Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta2387

co moze byc nie takkkkkk

Polecane posty

Gość marta2387

w czerwcu przestałam brać tabletki anty i cały czas z partnerem współżyjemy bez zabezpieczenia i nie mogę jakoś zajść w ciąże choć byłam u ginekologa i jest wszystko w porządku. nie wiem co o tym myśleć bo nasze starania są na nic

Marto -ja nie biorę pigułek od kwietnia ub. roku, a starania o dziecko rozpoczelismy w październiku -i też nic :-( Z tym, że ja mam stwierdzony niedobór progesteronu -biorę Duphaston, poza tym biorę Femarę na wzrost pęcherzyków -i co? i nic -efektu nadal brak.... Lekarka stwierdziła, że jesli nie zajdę w przyszłym m-cu -to zrobić nalezy badanie drożnosci jajowodów (HCG), oraz badanie nasienia męża. Co do Twego postu -to "zwykłe" badanie ginekologiczne raczej nie wystarczy. Zbadaj sobie na wszelki wypadek poziom hormonów. czy lekarz w ogóle stwierdził, że masz owulację? ja co miesiąc w połowie cyklu mam robione USG dopochwowe -aby stwierdzić czy jest owulacja -i niestety -w ciągu pół roku 3 razy jej nie było... Pozdrawiam Cię serdecznie -i radzę przebadaj się dokładnie -nawet dla własnego uspokojenia!