Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktokolwiek widział ktokolwiek

Nie wyjaśnione zjawiska. Mieliście kiedyś do czynienia?

Polecane posty

Gość sierota kafeteryjna
wiecie - bo ten Farel jest straszny. Wygląda na to, że tę Bachledę StRASZNIE lubi. No to czemu sie z nią nie ożenił. Czemu nie zatrzymał jej w USA? Bo ma dziecko. No to w Australii. W Australii by mogła se po cichu siedzieć. Nie wiem - została Australia w sumie. Po cichu sie miała z rodziną dogadać niech ją opłacają ze swojej kasy czy co. Kto to ma wiedzieć? Co on zamierza w konkursie ortograficznym wziąć tu udział czy co? Po co wiadomość w mediach? Po co ten festiwal przecież, ej. To wszystko nie ma sensu. Mówię wam - ta bachleda jest CHORA PSYCHICZNIE to sie ucieka od takich osób albo leczy sie je. I tyle. nie wiem - dla mnie to jest coś co sie w głowie nie mieści co ona wyprawia. Wybaczcie. A ta matka jest też chora umysłowo z powodu alkoholu. Ja też mam dom jaki mam to wiem co sie dzieje :( To są 2 chore psychicznie osoby jak dla mnie i koniec. KONIEC :( Zadawajcie sie ze świrami to zobaczycie za jakiś czas w jakim stanie sie znajdziecie . POWODZENIA :(

Gość sierota kafeteryjna
Moim zdaniem jedyny ratunek dla tego księdza , który dziecko ochrzcił to taki, że było po świętach i se chyba popił. I tyle. Gazety każdy wie jakie są głupie w Polsce - jak coś jest złego to zaraz to opiszą a dobra wcale. I tyle. No a reszty nie komentować lepiej. I zaraz wam sie przyczepią do krzyży. To tak jakby w ruskich krzyże w szkołach zrywali. No skandal przecież. Szkół nie ma, niczego nie ma i krzyże jeszcze se pozrywali. No banda świrów. No to teraz się normalni niech wyplątują z tego jak muszą. Bo jak to kogoś obchodzi to ma pecha ktoś i tyle. Bo to są poważne zarzuty. Same media , a mediów brak. O czym to świadczy? Zrównać z ziemią ciemnogród i tyle :( O tym :(

Gość sierota kafeteryjna
Wiecie co bo to jest tak - te krzyże to mogli zdjąć ze ściany. ale kto? uczniowei w szkole? maturzyści? dajcie spokój - widać co robią. A teraz dojdą do tego, że w Polsce religii księża w szkole uczą, co to za debile i koniec :( No i powiedzą , że tak samo było u nich przed reformacją i trzeba coś z tym zrobić bo dalej tak być nie może :( Zobaczycie , że tak sie skończy. Ja tylko wierzę w koniec świata. W nic wiecej - tylko rok 2012 może to jeszcze uratować. Co? Pokój. I tyle :( A jak tu wkroczą Niemcy to generalnie na nic dobrego nie liczcie bo nie i już :(

Gość kitka kiteczkaaaaa aaa
moze wyrzucilas do smieci przez przypadek?:) albo masz lokatora na gape

Gość sierota kafeteryjna
wiecie - mnie Jan Kochanowski pomoże bo ja jestem prozachodnia i mam wiarę i koniec. Wiecie - ale on tylko pomoże takim jak ja , że są prozachodni i mają wiarę. I coś z sensem robili. W sensie jezyk polski bo to był pisarz po polsku. I tyle. No a reszta? Reszta powinna mieć swoich myślicieli na uczelniach. Filozofów i tak dalej - ale Wydziały FILOZOFICZNE to mają być, a nie katedry FILOLOGICZNE. To są różne rzeczy. Katedra filologiczna zawsze musi iść z wiarą, katedra filozoficzna - nie musi. i tyle. No a jak sie chcecie bronić jak tu wszędzie jest komuna? to nie ma niczego tylko komuna. Reszta to literatura przecież. Tak ogólnie trzeba teraz myśleć i tyle. Ilu tu jest pisarzy myślicieli? Pisarzy innowatorów? Nie ma takich osób :( Jan Kochanowski to też jezyk i wiara - żadnej filozofii nie wymyślił. Urszulkę pochował i umarł.

Gość sierota kafeteryjna
wiecie musicie mieć jakąś alternatywę dla usuniętego krzyża bo co - ludźmi jesteście czy małpami Darwina? Teraz będzie bardzo ewolucjonizm darwinowski krytykowany. Ale w USA, a w Europie będą też krytykowac darwinizm, ale nie wiedząc czemu. Egzystencjalizm będzie modny znowu francuski jako zasadniczy, obowiązujący nurt filozoficzny. Takie bzdury. No ale alternatywy dla usuniętego krzyża w Polsce nie macie żadnej. A w Uni ja mają i ta Unia i tak jest lepsza od was - bo wychodzi na jedno tylko w Polsce miejsce po krzyżu jest puste, a tam nie. Tam jest inny symbol. Po prostu zawiesili se inny symbol w Uni. A wy co tam macie? ha! i o czym rozmawiać?

Gość sierota kafeteryjna
Wiecie - wy się nie łudźcie że Zachód wam odpuści - nadarzyła się okazja jak za czasów Lenina z tą bachleda. I teraz rozumieją , że szans nie mieli z tym Leninem. Już to rozumieją. Ta cała rewolucja październikowa 1917 - to wszystko było kontrolowane przez Zachód. Oni wam już niczego nie darują. jedynie, że nie przewidzieli, że na Zachodzie kształcony Lenin tak im sie po prostu dalej zbiesi. Bo miał kolaborować, a on historycznie postawił na tyranie. No i jakoś wyglądają z tą tyranią. A był kształcony na Zachodzie . No i to jedyny bład. A bachleda jest bez żadnej szkoły, ale sie nazywa , ze po jakimś wielkim krakolwskim jest i tyle. No i se pociągną co dalej i tyle im zrobicie. A np. wiara. Maryja - to też ostrzegam w sumie - ona jest na Zachodzie wszędzie. nawet w Polsce tak jej nie ma jak tam. Ale tam nikt nie zwariował, że Maryja jest Bogiem. może przez reformację? Niemniej Lourdes jest bardzo silne. Jest silniejsze niż wiele podobnych miejsc w Polsce. I wszystko gra o wiele lepiej niż w Polsce - jak dla mnie. ?