Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Bellatrix

POWRÓŻĘ KAŻDEMU KTO ZGŁOSI SIĘ W CIĄGU 15 MINUT!!!

Polecane posty

Kinga 23.08.1982 - jak sprawy finansowe i studia (czy zdążę ze wszystkimi zaległościami). Jeżeli coś by się pokazało o zdrowiu i emocjach to proszę podać. Dzięki

Gość Wróżka Bellatrix
Noooooooooo dajcie już spokój!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mizia pyzia
Magda 29-09-1975 Czy ten rok będzie dla mnie pomylśny materialnie i uczuciowo?

Gość Wróżka Bellatrix
Wszystki ,wszystko się spełni POWODZENIA.

Gość Wróżka Bellatrix
asicaaaaaa --> niedlugo znajdziesz swoja druga polowke, ale nie szukaj na sile, rozejrzyj sie wokol ludzi ktorzy Cie otaczaja... Tiramisu25 --> "jakas" prace znajdziesz szybko, ale taka, ktora bedzie Cie satysfakcjonowac to musisz jeszcze troszke poczekac ola2 --> w najblizeszej przyszlosci nie szykuja Ci sie zadne wieksze zmiany... pomaranczka0001 --> nie podalas imienia.... ewa 12.05.1989 --> jest ktos komu jestes bardzo bliska, nie zmarnuj tego... EvaVaaa --> to czy bedziecie razem zalezy od Was, zdobadzcie sie na szczera rozmowe i sprobujcie zapomniec dawne nieporozumienia...

Gość Anna 12.19.86
kiedy poznam milosc swojego zycia?

Gość Wróżka Bellatrix
Na resztę nie mam już sił. Wp[adnę jutro o godz.22.00

Marta 07.04.1989 Damian 16.06.1989 Jak bedzie wygladał nasz zwiazek przez najblizszy rok?

Sylwia 14.03.1992 Chciałąm zapytac mniej wiecej kiedy i czy zaręczę sie z moim chłopakiem?

Gość a to ciekaweeee
a mi powrozysz?

Gość a to ciekaweeee
Aneta ur.11 09 1989 chcialabym wiedziec co mnie czeka w najblizszym roku

Gość Wróżka Bellatrix
pomaranczka0001 --> znajdziesz prace, w ktorej bedziesz miala duzo kontaktow z ludzmi bogusiaaaaaaaaaaaaa --> w ciaze zajdziesz w najblizszych miesiacach, ale nie mysl o tym duzo... Joanna 05.03.1973 --> dla kazdego istnieje druga polowka, tylko czasem trudno ja znalesc, badz cierpliwa, nie szukaj na sile a sama sie znajdzie, rozejrzyj sie wsrod osob ktore juz znasz xxx148 --> czekaja Was pewne trudnosci w zwiazku, ale jesli je przezwyciezycie to zamieszkacie razem szybciej niz myslisz, kochacie sie, choc nie zawsze potraficie to pokazac wobec siebie cerin --> znajdziesz inna prace, ale moze sie ona wydac mniej atrakcyjna niz sie spodziewalas wczensiej toja22-22 --> w glebi siebie jestes silna kobieta, ewentualne trudnosci przezwyciezysz, musisz tylko zawsze wierzyc we wlasne sily Beata 12.12.1991 --> moze wlasnie juz teraz znalazlas druga polowke, zatroszcz sie o osobe ktora darzysz uczuciem, a ona odwdzieczy sie tym samym.... Anthillium --> potrzebujecie duzo szczerosci i rozmow, a reszta sama sie ulozy... asderd --> brak imienia agnieszkabrumbrum --> nie poprzestawaj w szukaniu pracy, a dostaniesz ja szybciej niz myslisz... moze nawet za granica, razem ze swoim partnerem... martynkaaa20091oo --> w jego zyciu nie ma jeszcze innej kobiety, ma Cie jeszcze w sercu, potzrebujecie czasu, nic na sile karolina-czarna --> bedziesz pracowac w szpitalu pod koniec roku, lub w przyszlym, nie szukaj milosci, ona sama Cie znajdzie i to syzbciej niz myslisz Szymon Appelbaum --> pomyliles date urodzenia 56673333333 --> z niedlugum czasie znajdziesz osobe z ktora bedziesz chciala dzielic cale zycie CzarnaPerełeczka --> zdazysz ze wszytskimi zaleglosciami, ale nie czekaj az samo sie zrobi, musisz dzialac, lol Ci sprzyja, ale sam wszystkiego za Ciebie nie zrobi; jesli chodzi o emocje to sprobuj czasem odreagowac, mniej przezywac wszystko

Gość Wróżka Bellatrix
mizia pyzia --> rok bedzie dla Ciebie pomysli uczuciowo, materialnie moze byc mniej, zwlaszcza pod konie croku Anna 12.19.86 --> znasz juz ta osobe CASIA34 --> stworzycie trwaly i szczesliwy zwiazek, musicie jednak zawsze o niego dbac, bo inaczej sie rozpadnie ma_rka --> czekaja Was pewne problemy, aczkolwiek jesli oboje bedziecie chcieli to przezwyciezycie je z latwoscia Syla92 --> oswiadczy Ci sie, ale niekoniecznie w najblizszym czasie, musisz byc cierpliwa Aneta ur.11 09 1989 --> czeka Cie spokojny rok, bez wiekszych wydarzen

Iwona 30.04.1986 czy mężczyznę z którym teraz jestem (28.02.1986) powinnam traktować poważnie? z góry serdecznie dziękuję:)

Gość Wróżka Bellatrix
horror --> jak najbardziej powinnas powaznie traktowac tego mezczyzne, czeka Cie przy nim wiele szczescia

Chcialam poprosic o wrozbe dlas mojej przyjaciółki . Ona Paulina 26.01.1992 On Paweł 14.03.1989 Co ich czeka czy bedą razem??

Gość 30cm ponad chodnikami
izabela 12.07.1990: co będzie z moim chrzestnym?

Gość BankaMydlana
kim bedzie moj przyszly mąż:)? ogolnie kto to bedzie... kasia 31.01.86 Z gory dziekuje 🌼

Dziękuję bardzo, ale jeszcze tylko jak z tymi finansami (główny problem) oraz przy okazji czy warto nadal angażować się uczuciowo w Tego, z którym jestem związana???