Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupia dwudziestka

jestem glupia

Polecane posty

Gość Glupia dwudziestka

Zaczne od tego, że jestem z moim chłopakiem od 4 lat....rozne chwile byly w naszym zyciu, nawet rozstalismy się, ale nasze uczucie odrodzilo sie podwójnie i od 2 lat bez przerwy jestesmy ze sobą. Od pół roku poznałam kolege mojego brata, ma 22 lat czyli jest starszy odemnie o 2 lata, nie jest napewno ideałem faceta, wrecz przeciwnie, raczej nie jest grzecznym chlopcem, w bardzo lekki sposob podchodzi do zycia, nie bierze go na powaznie. Czesto z nim rozmawiam i spotykam sie bo jest on również moim znajomym od jakiegoś czasu i cos mnie w nim pociąga, moze chec tego aby go zmienic na lepsze, nigdy nie mial dziewczyny na ktorej by mu naprawde zalezalo, raczej ma dziewczyny, ale na jedna noc;] wydaje mi sie ze ma jakis tam szacunek do mnie, za to ze jestem ta grzeczna kolezanka, ulozona, lubie z nim rozmawiac, tak naprawde uwazam ze jest bardzo madrym facetem, tylko troche pogubionym. To co sie dzieje ze mna, jak z nim rozmawiam, jak go widze jest nie do opisania, tesknie za nim jak sie nieodzywa dluzej niz 2 dni. Mam fajnego chlopaka, a dzieje sie ze mna cos dziwnego, nie wiem co robic. Moze zerwać kontakt? Nie chce zniszczyc zwiazku który tak dlugo budowalismy, jednak nie uciekne przed tym co czuje.

Gość Glupia dwudziestka

zawsze pociąga nas to co jest inne od nas zakazane taka jest natura ludzka tylko zastanów się czy warto ryzykować dla kogoś takiego kto tak lekko traktuje życie długoletni związek ...tym nowym kolegą jesteś zauroczona ale podejrzewam że to w końcu minie a do swojego chłopka w razie czego nie będzie powrotu ...ale rób jak uważasz