczuciu. Ps. Jestem ateistką, jeżeli miałyby paść podejrzenia, że to jest wpływ wiary.

up

Gość ewelina668
ja mam 20 lat i mam ten sam problem, może po prostu nie jesteśmy gotowe, ale tez mnie to drażni, nie wyobrażam sobie tych wszystkich pieszczot itp

Widzę, że nie jestem sama :) Co do tego czy jest się gotowym, czy nie. Mi się wydaje, że to chyba nie w tym rzecz. Kiedyś w tym wieku prawie wszystkie kobiety już rodziły itd. Więc dlaczego my mamy nie byc gotowe?

Gość też mam ten problem
jeste w 2 gim i wzystkie miały już peniorki w pince a ja NIE :( czuję sie gorsza

Gość ewelina668
Hej. ja też jestem w 2 gim :) bo niestety nie mogą zdać do trzeciej klasy. Myślę że osoby nie uprawiające seksu są w pewnym stopniu upośledzone

Gość ha ha nie moge
do utraty dziewictwa nie trzeba "peniorka w pince", tylko jakikolwiek seks dziecko :D

Gość ale pieszczoty są
fajne :)

Gość ewelina668
gwoli ścisłosci, kiepski zart z ta druga gim:) chodziło mi o gotowosc psychiczną, nie fizyczną, jest po prostu jakas bariera w głowie która wszystko blokuje.. a jesteś z kimś teraz?

Również miałam na myśli gotowość psychiczną. Dlaczego wszyscy w tym wieku już są gotowi psychicznie oprócz nas? Nikogo nie mam, jestem sama. Ostatnio długo się spotykałam z facetem, ale mu chyba tylko zależało na seksie i wszystko się skończyło. Nawet doszłam do wniosku, że nie powinnam już się chyba z nikim spotykać. A jak jest w Twoim przypadku?

Gość ewelina668
z tym, że wszyscy są gotowi oprócz nas bym się nie zgodziła... ja jestem od niedawna z pewnym chłopakiem ale narazie nie jestem w nim zakochana i raczej w tym momencie nie zdecydowalabym sie na seks, bo u mnie to raczej musi isc w parze z miloscia:) bylam wczesniej z kkims, kogo naprawde kochalam i bylo bardzo blisko, bylam gotowa, chcialam, bardzo chcialam .. ale okazal sie zwyklym draniem, jak zwykle.

Gość zamknieta klodka
ha, mam ten sam problem i prawie ten sam wiek- za kilka miesięcy będzie 22. nie wyobrażam sobie seksu. spotykam się z kimś, ufam mu, on już chce, ale ja nie. nie wygladam jak modelka, mam rozstępy itd. jak wyobrazam sobie moj pierwszy raz? chcialabym być pijana! chcialabym zebym bylo ciemno i szyyyybko. po prostu, bez zbednego celebrowania tego, tylko dla samego faktu. nie chodzi mi o to, ze chcialabym juz to przezyc, bo wcale nie czuje takiej potrzeby, ale z roku na rok bedzie coraz gorzej. coraz barzdiej zamykam sie w sobie. zwyczajnie chcialabym miec to za soba.

Gość bbbbbbbbbbuuuuuuuuu
dziewczyny nie wiecie co tracicie sex to zdrowie! i w dodatku baqrdzo przyjemny wystarczy miec partnera delikatnego,czułego i odrazu bedziecie gotowe :) powodzonka

Gość bbbbbbbbbbuuuuuuuuu
dokladnie z roku na rok bedzie wam coraz gorzej a wy macie chyba nie potrzebne kompleksy !!!!!!!!!!111 skoro facet sie z wami spotyka tzn ze podobacie sie mu i tyle facet patrzy inaczej na kobiete on nie widzi malego celulitu rozstepow brzuszka ! nie kazdy facet chce miec modelke obok siebie. jak mam fajny tylek czy cycuszki do pomacania tym sie on lepiej czuje a wy to uwazacie za kompleks! ja jestem w 5 miesiacu ciazy biust mam okropnie wielki bo juz w rozm e sie nie mieszcze a moj maz jest w 7 niebie mimo ze nigdy nie mialam malego. wiec drogie dziewczyny czas pomyslec co by tu zrobic zeby pozbyc sie kompleksow ??

Gość Proponuję...
... wizytę u dobrego terapeuty zajmującego się terapią krótkoterminową, bądź ericksonowską, tudzież zmiana sposobu myślenia (warto poczytać książki o NLP)..