Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ; D

Czy prywatny ginekolog wypisze mi recepte na tabletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość ona ; D

Mam 15 lat rocznikowo ; D z moim chlopakiem jestesmy juz ponad pol roku bardzo sie kochamy i chcielibysmy to zrobic ale sie obawiam konsekwencji dlatego wole sie sama zabespieczyc. Czy w tym wieku jak pojde tam z chlopakiem to lekarz wypisze mi recepte na te tabletki?

Gość karla marla
jasne ale nie wiem czy takiem młodej :/ nie mozesz poczekac jeszcze ;/

Gość helden von heutw
dziecko naucz się najpierw ortografii

Gość ona ; D
no wlasnie chodzi mi o to czy w tym wieku jest to mozliwe.?

Gość kitka kiteczkaaaaa aaa
najpierw Cie zbada a potem wypisze tabl

czy prywatny gabinet, czy państwowy - dobry lekarz nie przepisze Ci leków hormonalnych bez podstaw do tego i bez zgody rodziców... Dziewczyno jestes za młoda!! i na takie leki i na sex...

Gość ona ; D
wiem, sama jeszcze tego nie chce zbytnio robic ale moj chlopak bardzo chce, a ja chce sie na 100%zabespieczyc!

Gość odradzammmmmmm!!!!
Wiesz co? idz prywatnie-bo w przychodni moze Cie róznie potraktowac.Staraj sie mu wyjasnic sytuacje i swoj problem,mysle,ze Cie zrozumie.Stracisz troche -ale warto.

Gość glen b
w dowód miłości zrób mu kupę na klatę

Gość sisila
możesz mieć problem jak nie masz ukończonych 15 lat, bo współżycie z tak młodą osobą jak ty jest jeszcze przestępstwem. może się wstrzymaj chociaż do 16?

Gość ona ; D
oczekiwalam powazniejszych odpowiedzi.. i tak nie zwracam uwagi na te glupoty.. chce tylko wiedziec czy mam szanse otrzymac te tabletki czy nie ma sie po co fatygowac

Gość ona ; D
a mozna wspołzyc z osobą ktora ukonczyla 15 czy 16 lat. tak zeby to nie bylo karalne.?

Gość Grzmiacz
idz do lekarza i sie zapytaj skad mozemy wiedziec :P

jeśli trafisz na mądrego lekarza to Ci nie zapisze bo jesteś zdecydowanie za młoda na przyjmowanie leków hormonalnych ....chyba że dostanie zgodę rodziców

Gość Prawo zabrania...
lekarzowi wypisanie recepty na leki antykoncepcyjne bez zgody rodziców małoletniej.Wątpię aby jakiś lekarz ryzykował .

Gość zajmij się nauką
zamaist udowadniać jakiemuś chłopakowi swoją "miłość" seks z osobą poniżej 16 roku życia jest karalny

Gość
idz do ginekologa, jak trafisz na normlanego czyt. nie nawiedzonego to raczej wypisze ci tabletki odpowiednie dla mlodych dziewczyn np. novynette albo harmonet. jak nie to możesz na razie poprzestać na prezerwatywach i dodatkowo uzywać globulek dopochwowych patentex oval do kupienia w aptece bez recepty.

Gość zajmij się nauką
"Mam 15 lat rocznikowo ; D " czyli jeszcze 15stu nie skończyłaś a już chcesz uprawiać seks ? jeśli facet Cię kocha to spokojnie poczeka.....a jak nie poczeka to znaczy że to nie była miłość... więc jak zniknie z horyzontu to nie będzie powodu do płaczu

Gość zajmij się nauką
no tak i oboje w wieku 30 lat będą rodzicami nastolatka

Gość anonimos
Co za ludzie. Dziewczyna nie pytała o wasze zdanie odnośnie odpowiedniej pory współżycia. Do jej indywidualna sprawa. Jej życie. Pyta = odpowiada się konkretnie, ewentualnie doradza ale nie ocenia! Wydaje mi się, że nie przepisze Ci tabletek. Bez zgody rodziców nie masz co działać. Po skończeniu 16 lat nie wydaje mi się, że miałabyś z tym problemów. Przemyśl to. Nie śpiesz się. To Ty musisz stwierdzić czy jesteś gotowa na sex czy nie.