Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( bez sensu . . .

co mam myśleć??!

Polecane posty

miałam chłopak,byliśmy ze sobą dość długo.ja znam jego,a on mnie.rozstalismy sie bo ja jeździłam na zawody(to moja pasja,a on tego nie akceptował)...chce sie ze mną spotykać mimio tego.od czasu do czasu pisze,że chce sie zobaczyć i takie tam.gdy sie spotkamy wszystko jest ok,a gdy już wraca do domu nie odezwie sie nawet słowem...ale ok...podczas ostatniego spotkania powiedział,że on ma już te swoje 18 lat i że nie bedzie ze mną tylko dla buziaczków i trzymania za rączke bo to jest dla dzieci.stwierdził,że on chce czegoś więcej.Co mam o tym myśleć??!

noo chodzi mu o sex wiadomo...z jdenej strony ma racje boo w tym wiekuoczekuje juz czegos wiecej alee powinnas uwzac boo pomimo wszystko seks jest dopelnieniem milosci wiec skoro cie kocha a ty nie chcesz tak sama z siebie too nie jest wart twojej uwagi. Ponad to jesli tego nie robilas too zastanow sie....niech ten twoj 1 bedzie z kims kogo jestes pewna ... zebys potem nie spotkala tego jedynego i nie mogla mu w pelni oddac tego co masz...wiesz o co chodzi ;)

sorry,ale ja mam dopiero 17 lat...

tak,tAK:) ja wszystko rozumiem:D ale jak on mnie zostawił,a chce być ze mna tylko dlatego żeby nikt pierwszy tego nie zrobił to cos jest chyba nie tak...

noo wiec sama widzisz ze nie powinnas ;) alboo poczekaj ii sie upewnij ze nie chodzi mu tak calkeim o jedno ;)

jak ja bym chciała wiedzieć co on myśli:D

Gość ggdfdgdfgf
17 lat a nie bzykałaś się jeszcze?!

a czy to takie dziwne? nie chciałam i tyle,a jak ktoś nie potrafi tego uszanować to trudno.nie jestem taka,że zrobie to z pierwszym lepszym tylko aby zobaczyc jak to jest.mam jakies zasady i tego sie trzymam

Gość mamba bamba
ggdfdgdfgf 17 lat a nie bzykałaś się jeszcze?! takie pytania to raczej do ofermy 20 lat starszego :D :P

dzieki za wsparcie bo ja nie chce tego za szybko,a innym to sie wydaje takie dziwne

Gość heherher4
Mam tyle lat co Ty i ostatnio chłopak też mnie rzucił przez to.Stwierdził że on ma swoje potrzeby i nie ma zamiaru tylko gadać i się całować.Tyle że on miał 23 lata.Ajjj olać ! :)

kochamo,ale jakos musze sobie radzić,a jak mu moje usta nie pasują to niech sobie innychposzuka...

Gość rtyttrtytrytrytrytr
Ty nawet chyba 17 lat dziecko nie masz bo nawet poprawnie jednego postu nie potrafisz napisać. ;)