Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie boje :(

przeczytalam jakie objawy daja guzy mozgu we wczenym stadium :(

Polecane posty

i mam ich sporo :( bardzo sie boje :( zle sie ostatnio czulam troche tzn mialam zmainy nastroju pobolewania glowy i nudnosci rano i sporo innych,dzis mam na oczach mgielke :( boje sie isc do lekarza :( jestem zdolowana i chce mi sie ryczec :( mam dopiero 23 lata :(

Kiedyś gdy czytałam encyklopedię chorób, to wydawało mi się, że mam symptomy ich wszystkich. Potem rzuciłam ją w kąt i do dnia dzisiejszego nie zaglądałam. Żyję i miewam się świetnie :)

Gość expert Wacław 19 cm
jeżeli jesteś wykształcona i pracowita i nie narzekasz na nic [ płace , prace] to powinni cię ratować a jeżeli bezrobotna , podatków nie dajesz do skarbu państwa to w zasadzie dla dobra ogółu możesz odejść niepotrzeba nam zdrowemu europejskiemu społeczeństwu chorych , generujących koszty osobników

A jeżeli źle się czujesz idź do lekarza i nie wymyślaj sobie chorób.

wiem ze moze sobie wkrecam cos,nie jest ze mna jakos tragicznie czy cos ale np mam ciagle zmiany nastroju i wybuchy agresji(od dziecka mam neriwce lekowa) nie mam samokrytycyzmu za grosz(przytylam sporo wszyscy mi to mowia a ja sie widze chuda jak kiedys(moze to mechanizm wyparcia)i wile innych a najgorsze jest to ze mam ranne bole glowy i mdlosci( nie co dzien ale czesto) i z ta mgielka na oczach to tak mi sie robi raz na jakis czas,nie co dzien i nie czesto.spadla mi koncentracja i czasem mowie bzdury np nie umiem dobrac slowa ktore bedzie odpowiednie do danego zdania :( boje sie jak cholera :(

nie czuje sie jakos tragicznie,zebym sie przewracala miala jakies migreny wymioty problemyz widzeniem czy padaczke czyli te ciezkie objawy,te ktore wymienilam nie sa co dzien.ale juz je od jakiegos czasu obserwuje i postanowilam sie dowiedziec co daje takie obajwy-wyszlo ze guz muzgu :( chyba rowniez tarczyca z tego co wiem ale nie ejstem pewna

Gość katecheta............
Czego masz sporo???? Wędruj do lekarza. Zyczę zdrowia i uszy do góry.

Gość ale jazda na maksaaaaaaaaaaa
to nie musi byc guz mozgu to moze byc poczatek cukrzycy lub problemy z kregoslupem pisze bo wiem po sobie mialam podobne objawy

bardzo sie przestraszylam az sie pobeczalam

Gość whatfir
pzede wszystkim uspokoj sie. objawy ktore masz moga wynikac z nerwicy.

w ostatnich latach zauwazylam te objawy powoli sie nasilaly :( w sumie guz za te 4 lata by mnie raczej wykonczyl :( a nerwice lekowa mam napradwe zaawansowana i to mocno :( nie lecze sie

możliwe , że nerwica wciąż z chłopakiem mamy stosunki przerywane

Gość ale jazda na maksaaaaaaaaaaa
a co ma stosunek do nerwicy z dziecinstwa idz sie przebadaj i juz