Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssdddddddddddd

cyfrowy polsat

Polecane posty

w sierpniu podpisalam umowe z cyfrowym polsatem na zasadzie, ze pol roku jest za darmo pakiet stacji ktory normalnie kosztuje 19.90 zl, i pozniej zostaje ten pakiet stacji juz platny, CHYBA ZE odesle sie formularz ktory dostalam przy umowie, ktory mowi ze chce sie korzystac tylko z pakietu za 9.90. formularz odeslalam na czas. teraz dzwonia do mnie automaty z polsatu ze niby mam niezaplacony abonament (ja place 9,90) po kontakcie z biurem obslugi klienta przyznaja mi racje, ze mam pakiet za 9,9 i pozniej jest znow to samo, a dodam ze mam tylko te kanaly za 9,9, tylko te moge ogladac, a wlasciwie juz nie moge ich ogladac bo dzis wylaczyli mi calkowicie dekoder, zadzwonilam znow do biura obslugi, ponownie mi zarzucano ze nie place abonamentu, wyjasnilo sie ze place dobry abonament za 9,9, i maja w ciagu iles tam dni to wyjasnic, a ja telewizji nie mam, juz kilka razy bylo to wyjasniane i przyznawana mi racja a oni ciagle pozniej zaczynaja swoje, ze za malo place czy ktos tez tak mial podobne problemy ? co mozna zrobic w takiej sytuacji? bo juz mam dosyc dzwonienie do nich, strasznie dlugo to zawsze wyjasniaja i trzymaja na telefonie. a nie mam zamiaru im ustepowac i placic po 19.9 tak dla swietego spokoju, bo racja jest po mojej stronie

mam to samo i powiem ci że mam dość tego ,ignorują klienta całkowicie,mają nas gdzieś ,tylko czekają żeby zadzwonić bo maja z naszych rozmów kasę,listy ,meile,telefony nic nie pomaga,dostaję sms na telefon i w tracie oglądania ich programów o zadłużeniu,wysłałam teraz list za potwierdzeniem odbioru ,postraszyłam Rzecznikiem Praw Konsumenta ,czekam co będzie dalej ale mam złe przeczucia,też przez telefon zapewniali mnie że jest wszystko ok niestety to puste słowa - ich wyuczona regułka,jestem tak wściekła że już nigdy nie wezmę żadnej telewizji cyfrowej,a poczytaj sobie inne fora na ten temat -włosy staja na głowie,ciekawe ile kasy jeszcze stracę na tych oszustów( są podobno poważne łopoty z rezygnacją i oddaniem sprzętu)

Basiurka, a ile z nimi sie juz meczysz i wyklocasz? jestes w takiej samej sytuacji jesli chodzi o kwoty abonamentu? ja wyczytalam, ze trzeba im niby zglosic rezygnacje 3 miesiace przed zakonczeniem umowy, bo inaczej sami przedluza na 12 miesiecy, ale jak to jest mozliwe ze sobie tak sami przedluza na czas okreslony bez podpisu, Przeciez zazwyczaj jest tak, ze umowa przedluza sie na czas nieokreslony i mozna w kazdej chwili zrezygnowac... straszne problemy sa z tym polsatem, pewnie czesc ludzi rezygnuje z walki i placi im wyzsze abonamenty....

mam od grudnia ,wysłałam rezygnację z jednego pakietu po dwóch tygodniach od podpisania umowy,nie wyłączyli tego pakietu i karzą płacić,potwierdzają telefonicznie że list dotarł a smsy mam ignorować ale jak ignorować jak zakłócają oglądanie,oto POLSKA właśnie ,co robić ?

a i wyczytałam że nie liczy się data wysłania rezygnacji tylko data kiedy oni ją otrzymają a przecież odbierać listu nie muszą od razu na poczcie może leżeć do 2 tyg.mają swoje sposoby na wyłudzanie kasy podobno wysyłasz im sprzęt nie uszkodzony ,nie zniszczony robisz nawet foty i dostajesz wezwanie do zapłaty ok200zł bo sprzęt okazał się uszkodzony

mi tez kazali ignorowac te smsy na ekranie telewizora... teraz mi calkowicie wylaczyli dekoder, nim mi wlacza to pewnie troche minie, a abonament musze placic i nie sadze zeby bylo jakies odliczenie za czas w ktorym z ich winy mi wylaczyli... bardzo olewaja ludzi, dzwoni sie do nich, przyznaja telefonicznie racje i dalej robia swoje.... poczytalam treaz troche na forach i rzeczywiscie duzo ludzi sie skarzy, ze tez jakas organizacja sie nimi porzadnei nie zajmie, zeby przestali te swoje praktyki stosowac...

ciekawe kiedy Ci włączą ! bez kilku telefonów pewnie się nie obejdzie to teraz tylko czekać aż mi wyłączą:(

podejrzewam, ze szybko mi nie wlacza... ale w ogole jakim prawem wylaczyli, mialam tylko te kanaly za 9,9 , a nie za 19,9 tak jak kaza placic, wiec w sumie kaza placic za cos czego nawet nie mam... jak tak dalej pojdzie to moze trzeba to bedzie rzeczywiscie zglosic do jakiejs federacji konsumentow....

nie wiem co mnie podkusiło ,mądry polak po szkodzie,zanim na cośkolwiek się zdecyduję najpierw warto poczytać opinie ludzi na forach

mieli korzystna oferte, tylko ze po podliczneiu nerwow, telefonow itp inaczej to wyglada...

Gość telemaniaczka
przy podpisaniu umowy z polsatem wszystko wygląda pięknie ale jeśli zaczyna coś się dziać lub chcemy rozwiązać umowe to zaczynają się schody,dzwonić i dzwonić a czas leci i kasa ubywa... Brak słów.Cierpliwości wszystkim użytkownikom polsatu życzę

Gość telemaniaczka
przy sprzedaży pan udzielał wszystkich informacji odpowiadał na pytania ale jeśli były problemy to nic nie wiedział dzwonić do polsatu kazał ale jak tam zadzwonic jeśli licznik bije kasa ubywa a ty człowieku czekaj aż ktoś odpowie,do kitu z taką platformą może oferte maja nie najgorszą ale ile nerwów i pieniędzy to kosztuje,w końcu za promocje trzeba płacić.

Gość posłanka
Bo jak wchodzisz z Zydem( Solorz, Walter) w konszachty , to musisz liczyć się z tym ,ze Cie oszuka. Dlatego nalezy omijać to tałatajstwo jak tylko mozna. To samo dotyczy rowniez kredytow. Jezeli musisz wziąc, to nigdy u pejsatych lichwiarzy, a tylko w bankach polskich np. spoldzielczych.