Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabadabadoo

pytanie o niesforny okres i cykl

Polecane posty

Gość jabadabadoo

mam takie pytanie. otóż powinnam juz dostać okres, spóźnia się. bolą mnie piersi jak zwykle przed okresem, a więc powinien przyjść. i teraz: w tym cyklu nie miałam żadnego skoku temperatury, była ona stała na poziomie 36,2. w ostatnim cyklu normalnie miałam skok i temperatura spadła, wtedy dostałam okres. a teraz go nie ma. co się stało? czy to mógł byc cykl bezowulacyjny? mogło się to zdarzyć pomimo tego, że odczuwam, ból piersi jak na okres? czytałam o tym trochę ale chciałabym zapytać kogoś, kto może już miał do czynienia z czyms takim. z góry dzięki :)

Gość jabadabadoo
czekam na odpowiedzi... :)

Gość możeee
Hmmm dużo Ci się spóźnia. Mógł być cykl bezowulacyjny.

Gość możeee
A jak się czułam w środku cyklu, miewasz plamienie około owulacyjne, czy bóle owulacyjne?

Gość możeee
Nie wiem dokładnie jak z tym jest. Ja zupełnie nie mam bólu piersi w żadnej fazie cyklu, kiedyś przez kilka cyklów miałam mały ból piersi, ale już tak nie mam.

Gość jabadabadoo
no właśnie plamienia nie mam i nie miałam nigdy, a bóle czasem mi się zdarzały, ale ostatnio nie miałam. w zasadzie to tylko tyle, że miałam trochę mokro, ale teraz też raz mam a raz nie mam, przez co nie wiem, czy w końcu dostanę okres, czy nie. bo na ogół przed miałam uczucie mokrości. ten brak skoku mnie trochę zastanowił. a spóźnia się już prawie 2 tyg, chociaż do tego dużo mógł przyczynić się stres. poza tym od kilku miesięcy mogę zapomnieć o regularności cykli, raz jeden trwał 23 dni, a innym razem trochę się spóźnia. wcześniej miałam 31-dniowe cykle, regularne. :(

Gość jabadabadoo
up