Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zasłyszałam .

czy jezeli facet goli miejsca intymne, tzn.

Polecane posty

Gość zygzak11
Ja nie gole i nie mam zamiaru bo gdybym to zrobil to zona by mnie chyba z domu wyrzucila. Facet to facet i wlosy powinien miec.

Gość doktorek34
Ja golę miejsca intymne i wcale się przy tym nie czuję gorszy od innych. Uważam ,że tak jest higienicznie i estetycznie dla partnerki .Moja partnerka lubi jak mam wygolone jajka i podbrzusze i lubi je wtedy pieścić i dotykać.Sama też jest wygolona.

Trochę przesadzacie.To nie jest tak,że jak ktoś się nie goli w miejscach intymnych to nie dba o higienę.To jest sprawa indywidualna każdego z nas.Ale muszę przyznać,że odkąd mój mąż zaczął się "tam" golić seks oralny jest o niebo przyjemniejszy,no i wcześniej zajmowałam się tylko penisem,a teraz jak ma ogolone jajka to mój język i tam z chęcią wędruję :)

Gość Kafar200
6 godzin a nogi też sobie golisz żeby rajstopki ładnie wyglądały na nogach ?? jesteś konsekwentny i dla higieny i żeby się podobać chłopcom golisz się cały ?

Ja też wolę faceta zadbanego i pachnącego, nieogolone jaja są tragiczne, nie da się ich lizać, co nie oznacza że wymagam od faceta depilacji całego ciała. Ale szare mydło to dla mnie jednak za mało, ma używać kosmetyków i basta!

Gość Kafar200
Zdesperowana Domowa Żona nie uogólniaj bo pępkiem świata nie jesteś i to co myślisz nie znaczy, że wszyscy tak muszą uważać jak ty moja żona uwielbia moje sobole futro i uważa, że wygolony facet wygląda jak ciota ... mam szybko rosnący zarost, który po 2 dniach wygląda jak trzydniowy u innych i to też jej odpowiada ... zresztą co tu mówić nie jest osamotniona ... kobiety z mojej pracy też mi mówią, że z tym zarostem jestem super sexowny i świetnie się z tym czuję :) Tak więc mów za siebie!!! fev a kto powiedział, że ja śmierdzę i nie używam kosmetyków - jedno nie ma związku z drugim - mydło jednak w tym nie przeszkadza, a golenie nie zwalnia z mycia :) Same kosmetyki(perfumy i kremy) bez mydła nic nie dadzą. Jestem zadbany, dbam o higienę przypuszczam, że bardziej niż spora większość wygolonych chłopaczków co ich nie stać na porządne kosmetyki, z zakupem i używaniem których nie mam najmniejszych problemów.

Gość jestes kretynem
prezydent nie żyje a ty o czym pie**olisz ?! Jak śmiesz? !!!

Gość eNKejowe k00restwo
naturystę poznasz po tym, że nic nie goli!

Gość amelia12345
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadżetami erotycznymi ;-)

Gość agusiak2
zobacz jak goli sie moj facet u mnie jest jego zdjecia wejdz i zobacz www.agunia2611.mondozoo.com

"moja się goli, bo chce się golić" I przy tym jarząbek pozostańmy. Ja się lubię. Lubię też lizać kobiety, ale tylko te, które się golą. Na zarośniętą trafiłem raz i kalafior mięciutki się zrobił. Nienawidzę lizać buszu, to tak jak bym po głowie, albo psa po karku miał lizać. Tak samo moim zdaniem działa w drugą stronę. Ile miałem kobiet, żadna nie narzekała na to, że ogolony jestem, a wręcz dużo więcej dawała niż zanim zacząłem się golić.

"kobiety z mojej pracy też mi mówią, że z tym zarostem jestem super sexowny i świetnie się z tym czuję" ale chyba kobiety z twojej pracy nie ogladaja twojego zarostu na jajach? a pytales sie ich co sadza o twojej siersci tam na dole? zreszta mi zarost na twarzy tez nie przeszkadza.. jak facet nie ma zamiaru trzec sie swoja twarza o moje wrazliwe miejsca to jak najbardziej dobry zarost nie jest zly :) nie jestem pepkiem swiata, tylko jedna z wiekszosci. niestety wasze preferencje co do wlochatych narzadow plciowych naleza do mniejszosci. to troche jak fetysz, nieprawda?

włosy górą zadbany ale z włosami na jajkach też co futro to futro

Gość quanczita5
ale jestescie pojebani wy faceci najlepiej poobcunajcie sobie jaja to nie bedziecie miec problemu bolic czy nie debile