Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka :)

co sadzicie o tabsach yasmine czy jakos tak,jak wam sluza??

Polecane posty

tzn chodzi mi o to czy sa skuteczne,czy bardzo sie po nich tyje i jak tam z cera.mam 23 lata a one sa chyba dobre dla mlodszych dziewczat ze wzgeldu na niski poziom hormonow-no i stad moje pytanie czy sa na tyle skuteczne zeby nie zaciazyc.do tej pory mialam diane 35 i cilest ale tylam a po cilescie zle sie czulam.jakie sa wasze opinie na temat tych tabsow?

Gość malgoska2222222222
Ja biore yasminelle nie wiem czy to jest to samo a cera mi sie nie zmienila-jak byla tlusta przed szprycowaniem sie tabsami taka sama pozostala w trakcie :)

bo one chyba z yasmine na yasminele zmienily nazwe.a co z tyciem?podobno mozna po nich troszke schudnac.i moje najwazniejsze pytanie-czy facet zostaje w tobie do konca i jest ok??

Gość malgoska2222222222
aaaaa no i o skutecznosci-sa bardzo skuteczne, czasem zapomnialam polknac jedna czy dwie i nic mi sie nie przytrafilo :) co nie znaczy, ze tobie tez sie nie przytrafi ;)

Gość malgoska2222222222
Ja mam 170cm wzrostu i waze 50kg, po zadnych tabletkach nie przytylam a bralam chyba juz trzy rozne rodzaje. Ale to chyba zalezy od sklonnosci do tycia a nie od tabletek, bo niektore faktycznie wzmagaja apetyt ;) Jak wiadomo na kazdego ten sam lek dziala inaczej No i kochamy sie do konca ;)

wiem tylko chce sobie jakas opienie wyrobic :) cilest i diane byly bardzo skuteczne,zawsze bralam o jednej h co do minuty ale facet zostawal do konca i nigdy mi sie nic nie przytrafilo.ale bardzo tylam.teraz nie moge tego zrzucic,chce jakies tabsy skuteczne i takie zeby juz nie tyc ewentualnie jeszcze troszke zrzucic.dlatego pytam o wrazenia

Gość malgoska2222222222
Szczerze mowiac to nie slyszalam o odchudzjacych wlasciwosciach pigulek antykoncepcyjnych :) Ale moze wiecej dowiedzialbys sie od lekarza?

lekarz mi mowil ze od nich mozna spasc z wagi :) aha jeszcze moje pyatnie o cene jednego blistra bo szwagierka ktora to bierze mowila mi ze placi 50 zl za jeden blister!

Gość malgoska2222222222
To fakt, sa jednymi drozszych pigul jakie bralam. Ja place za opakowanie ok.46zl

a jak one sa pakowane??bo ja kupowalam cilest i diane tak ze w jednym pudelku byly 4 blistry czyli na 4 mies z glowy.stad moje pytanie czy one sa pakowane po 1 blistrze i za to 46 zl czy po 4 blistry jak niektore tabsy.bo nie moglam sie znia dogadac.

Gość biore yasmin
ischudlam nanich nawet sporo. wczesniej bralamdiane i przytylam. yasmin ma podobno skladnik, ktory troche dowadnia i rzeczywsicie czesciej biegam do kibelka

Gość biore yasmin
w jednym opakowaniu pudelku jest jeden listek - 21 tabletek, czyli miesieczna kuracja:)

Mogę napisać o yasminelle ;) - czuję się po nich rewelacyjnie, tzn. nie ma zmian typu emocjonalnego, przy braniu innych byłam nie do zniesienia, ciągle wyłam i takie tam, -schudłam :D serio około 2-3 kg mi poleciało, nie tyję - wzrosło mi libido! -piersi zwiększyły rozmiar o 1, z C do D, ale takiego mniejszego D - przez pierwsze 3 miesiące brania miałam okropne bóle piersi, bolały mnie non-stop, potem przeszło Generalnie polecam yasminelle.

dzieki dziewczynki za pomoc,co do tzytzkow to mam obawy poniewaz ja juz mam size 80 f przy drobnej budowie :( ale moze juz nie urosna :) a chce troche schudnac bo cilest i diane mi doprawily 10 kg i kuzwa nie moge tego zrzucic :O ile opakowan zjadlyscie nim zaczleyscie chudnac??i czy waga po pewnym czasie staje czy nadal spada??przepraszam za glupawe pytania ale tak sobie zaszkodzilam tamtymi tabsami ze wole doglebnie wypytac jakie sa opinie.licze sie z tym ze moge miec pecha :)

Gość malgoska2222222222
No a mi niestety nic nie uroslo ;( a nie obrazilabym sie gdybym z przodu miala ciut wiecej :) a libido tez mi wzroslo :)

a ja nie chce zebi mi roslo nic z przodu,juz teraz przeplacam za specjalne biustonosze :( cycuszki mam ok wiec nie musza juz rosnac ale zeby troszke schudnac to bym sie nie obrazila-no i zeby jaki tradzik mi sie nie przypaletal albo ciaza nie daj Boze :O

Gość malgoska2222222222
Bedzie git :) Widzisz, ze wszystkie wypowiedzialysmy sie pozytywnie o tych pigulach, wiec nie ma sie co martwic na zapas. Milej nocy