Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara baba123

chora sytuacja jak dla mnie

Polecane posty

Gość stara baba123

Witam wczoraj będąc w supermarkecie Auchan wraz z mężem na zakupach zszokowała mnie pewna sytuacja. otóż to..szliśmy z mężem na dział odzieżowy ponieważ mąż chciał sobie kupić jakieś tańsze adidasy takie żeby miał w czym pracować w ogrodzie, garażu itp. jak wiadomo mozna tak kupić całkiem tanie obuwie które nie jest znowu takiej strasznej jakości. więc idziemy się popatrzeć na buty w oddali widze jak nie wiem może 11-12 latka przymierza buciki takie zwykłe z promocji na 19,90 jakieś baletki wiosenne..widać było że strasznie jej sie podobały obok stała jej mama jeszcze z trójką dzieciaków ale młodszych. Mała prosiła o te buty, i wkońcu ta matka zawołała tego ojca żeby to skonsultować a ten jak na nią ryknął: ja nie mam pieniędzy na takie głupoty jak chcesz to użebraj i jej kup! no sory aż mnie zatkało! boże buty za 20 zł i żałuje córce szkoda mi sie jej zrobiło niesamowicie, widać było że ma już takie podniszczone buty i ojciec żałował dac dziecku głupie 20 zł. nie mówie jakby to była stówa...potem tak gadaliśmy z mężem że po co tyle dzici narobił skoro mu żal buty dziecku kupić. a dziewczynka nie wygladała na taką zeby w szafie miała jeszcze 5 par innych. Nie rozumiem takich ludzi. Moze mnie zjedziecie po co się wtrącam ale tak mi szkoda było tej dziewczynki.. myślałam ze podejde juz i kupie jej te buty ale jakoś nie miałam odwagi jeszcze by mnie ten ojciec pewnie zwyzywał bo wyglądał na takiego chama baba do garów a dzieci niech chowią sie same.. przykre to było..

Gość no i co w związku z tym???

Gość stara baba123
po co niektórzy robią tyle dzieci skoro nie mają na to warunków? nie lepiej miec już tą dwójke i nie musieć im wszystkiego odmawiać. ja nie mam jeszcze dzieci, ale nie zdecydowałabym sie na tak liczne potomstwo nie majac na to warunków.

Gość a ja takie kupuje do chodzenia
po miescie a ty 1000 razy podkreslalas ze do pracy, ogradu , garazu jakby na miasto to bylby wstyd w nich wyjsc wkurwiaja mnie tacy ludzie co wyzej sraja niz doope maja ;d

Gość grrrrr......
Dla mnie to tez chore.... Po pierwsze mozna sie troche kulturalniej odnosic do zony ;-), po drugi mozna znalezc argument na "nie" (chocby to ze te buty nic nie sa warte) ... no i co w związku z tym??? --> widze ze obce Ci sa ludzkie uczucia ... mnie tez by sie dziecka zal zrobilo...

Gość stara baba123
no akurat moj mąż jest wybredny i nie chce w takich chodzic, jak sobie zarobi to niech sobie kupi na wyjście takie jak mu sie podobaja co mam mu zabronić? to żle o nim nie świadczy chyba że chciał sobie kupić takie buty do pracy? nie rozumiem Twojej uwagi.

Gość caffe latte 9870987
bo tatuś musiał mieć na kilka browarów:/ patologia mnie tez wkurzaja takie akcje:/ alo jak matki publicznie szarpia i sycza na dzieci, widac ze to autorytetu nie ma zadnego u dzieci i mysli, ze wszytsko krzykiem zalatwi, albo przyleje w dupsko. i jeszcze wychodzi z załozenia, ze dziecko i jego pragnienia to najlepiej stłamsić, zeby własnie broń boze o buty nie poprosiło:/

Gość stara baba123
ja rozumiem jakby to była jakas rozpieszczona gówniara co ma wszystko.. a poznac sromna dziewuszkę od takiej rozpieszczonej tak ładnie prosiła a ten nie bo nie...

Gość kwietniowa panna
Przykre to jest! Ja jestem teraz w ciaży i nie wyobrazam sobie zebym miała cos kupic sobie , a czegos odmowic mojemu dziecku. Jakis czas temu miałam sklep z tania odzieża, pewniego dnia weszła kobieta , facet i trojka dzieci, i ten najmłodszy chlopczyk strasznie prosił o koszulke piłkarska za 5 zł na co matka powiedziała, ze nie bo nie ma kasy! a pozniej kupiła sobie spodnie za 10 zł. Nic nie poradzimy , dziwny ten swiat!